Elindult a HunCritic.hu

Elindult a HunCritic.hu

Sziasztok!

A mai napon elindítottunk a huncritic.hu-t, és természetesen minden játékok iránt érdeklődő olvasót szeretettel várunk.
A legfontosabb, hogy ez a projekt nem érinti az én tulajdonomban lévő retroconsolegames.org oldal működését. De mi is ez a huncritic.hu?

Gondolom mindannyian ismeritek a metacritic és rotten tomatoes oldalakat. Nos, a huncritic.hu egy olyan kritikai gyűjtő oldal, amilyen a játékok terén még biztosan nem volt Magyarországon. Nagyon pörgős időket élünk és nem mindenkinek van ideje elolvasnia egy játék tesztjét, kritikáját 10 különböző oldalon. A huncritic-en szépen tálalt formában mindenki megtudhatja, hogy egy általa érdekesnek tartott játék milyen kritikákat kapott a magyar médiáktól és ha egy idézet vagy pontszám felkeltette az érdeklődését, akkor a forrás oldalon teljes egészében elolvashatja. Fontos kiemelni, hogy az oldalunk csak a magyar médiákat veszi alapul. Nem is mennék bele részletesebben, mert bővebb ismertetőt a huncritic.hu oldalon találtok.

A későbbiekben az oldal bővülni fog a filmekkel, könyvekkel és olyan új játék platformokkal is mint pl. a Stadia, iOS, Android és idővel természetesen a PS5 és az új Xbox. Az indulással párhuzamosan a szerkesztői csapat nagy erőkkel dolgozik az adatbázis feltöltésén és jelenleg 2010-es megjelenésű játékokig fogunk visszamenni. Nagyon sok fejlesztés (magyar twich csatornák, díjkiosztók, stb) várható még az oldalon, de ez még a jövő zenéje 🙂

Sok embernek (a szerkesztőktől a programozókon át a higgadt tulajdonosig) rengeteg munkája van már eddig is az oldalban, de hiszünk benne, hogy megérte. A kritikáknál figyelembe vett médiákkal a tulajdonos abszolút jó viszonyt alakított ki így megkapjuk majd a megfelelő reklámot, hírezést. Egyelőre még reklámmentes az oldal, de ez hamarosan megváltozik majd a szponzoroknak köszönhetően. Azonban fontos kiemelnem, hogy a reklám is csak olyan mennyiségben jelenik majd meg az oldalon, ami nem megy az oldal élvezhetőségének kárára. (a sok közül ez volt az egyik feltételem a tulajdonostól, amikor elvállaltam a projektben való részvételt, irányítást)

Száz szónak is egy a vége: látogassatok meg minket a http://huncritic.hu/ oldalon és kérünk, hogy like-oljátok a facebook oldalunkat is: Huncritic facebook oldal!

Köszönjük mindenkinek és a retroconsolegames mellett gyertek a huncritic oldalra is olvasgatni, beszélgetni, vitázni a pontozásokról és mindenek előtt értékelni!

Miért csak 7 pont az új CoD????????? Nah, tudod hová húzzál innen?! 🙂

Szólj Hozzá!

Please Login to comment