Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztünk hírekkel és magyarítással, portolással. Ennek több összetevője is van, de ezekre most nem térek ki, mert senkit nem érdekel.

Sokkal fontosabb, hogy mostantól nagyon úgy néz ki, hogy olyan 4-5 hét következik, amikor mindig lesz kiadott munkánk. Lesznek közöttük nagy AAA címek és XBLA, PSN játékok is.

De ezennel rá is térek a heti portolásra, ami a Game of Thrones befejező része. Tegnap kezdtem neki és készítettem el nektek Xbox360 és Ps3 platformokra. Aki már bedarálta az első 5 részt, az gondolom epekedve várta.

Íme egy kis kedvcsináló a játékból.

[mycred_video id=”b3rJ7f54Ov4″]

A magyarítást a TaleHunters csapatnak köszönhetjük. Szorosan ide tartozik, hogy már elkészítették a Minecraft Story Mode első 3 részét is, amit szintén portolok majd. De ugyanez lesz a Tales from Borderlands további epizódjaival.

Mi várható még a közeljövőben, azaz áprilisban? A teljesség igénye nélkül:
– Batman Arkham Origins +DLC Xbox360 és Ps3 platformokra (kész van a magyarítás, a lektorolás megy és portolom majd)
– Tomb Raider 2013+DLC XBox360 és Ps3 (kis akadályba ütköztünk, de megoldjuk, azaz LESZ magyar TR 2013 konzolokon)
– Metro Last Light XBox360 és Ps3 (Kolo készíti, az Xbox verzió már kész most jön a PS)
– Demon Souls PS3 (nagyon nagy game)
– Syberia 1,2 Xbox360 és kis eséllyel Ps3 (végre egy kalandjáték munkánk ami igazán igényli a magyar nyelvet)
– Minecraft Story Mode 1-3 XBLA és PSN
– Tales from Borderlands 2-3 XBLA és PSN
– Alien Breed XBLA
– Skyrim DLCk Xbox360 és Ps3
– GOAT Simulator XBOX360 és Ps3
– Splinter Cell Trilogy (ocskay tagunk dolgozik majd rajta)
– Shadows of the Colossus és ICO PS3
– Tomb Raider Trilogy XBox360 és Ps3 (kis technikai nehézségbe ütköztem, de mindenképpen szeretném megcsinálni, hogy minden TR részt a RetroConsoleGames portoljon)
Nos nagyjából hirtelen ennyiről tudok, hogy már kész van, vagy pedig készül.

A további híreket próbálom összefoglalni.

jpg

TheReaperCool már a végéhez közelít a Demon Souls játékot illetően. Olyan 90% körül lehet és a jövő héten szeretné befejezni a fordítást. A játék nálunk lesz elérhető és tudom már ezerszer leírtam, de aki még gondolkodott egy Ps3 beszerzésén az ne habozzon tovább. Csak ezért az egy zseniális játékért megéri. TRC aztán a Dark Souls 2 magyarításának áll neki, amelyet a nyárig szeretne lefordítani és amit szintén elhozunk majd nektek mindkét platformra.

gfs_10835_2_26

RetroHUN (aki amúgy a közösségünk aktív tagja) gőzerővel halad a Resident Evil trilógia PS1-es fordításán. Először az első rész Director Cut verzióját fordítja és már 35%-nál jár. Mindenképpen támogatjuk a retró játékok magyarítását, így magától értendő, hogy promózzuk, segítjük. Gondolom sokan végig tolják majd újra az egész trilógiát, különösen a második részt, amely a legjobb RE játék.

Final-Fantasy-IX-PC

 Konyak szintén fordítja a népszerű Final Fantasy 9 játékot és már 90%-nál jár. Fogjuk majd promózni. Nagyon nagy játék és így már csak a 6. és a 8. részt kellene majd magyarítani. (utóbbit portolni)

scummvm-1

Újra Frissült a ScummVM emulátor. Régebben már írtam róla egy cikket, szóval használjátok és toljátok minden idők legjobb kalandjátékait HD felbontásban. Zseniális kalandokat élhettek át bízzatok bennem. A Ps3-as emulátor a jobb, mert az sokkal több játékot kezel, de azért az Xbox360-as verzió sem lebecsülendő. A következő 10 játékkal frissült a kompatibilitás:

  • Amazon: Guardians of Eden
  • Beavis and Butthead in Virtual Stupidity
  • Broken Sword 2.5: The Return of the Templars
  • Labyrinth of Time
  • Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender
  • Sfinx
  • The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Rose Tattoo
  • The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel
  • Zork: Grand Inquisitor
  • Zork Nemesis: The Forbidden Lands

Végezetül szeretnék felhívást intézni: van komplett toolom a Metal Gear Solid 4 játékhoz. Van szövegkönyvünk is. Örülnék neki, ha valaki jelentkezne és lefordítaná. Elsősorban ugye Ps3 tulajdonosokra számítok 🙂

Ennyit a hírekről. Jövő héten is jövünk.

Addig is jó játékot kíván a :

banner

21
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
16 Hozzászólások
5 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
16 Hozzászólók
szimszonosKarpfenErenhpeti2shenmuedc Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
xarina
Tag
xarina

Köszönöm a GoT utolsó részét! Nem baj az, ha csak ritkábban jönnek a magyarítások, ha ilyen minőségi címek vannak fordítás alatt.

habaluga
Tag
habaluga

Üdv!Pont most nyomom a Batmant….Ha ezt tudtam volna…! Na mindegy 😀 Mindent nagyon köszi

Csubi1980
Tag

Köszönjük a munkátokat!”Mi várható még a közeljövőben, azaz áprilisban?”-ez nem elírás? Mert durván sok játékot sorolsz fel, és mind még áprilisban jönne?

Rolee82
Tag

Nagyon örülök, hogy a Trónok Harca utolsó részét is magyarul játszhatom majd. Ez a játék valahogy sokkal jobban leköt mint a film, habár az sem rossz. Köszönet a munkátokért!

Predátor
Tag
Predátor

Köszönöm a jó híreket ,főleg a metrót a batmant és a tomb raider 2013-at.Remélem a metró első része is fordítva lesz egyszer.

tassika
Tag
tassika

A Syberia 1,2 örülnék a nagyobb esélynek PS3-rom esetében! 😉

ocskay92
Tag

Annyit azért hozzá tennék a hírhez, hogy Rico is segít nekem a Splinter Cell portolásában. 🙂 így őt is érdemes megemlíteni.

Suti
Tag
Suti

Köszönöm a munkátokat. Valaki meg tudja mondani, hogy mennyire kapcsolódik a játék a sorozathoz? Most nézem a 3. évadot. Belekezdhetek a játékba vagy előbb nézzem meg az összes megjelent részt?

Kolo
Tag

Azt azért nem értem TON, miért kell ennyire hypolni a Ps3 konzolt. Szerintem egyáltalán nem jobb mint az x360.

xarina
Tag
xarina

Ezen az oldalon jóval kevesebb a Ps3 felhasználó, így nem árt neki egy kis hype. Legyünk minél többen és jöjjön több Ps3-as magyarítás.

Kolo
Tag

A hypolás meg a felhasználók száma nem ugyanaz. Nem befolyásolja a felhasználók száma a magyarításokat mert amit meg lehet csinálni az elkészül. Nekem elég unalmas, hogy mindig azt kell olvasni milyen jó a ps3, most akkor én minden postomban hypoljam az x360-at? Ne vicceljünk már…

Xlr8r11
Tag
Xlr8r11

Aztamegalászkodottmindenségit.
Tényleg lesz Shadows of the Colossus és ICO magyarul.
Ez a hónap legjobb híre eddig.

….
(ja… ez az első :P)
Na de egyébként ez feldobta a hangulatot nálam.