Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Life Is Strange™_20150403010748
Sziasztok!

A Kacsamesék után nem kell sokat várnotok az újabb munkánkhoz. Ezúttal egy nagyon régóta várt játéksorozat első három részét hozzuk el nektek. Ez a játék pedig a Life is Strange! A magyarítást porfogónak és csapatának köszönhetjük, a portolást pedig Ákos felhasználónk hozta össze és küldte el nekünk. Természetesen már a maradék 2 rész is kész van, de ezeket majd legközelebb adjuk ki.

És most jön a lényeg. A magyarítás portolása MINIMÁLIS pontokért érhető el és NINCS közös kigyűjtendő pont. Biztos páran megkérdezik, hogy miért nem lehet akkor pontok nélkül leszedni. A válaszunk egyszerű: az oldal elveivel ellenkezne, mert a sok letöltő hiéna nem érdemli meg, hogy magyarul játsszon bármilyen játékkal is. Így viszont csak regisztrálni kell, 2 napot eltölteni az oldalon és már tölthető is.

Lássunk egy kis bemutatót a játékból:

[mycred_video id=”AURVxvIZrmU”]

Más. A Tomb Raider portolás nincs pihentetve. Dolgozunk rajta. (és ha már itt tartunk, akkor a DLC-n és a Anniversary, Legend, Underworld hármason is) Elkészül amikor elkészül. Nem ígérek dátumot.

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a Rólunk menüpont frissült. Még Creshi bemutatkozását várom, illetve a másik, hamarosan debütáló új adminét. A szabályzatban is történt pár változás. Az első, hogy a VIP tagság igénylése mostantól nem 1, hanem 3 hónapos regisztráció után kérvényezhető. A másik pedig, hogy az új és a régi moderátorok új szabályzatot kaptak, azaz a firkán törölni fogják a szakmai dolgokat, a személyeskedést, és az 1 szavas, smileys firkákat. Ezen kívül továbbra is marad a szabadság.

A Ps3 tulajdonosoknak van egy jó hírem. Tegnaptól elérhető a SCUMMVM emulátor legújabb 1.8-as verziója. 6-7 új játék lett hozzáadva a kompatibilitási listához. Innen tölthető: KATT

A végére engedjetek meg egy személyes ajánlást. Tisztában vagyok vele, hogy egyre kevesebben kedvelik a JRPG stílust, de aki még is szereti, annak itt a legjobb oldal: KATT
A konzolok kezdetétől kezdve a JRPG-k többségéről van teszt, képek, videók. Szerintem a legjobb JRPG oldal, amit valaha láttam. Szorosan ide tartozik, hogy aki szereti a JRPG stílust és van PS3 konzolja, az MINDENKÉPPEN próbálja ki a Trails of Cold Steel játékot, mert nem túloztak a médiák és tényleg minden idők egyik legjobb játéja, RPG-je. 150+ óra és hibátlan játék.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

31
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
28 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
26 Hozzászólók
szimszonosNyitrai MátévartomKarpfensan fabio Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Robert82
Tag
Robert82

Telltale Games színvonal, vagy még annál is jobb.
A sztorija egy Hollywoodi filmet is aláz.
Köszönjük szépen!

xarina
Tag
xarina

Nagyon király ez a játék. Köszönjük. Azt meg külön, hogy pár pontért is vihető.

Csubi1980
Tag

Köszi, ennek a Jrpg oldalnak meg külön örülök, nem ismertem!

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük szépen. Nem ezt vártuk igaz,de ez sem rossz. Még egyszer köszönjük nektek.

Viktor
Tag
Viktor

Ez nagyonjó nemis reméltem, most fejeztem be a mordort-pont agyaltam mi legyen holnap játékra,no mostmár nemkell törni a fejem!Köszi szépen!

sipi68
Tag
sipi68

A Jrpg oldalnak külön örülök, nem ismertem!Köszönöm a munkátokat!

Gabesssz
Tag
Gabesssz

Nah köszi , ez szuper, erre vártam egy ideje , és úgy is beteg vagyok , úgyhogy tolhatom , jól gondolom hogy az uccsó 2 résznek 1000000 pont lesz darabja ? 😛

Suti
Tag
Suti

Köszönöm a heti munkát. Nagyon sok jót hallottam róla, most végre kipróbálhatom magyarul.

dante1021
Tag
dante1021

Nem ismerem ezt a játékot de hogy megnéztem a videót nem tűnik rossznak. Majd kipróbálom.

Sanat
Tag
Sanat

hali, nem értem a magyaritást hogy kell ezt pontosan?:D vki leírná, most főmappába tegyem összes részt s utána..