Valami új és unikum…

Valami új és unikum…

Sziasztok és üdv mindenkinek!

Mit rejt Rébusz kérdőjele?
Eddig nem beszéltem róla senkinek (egy admin társam és egy grafikust leszámítva) de szeretném bejelenteni, hogy a RetroConsoleGames mellett, párhuzamosan már hetek óta dolgozunk egy olyan magyar, konzolos oldalon ami több szempontból is egyedülálló lesz Magyarországon.

Sajnos részleteket még nem árulhatok el, de amit elfecseghetek azok az alábbiak:
– olyan oldalról van szó, amilyen stílusában még nem volt Magyarországon.
– nem cikkírós, tesztelős oldal, mint az IGN.hu vagy a gamer365.
– nem foglalkozik magyarításokkal, portolásokkal.
– nem foglalkozik moddolással, konzolok feltörésével.
– két konzolos bolt is támogathat minket mint szponzor.
– nagyon komoly marketing és reklámkampány követi majd az oldal indulását.

Aki ismer engem az tudja jól, hogy mindig csak olyan dolgokba vágok bele, csak olyan dolgokat csinálok, ami unikum, amilyen még nincs. Egész életemben a “Valamiben az elsőnek kell lenni, nem a legjobbnak” filozófiát követtem. Nem igazán akartam már a RetroConsoleGames mellett mással foglalkozni, de akkor jött egy jó barátom megkeresése, aki az alapötletet elültette bennem. Eleinte elküldtem a fenébe, de aztán elkezdtem agyalni és rájöttem, hogy ez tényleg egyedülálló lehet Magyarországon és NAGYOT szólhat nem csak 100, 1000, de akár 10.000 felhasználónál is. Továbbiakat majd 1-2 hónap múlva mondhatok.

Ellenben mivel tudom, hogy az RCG-n voltak, vannak egészen értelmes és jó figurák is, így szeretném megragadni az alkalmat, hogy meghirdessek pár szerkesztői pozíciót a névtelen projekten. (nem szívesen emelek ki senkit, de guba, Csubi1980 titeket szívesen látnálak, ha van egy kis szabadidőtök)


Miről van szó? Mi lenne a feladat?
Tulajdonképpen még semmit nem árulhatok el, de olyan embereket keresek, akik hosszútávon szeretnének egy jó csapat részei lenni, van fixen heti 4-6 órájuk, szeretik a konzolos játékokat és dedikáltan egy konzolgyártó termékeivel, játékaival foglalkoznának. (Sony, MS, Nintendo) Nem cikkírás a feladat a félreértések végett.

Mi az elvárás?
Alaposság, MEGBÍZHATÓSÁG, helyesírás, középfokú angol nyelvtudás és számítógépes ismeret, hogy egy oldalt útmutató alapján szerkeszteni tudj, illetve frissíteni is.

Mit tudunk nyújtani cserébe?
Legfőképpen az általam már említett elismerést, hogy egy várhatóan több ezer látogatottságú oldal alapító tagja lehetsz és nem mellesleg egy jó csapat eleme. Amint a szponzorokkal hosszútávú szerződés lesz, akkor minden szerkesztőnek fixen jár majd egy kisebb összeg, ha fixen tud az oldallal foglalkozni heti 4-6 órát.

Hol tudok jelentkezni?
Itt a cikk alatt, vagy pedig, ha nem akartok publikusan jelentkezni, akkor a retroconsolegamesv2@gmail.com email címen. Természetesen, ha csak érdeklődtök, vagy kérdésetek van azokat is várom.

Ezen cikk alatt kérem mellőzzük a trollkodást, mert azonnal törölni fogom.
Végezetül pedig szeretném kiemelni, hogy a RetroConsoleGames oldal MARAD és az új projekt semmi negatív hatással nincs rá és nem is lesz.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

2
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
1 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
2 Hozzászólók
TONKTai Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
KTai
Tag

Szia TON! Előrebocsátom, hogy a készülő oldalnak őszintén szurkolok. Viszont engedj meg egy megjegyzést a poszttal kapcsolatban.
Ha kiemeled, hogy fontos szempont a helyesírás, akkor legalább rá lehetne engedni a bejegyzésre egy ellenőrző programot publikálás előtt. 6-7 helyesírási hibát számoltam össze ebben a rövid bejegyzésben, és valószínűleg nem is mindegyiket vettem észre. Jól látod, bármilyen komoly oldalt is hozol/hoztok össze, ramaty helyesírással komolytalan lesz az egész, és nemhogy a 10.000, de még a 100 látogató is nyögvenyelősen lesz meg.
Ez nem fikázás akar lenni, csak nem szeretném, hogy ilyen banális igénytelenség miatt bukjon az oldal. Én mindenesetre ott leszek! Sok szerencsét hozzá!