Magyarítások, portolások

Magyarítások, portolások

Sziasztok!

A Kalypso Studios-nak eddig olyan produktumokat köszönhettünk többek között, mint a Tropico, Theatre of war, Patrician, vagy a Grand Ages Rome. Azaz leginkább stratégiai alkotásokat. Viszont egyszer szakítottak hagyományaikkal, és így jelent meg a The First Templar.  

Az Első Templomos két karakter – a francia lovag Celian d’Arestide – és társa, Marie d’Ibelin, (ő egy nemes hölgy) történetét követi, akit a dominikai inkvizíció eretnekként hirdetett ki . A két valószínűtlen szövetséges irányítása alatt a játékosnak fel kell tárnia a Templomos Rend mögött rejlő titkokat, szerepet kell játszania egy nagy összeesküvésben, és fel kell fedeznie a Szent Grál titkát. A  játék egyszemélyes és co-op móddal is rendelkezik. Nincs fantasy elem, nem kell ük-ükapánk emlékeit újraélni, nem jönnek óriáspókok, se zombik, legalábbis én eddig nem találkoztam ilyesmivel – nagy megelégedésemre. Ez önmagában is elég ahhoz, hogy adjunk egy esélyt a játéknak. Ami a grafikát illeti, alapból a gamma/brightness érték túl magas. Alacsonyabb értéken sokkal jobb képet mutat – érdemes kipróbálni, de senki se várjon nagy meglepetést, nem mai játékról van szó. Inspiráció is annyi van benne, mint egy Diablo-ban, mész, és aki eléd kerül azt levágod. Ez egy igazi hack n’ slash, fapados, olcsó kiadás, de meg van benne a bűnös élvezet.

the_first_templar_01

 A The First Templar a “nézd a hátam” kamerastílust használja, azaz egy TPS-sel van dolgunk, ami ugye semmi újdonságot sem kínál, de legalább használható. A program körülbelül 13 óra játékidővel rendelkezik, ami becsületes mennyiségnek nevezhető az elmúlt évek terméseinek függvényében. A cuccban jelen van némi szerepjáték beütés, de olyan minimális szinten, hogy ennél fogva nem követelhetnénk a hosszabb időtartamot, hiszen az már így is túlmutat a legtöbb nem sandbox akciójátékon. Én mindenkinek javaslom, tegyen vele egy próbát, már csak azért is, mert jelképes, minimális retró pontot igénylő letöltést kértem a főnökségtől. A fordítást az Elitemagyarítások készítette, a portolást pedig én Xbox 360 platformra, Ps-re nem jelent meg a játék. A következő magyarítás port ha minden jól megy a Resident Evil 6 lesz, ki van írva a portolási segítség, potya pont meg mindenkinek jól jön, így hát segítsetek benne.

[mycred_video id=”ie-eJRcGTMo”]

 

TON beleszól: és hogy még nagyobb legyen az öröm, ettől a perctől kezdve a Batman Arkham Origins esetében is tölthető a portolásunk azok számára, akik tettek bele. Viszont felhívnám a figyelmet, hogy ez csak egyszeri alkalom, azaz a jövőben csak akkor fontolok meg hasonlót, amennyiben egy adott munkánknál 90 ezer+ a szükséges közös pont és már a 70%-a kigyűlt. De akkor sem mindig. Egyébként hetente olyan 30-40 ezer pontot pakoltok a munkáinkba, csak ugye érhető módon az emberek inkább abba tesznek ami már tölthető és nem kell várniuk 🙂
A PS3 tulajoknak pedig üzenem, hogy már csak 1 hetet kell várniuk és ők is kapnak kiadást, mert a Resident Evil 6 és a Resident Evil Zero is elérhető lesz PS3-ra. És csak a retroconsolegames-en.
Ezen kívül figyelmetekbe ajánlom a portolási pályázatokat, amikkel mindenféle szaktudás nélkül rengeteg retró pontot szerezhettek pár óra alatt. Katt IDE
Megint nagyon sok hír gyűlt össze a magyarítások, portolások, emulátorok, angolosítások, toolok világából szóval a jövő hét közepén egy külön hírösszefoglaló cikkel jelentkezem.

Addig is jó játékot kíván mindenkinek a

banner

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

14
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
13 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
14 Hozzászólók
cockafejNyitrai MátéCsubi1980bighead82csabi Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
ocskay92
Tag

Zsír! Köszönjük szépen a jó híreket, meg persze a portolást. Lehet teszek majd egy próbát az Első Templomossal. 🙂

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Kössz a munkátokat csak így továb. Én a resident evil zerót várom már nagyon.

xarina
Tag
xarina

Egész jónak néz ki, magyarul meg még jobb lehet. Kár hogy Ps-re nem jött. A RE pedig nagyon várós.

Soma72
Tag
Soma72

Köszönjük a First Templart!
Én biztos hogy végig fogom játszani a magyarított verziót!
TON: ha már említetted: Resident Evil Zero-t a népnek! A megjelenése óta várom. Könyörülj meg rajtunk, Resident függőkön!

TON
Admin

Előbb még a Resident Evil 6 jön Ps3-ra és Xbox360-ra. A jövő hétvégén.

evil
Tag
evil

Köszi RicoKwothe az ujabb portolást.Jöhet minden ami retro!!!

szpetya13
Tag
szpetya13

Nagyon köszi a Batmant a templomos játékot kipróbálom !!

sipi68
Tag
sipi68

Köszi az ujabb portolást!

szimszonos
Tag
szimszonos

Köszi a portolásokat,sajnos a lovagos játék nem jelent meg ps3-ra így kimarad,de hogy a Resi 6-ot magyarul tolhatom ps3-ra kárpótol mimdenért.

csabi
Tag
csabi

Köszi mindenkinek az újabb munkákért.

bighead82
Tag
bighead82

Köszönet érte. Kipróbálom.