Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

A múlt héten a szavam adtam, hogy most 3-4-5 olyan hétvége következik, amikor mindig lesz kiadott munkánk. Tartjuk is magunkat ehhez, és jön a következő. Amely nem más mint a legendás:

SYBERIA

[mycred_video id=”lAR1_TQCCo0″]

Tényleg legendás kalandjátékról beszélünk, de azok kedvéért akik soha nem hallottak róla pár szóban bemutatnám.
Egy erősen misztikus, krimis, steampunk kalandjátékkal van dolgunk, amelyben rejtélyeket és feladványokat kell megoldanunk az előrehaladás során és a történetet felgöngyölíteni. Az Xbox360-on megjelent verzió egy erősen HD-s kiadás, amelybe könnyítéseket is tettek a készítők. Én nagyon remélem, hogy sokan adnak neki egy esélyt, mert:
1 – tényleg legendás, jó játékról beszélünk
2- kihalt a kalandjáték stílus, pedig sokszor értelmesebb szórakozás mint az állandó lövöldözés. Néha jó megpihenni.
3- ez egy olyan játék, amely ordibál a magyar nyelvért

A Syberia portolást Kolonak és Ákosnak köszönhetjük.

Végül szeretném megjegyezni, hogy 1 héten keresztül mindent megtettünk Ricoval és Castiellel, hogy Ps3-ra is elhozzuk, de valami miatt állandóan kifagy. Így ez most csak boxon lesz. Hamarosan kiadjuk a Syberia második részét is, amelyben a történet folytatódik.
Jah és a játék 90%-osan magyar nyelvű, mert van benne jó pár textúra, amiket nem akartam megcsinálni. (100+ kép ami szöveget tartalmaz) De így is bőven élvezhető a játék, sőt…..

Más.
ico-shadow-of-the-colossus-logos

Ico és a Shadow of the Colossus. Van olyan ember itt az oldalon aki nem ismeri ezt a két játékot? Ha igen, akkor bújjon el szégyenében. Summa summarum úgy néz ki, hogy készül mindkét játék magyarítása. Ma szedtem össze és küldöm el gyurminak a fordítandó fájlokat. Tisztában vagyok vele, hogy ez csak Ps3-as játék, de remélhetőleg azért jó pár embernek örömet okoz majd.

Végezetül annyit, hogy a jövő héten már igyekezünk egy nagyon nagy AAA címmel kijönni. A játékról annyit kell tudni, hogy az első része csak XBox360-ra jött ki, a második viszont Xbox360-ra és Ps3-ra is. (ezekkel szinte már el is készültünk) A lenti kép alapján tippelhettek melyik játék 1. és 2. részéről van szó:

2630454-2014062_m

Én személy szerint szeretném gyorsan lezárni a Tomb Raider 2013 portolását is, de meglátjuk, hogyan haladunk vele.

Végezetül szereztem toolt, a Metal Gear Solid HD Collectionhoz (Metal Gear 2 és 3) illetve a Metal Gear SOlid 4-hez is. Ha lesz önként jelentkező, akkor lehetne portolni, magyarítani őket.

Kellemes hétvégét és jó játékot kíván a:

banner

20
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
16 Hozzászólások
4 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
18 Hozzászólók
gaburipeterSandokánszpetya131stvikmanTON Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Robert82
Tag
Robert82

Köszönjük szépen. Ez a játék várólistán volt. Érdekel is a téma, jókat hallottam róla.

Csubi1980
Tag

Köszönjük az újabb munkát és a jó híreket. A Syberia játék mindkét részét ajánlom, anno Pc-n toltam ki, a legjobb kalandjátékok közé tartozik!

shenmuedc
Tag
shenmuedc

A syberia 2 rész úgyis kimaradt. Itt az alkalom egy újrajátszásra!

Rolee82
Tag

A Syberia-val(az első részével) egy darabig PC-n játszottam. Többször is nekifutottam de én inkább frusztrálónak találtam a játékot mint szórakoztatónak bár a hangulata, a története és a képi világa nagyon bejött. A point&click játékmenet viszont már távol áll tőlem de mégsem ez miatt volt amiért abbahagytam. Egyszerűen semmi logikát nem láttam az egészben. Teljesen ésszerűtlenül jött egyik lépés a másik után. Pl. A polgármesternél található botot kellett használni a főkapu kinyitásához kulcs helyett vagy idétlen tárgyakat kellett a helyükre rakni ahhoz, hogy elinduljon a vonat és még van több ilyen is. Segédlet meg nem volt a játékban. Azért az pozitívum,… Tovább »

Castiel
Tag
Castiel

nem úgy volt hogy a metal gear solid hd collectiont a konzolozz csinalja? tavaly nyárra igérték a munkálatok elkezdését…(y)

hpeti2
Tag
hpeti2

Köszi Kolonak és Ákos az újabb sok-sok munkát amit a játékba tettetek.

Xlr8r11
Tag
Xlr8r11

Köszi az újabb fordítást.
Én személy szerint az Ico és a Shadow of the Colossus fordítást várom most a legjobban így hogy megemlítettétek már mult héten.
Egyébként ez a metro játék is jó lesz a jövőhéten mert azzal úgy sem toltam még.

Köszönjük

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Köszi a munkátokat a Syberia tényleg jó játék nekem nagyon bejött biztos ki fogom próbálni megint.

tassika
Tag
tassika

Köszönjük. Remélhetőleg a Syberia PS3-ra is sikerül portolni. Város nagyon. Ico egyik nagy kedvencem, város az is.

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a SYBERIÁT nektek.Nálam a metro mind a két része a legjobbak közé tartozik.Azért is léptem be az oldalra hozzátok régebben,hátha egyszer elkészülnek a fordítások ehhez a két játékhoz.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM NEKTEK.