Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok és egyben Boldog Új Évet minden Retró Tagnak!

A RetroConsoleGames robog tovább 2016-ban is. A részletekről, háttérmunkálatokról (rengeteg új, érdekes hírünk van) majd a cikk alsó részében beszélnék. Előtte szeretném prezentálni a heti munkánkat, ami nem más mint a: Dark Souls Prepare to Die Edition Xbox360 és Ps3 platformokra.

dark_souls_prepare_to_die_edition__elso_elmenyeim_1

A magyarítást TheReaperCooL-nak köszönhetjük (nem kis munka  lehetett vele, tudom, mert én is belekezdtem annó) és mint a címben írtam a Prepare to Die Editionhoz jó, azaz az alapjáték mellett a DLC teljes fordítását is tartalmazza.
A játékot szerintem nem nagyon kell bemutatnom senkinek. Nálam minden idők 5 legjobb játékában is benne van a DS. Kritikus szemmel nézve is a legjobb rész a sorozatban. (igen, jobb mint a Dark Souls 2 vagy a Bloodborne)
Tisztában vagyok vele, hogy a Ps3-as verziót már más is megcsinálta, kiadta előttünk, de az minket nem foglalkoztat. Nem tudom az milyen minőségű portolás, mert nem láttam, így nem is érdekel. A mi munkánkról tudok nyilatkozni, illetve a mi verziónkban retró játék kupon is található.

Kis videó a játékból:

[mycred_video id=”QQ666ZkO03s”]

kupon

Ne feledjétek, hogy a játékban Retró Játék Kupon van elrejtve és ezúttal már külön van az Xbox360 és a Ps3 tulajdonosoknak is, azaz nem tudják egymás elől “ellopni”.  2-2 db van egyenként 800 retró pont értékben. Hajrá!
FONTOS: az Xbo360 verziónál két címlet van, (2 és 3 ezres) de egy személy, csak az egyikbe tehet. Ha még is kettőbe rakna, akkor mindkettőt elvesszük az illetőtől. Szóval figyeljetek oda.
A játék kuponokkal kapcsolatban: a Resident Evil Revelations 2 esetében már mind megtalálásra került (csombi, Robert82, kisgomboc1) így ne keressétek, de a Kane and Lynch első részénél még csak 1 került beváltásra,(csabi) azaz maradt kettő.

Most pedig jöjjenek a hírek. Lesz pár.

Az oldalunkon a hibajavítás, support akadozhat néha, mert az új munkám már nem engedi meg, hogy délelőtt is használjam a laptopom javítgatásokra, portolásra, illetve az egyetemen a vizsgaidőszak is tart februárig. Szóval most 1 hónapig bármilyen javítás akár 1 hétig is eltarthat.
Ezzel kapcsolatosan hétfőtől a fórumunkon a Kérdések Adminoknak és Moderátoroknak szekció átalakul olyan formátumra, hogy a topikok címében éles piros színnel megjelenik egy “Új Kérdés”, vagy “Megoldva”, illetve “Megoldatlan” címke, amely azt jelzi, majd hogy a felhasználók által felvetett probléma, javítás megoldásra került vagy sem. Átláthatóbb, egyértelműbb lesz mindenkinek ez az új fejlesztés. Ez magával hozza majd, hogy a hírek, cikkek alatt, illetve a firkán nem fogunk szakmai, javítási kérdésekre válaszolni.
Valószínűleg a heti 1 munkát sem tudjuk már tartani emiatt, (is) de nem kell elkeseredni, mert a lenti lista bizonyítja, hogy óriási címeket hozunk el nektek 2016-ban.
Mivel sok embernek problémája volt a Mass Effect 3 DLC-k patchelésével, így mostantól elérhető a komplett, magyarított DLC pack. Töltsétek le a linkekről. A Resident Evil Revelations 2 Ps3-as javítása (ha kell egyáltalán) holnap estig megtörténik.

Az idei év nagyon erős lesz mind a RetroConsoleGames magyarításai, mind annak köszönhetően, hogy a PC-s fordítók részéről elég erős címek érkeznek majd. Amiket természetesen portolni fogunk. Lássuk mikre számíthattok a közeljövőben:

Részünkről mint a főoldal jobb részén látjátok erősen beindult a Tomb Raider vonal. Mi jön még tőlünk 2016 első felében?

– Tomb Raider 2013 portolás (Ps3 és Xbox360)
– Rise of the Tomb Raider magyarítás (Xbox360)
– Ducktales magyarítás (Xbox360)
– Dragon Ball Xenoverse magyarítás (Xbox360)
– Bayonetta magyarítás (Xbox360 és Ps3)
– Splatterhouse magyarítás (Xbox360)
– Resident Evil Zero Remastered magyarítás (Xbox360 és Ps3)
– Sniper Elite 3 portolás (Xbox360 és Ps3)
– Devil May Cry 4 portolás (Xbox360 és Ps3)
– Demon Souls magyarítás (Ps3)
– Shadow of Mordor portolás (Xbox360 és Ps3)
– Mafia 2 (Xbox360)
– Lollipop Chainsaw magyarítás (Xbox360 és Ps3)
– Life is Strange portolás (Xbox360) -pontok nélkül lesz tölthető késői Karácsonyi ajándék formájában
– Minecraft Story Mode (Xbox360 és Ps3)
– Tales from Borderlands (Xbox360 és Ps3)
– Game of Thrones Ep6 (Xbox360 és Ps3)
– Red Dead Redemption magyarítás (Xbox360 és Ps3)
– Metro 2033 és Metro Last Light (Xbox360 és Ps3) nincs még toolunk, de rajta vagyunk, mert tisztában vagyunk vele, hogy népszerű címekről van szó.

A Társoldalunk, a KingmakersTeam 2016-ban többek között a GTA5-öt és a Far Cry4-et adja ki. Mindkettő esetében a konzolos verziókra csak is tőlünk számíthattok, csak is tőlünk lesz elérhető.

A PC-s magyarítókat TheReaperCooL-al kezdenénk, aki nem pihen és óriási címekkel készül a 2016-os évben is. Most a minket, konzolosokat érintő munkáiból szemeznék:
– Kezdésnek itt van a legnagyobb, a Dark Souls 2 magyarítása, amely már 10% körül jár. Ez pedig külön motivációt ad nekem a Demon Souls magyarításom elkészítéséhez.
– Alone in the Dark 1,2,3: a legendás sorozat, amely nélkül nem lett volna Silent Hill és a horror műfaj sem. Ha elkészül a magyarítás, akkor portoljuk PS1-re, és így játszható lesz Xbox360 és Ps3 platformokon is.
– Bully: a GTA fejlesztőinek játéka, amelyet igazából nem is ReaperCooL készít, hanem az egyik barátja. (10% körül jár) Ha elkészül, akkor portolni fogjuk Xbox360 és Ps2 platformokra.(utóbbi így Ps3-on játszható lesz)
– Mint sokan tudják már, elkészült a Medievil, Medievil 2 és Clock Tower játékok magyarítása Ps1-re. Tervbe van véve, hogy a magyarítást a játékba beültetve is feltöltjük nektek kompletten, így már csak játszani kell velük.

Megemlíteném RetroHun munkáit is, aki minden idők egyik legjobb játékához a Silent Hill első részéhez készít magyarítást.

[mycred_video id=”e-gwn48FjHM”]

Final Fantasy sorozat. Akik ismerik a királyt, azok tudják, hogy a legjobb részek a 6., 7., 8., 9. és 12. epizódok voltak. Nos a jelenlegi állapot szerint a 6. rész magyarítása már a végéhez közeledik, a 7. és 8. ugye kész van, a 9. pedig 41%-on áll és a Hunosítók Team készíti. Ezek közül a 6., 7. és 9. játszható lesz konzolokon is, de a 8. at jó lenne portolni. Szóval erősen gondolkozom, hogy belevágok majd valamikor. Így lenne teljes az FF konzolos irodalom 🙂

Vegyes felvágott:
– hamarosan a végéhez ér a Batman Arkham Origins magyarítása. (DLC-kkel együtt) Onnan tudom, hogy én is részt veszek a PC-s munkálatok technikai részében. Természetesen azonnal portolni fogjuk Xbox360-ra és Ps3-ra is.
– szintén a végéhez közelít a Borderlands 2 fordítása, amely DLC-kkel együtt átültethető lesz Xbox360-ra és Ps3-ra.
– halad a Resident Evil 6 is, amely 2016 első felében érkezik és portoljuk nektek.
– elkezdődött az Assassin Creed Rogue honosítása és ha más nem portolja konzolokra, akkor mi megtesszük, mert komplett csomagunk van a konzolos verziókhoz.
– Tesztelik már a Skyrim DLC csomagot, amelyet postázunk nektek Xbox360-ra és PS3-ra.
– Fallout New Vegas. Ennél már óvatosabb vagyok, de bízzunk benne, hogy 2016-ban kijön a végleges verzió. Természetesen portolható mindkét konzolra.
– Hitman Absolution és Dragon Age 3. Térjünk rájuk vissza, ha kész a magyarításuk. Elvileg mindkettő portolása megoldható.
– A Lost Planet játékok. Erősen esélyes a trilógia magyarítása, portolása, mert konzolos toolunk van hozzá.

Szeretnénk az új évet erősebbé tenni a pontszerzések terén is. Lesznek olyan napok, amikor duplázunk elég sok pontszerzési lehetőséget (a belépésért járót speciel nem) mint pl a hozzászólás, falfirka, videó megnézése, támogatás után járó pontokat. Szerintem napokon belül ezzel kapcsolatosan lesznek bővebb információim.

Viszont azt gondolom, hogy az oldallal kapcsolatosan 2016 legeslegfontosabb feladata, hogy BŐVEN adjunk lehetőséget a pontszerzésre segítői munkálatok révén is, azaz legyen jó sok magyarítási és főleg portolási pályázat. Ez mindenki érdeke és rajta is vagyunk az ügyön. Mostantól minden amit ki lehet adni, azt kiadjuk és az így szerezhető pontokat is növeljük picit.

Még holnapig lehet szavazni 2005 legjobb játékaira. Éljetek a lehetőséggel, mert retró pont nyereményeket sorsolunk ki: KATT IDE

 

Mindenkinek Játékokban Gazdag Új Évet kíván a:

banner

41
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
38 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
30 Hozzászólók
szenszej15szimszonosNyitrai MátéKarpfensan fabio Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Kolo
Tag

TON elfeljtette megemlíteni a Dragon Ball játékokat, csak a xenoversét említi, de úgy szeretném, hogy legalább 3-4 címet magyar felirattal játszunk ki. Biztos vagyok benne, más ezeket a címeket sose hozná el, mert rengeteg meló van benne( de ez a kisebb ok).
Szóval, a xenoversét már lehet fordítani, nálam jelentkezhettek. 😉

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a híreket és a játékokat, nem semmik vagytok. De én szerintem ez túl sok cim,kíváncsi leszek hogy ezekből mi fog megvalósulni ténylegesen,és főleg mikor.Még egyszer köszönjük és köszönöm nektek a sok portolást és magyarosítást.???

Robert82
Tag
Robert82

Neeee!!! Uramisten! Itt van végre! 😀 Köszönjük! 😀

Predátor
Tag
Predátor

TON és KOLO. A tool ami kell a játékokhoz az mi lenne pontosan ? A HALO4 magyarosítását egyszer nem lehetne megoldani.Szerintem az is elég népszerű játék.Előre is köszönöm a válaszotokat.BUÉK nektek.

Kolo
Tag

Játékokhoz? Nem jól gondolod, mert minden játékhoz más tool (ok) , van amihez több is kell attól függ. Halo sorozatban ugyanúgy rengeteg a szöveg. Ha alakul egy csapat aki bevállalja akkor gondolom az is megoldható lenne.

Norcsu
Tag

Rengeteg cím, de ami számomra örök kedvenc lesz az a Tomb Raider 🙂 Nagyon várom, és köszönöm szépen!!

Csubi1980
Tag

Mint írtam vidéken konzol nélkûl teltek a napjaim. Így ipadam és telomat fetuningoltam emulátorokkal és játékokkal. Végül egy játéknál ragadtam le: Lara Croft Go, androidon és iOsen is elérhető, nagyon jó játék, aki imádja a fejtorőket, a gyűjtögetést tökéletes játék. Nálam 2015 mobil játéka, a Hitman Go is tuti ilyen jó lehet, majd meglesem.

Predátor
Tag
Predátor

És TheReaperCooL-nak is nagyon köszönjük áldozatos munkáját, amit a magyarosításal végzett,a köz javára.KÖSZÖNJÜK NEKED.??☺

xarina
Tag
xarina

Nem semmi a készülőfélben lévő lista, reméljük sikerül mindet összehozni.

Cassio
Tag
Cassio

Én még várom a Rer2 ps3 magyarítás javítását 🙂

Predátor
Tag
Predátor

Ton.A Far Cry 3: Blood Dragonal mi a helyzet, jegeltétek a játékot.Vagy él még a projekt .Válaszodat köszönöm .

Suti
Tag
Suti

Nagyon király a 2016-os felhozatal.