Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

Picit elcsúsztam a heti munkával magánéleti melók+suli miatt, így most kerül ki. Mivel az előző héten nagy AAA cím került terítékre, így adja magát a helyzet, hogy ezúttal picit retró pont spórolósra vegyük a dolgot. Egyébként is ha már Mass Effect hetek vannak, akkor……..érkezzen a:

mass-effect-2-normandy-site

 Mass Effect 2 komplett DLC csomag magyarításának a portolása. A magyarítást a masseffect.hu csapatnak köszönhetjük, a portolást pedig jó pár embernek. Volt vele munkánk rendesen.

A csomagban található cache title updatet másoljátok be a CACHE mappátokba. Elvileg nem szükséges a DLC-khez, de azért az a biztos ha fent van és aktív. Más title update használata NEM ajánlott.

A kiadásunk tartalmazza az ÖSSZES történet alapú DLC-t, azaz név szerint:

– Normandy Crash Site
– Zaeed The Price Of Revenge
– Firewalker Pack
– Kasumi, The Stolen Memory
– Overlord
– Arrival
– Lair Of The Shadow Broker

Azaz 7 db DLC magyarítása, több mint 20 óra plusz játékidő az alapjátékot kivesézőknek. Masszív kis csomag. Ne feledjétek, hogy a Mass Effect hetek ezennel még nem értek véget, és az utolsó, talán legnagyobb pack még hátravan.

Viszont legközelebb nem ez fog jönni, hanem a Resident Evil Revelations 2 magyarításunk kiadása Xbox360 és Ps3 platformokra. Picit kárpótoljuk a Ps3 tulajokat is, mert az utóbbi két hétben ők “pihenőn” voltak 🙂

Célegyenesben van a Dark Souls+DLC magyarításának portolása is. Az Xbox360 verzió teljesen kész a gépemen, most a Ps3 van soron. A magyarítás készítőjével, The ReaperCool-al volt egy kis félreértésünk, amit sikeresen tisztáztunk, így segítünk neki script csomagot írni a Dark Souls 2 PC-s verziójához. Ez titeket olyan téren érint, hogy mivel a konzolos verziókhoz már elkészített tooljaink vannak, így egy esetleges magyarítást azonnal tudnánk portolni nektek. Én a Demon Souls magyarítását kezdem el, de ez csak Ps3 tulajdonosoknak fog örömet okozni.
Ilyen közös együttműködés várható a hamarosan elkészülő Resident Evil 6 és Batman Arkham Origins eseteiben is. Segítettem a PC-seknek a toolokat, scripteket illetően, így cserébe a RetroConsoleGames portolhatja majd ezeket konzolokra.

Készül a Shadow of Mordor, Lollipop Chainsaw, Ducktales, Tomb Raider 2013, Sniper Elite 3, Splatterhouse és a Red Dead Redemption.

Egyébként gyűjtsétek már ki a Kane and Lynch első részét, ne árválkodjon ott magában. Mellesleg annyira azért nem rossz játék, sőt….egész jó. Főleg magyarul.

Nah, de addig is élvezzétek ki a Mass Effect heteket. Kérnék majd fórumra vagy firkán egy visszajelzést a második rész alapjátékával (és a DLCknél is) kapcsolatban, hogy a magyarítás végig jól működött.

Jó játékot kíván mindenkinek a :

banner

24
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
17 Hozzászólások
7 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
16 Hozzászólók
szimszonosszenszej15san fabioDannykekisgomboc1 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Dannyke
Tag
Dannyke

Óriási Köszönet! 🙂

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a munkátokat és azt a sok fordítást amit készítettek nekünk.Visszatérve a FIFA16 hoz azért lenne jó magyarúl mert a menüben könnyebb lenne a játék beállítása, mert így elég macerás a dolog.Előre is köszönök mindent tőletek.

Robert82
Tag
Robert82

Dark Souls 1 magyarba?
Nem rossz… kösz.
…meg a többit is. 🙂

Predátor
Tag
Predátor

TON.A dlc-éket mikor lehet használni. Először végig kell játszani a játékot vagy elérhetőek az elejétől fogva is.

ellp
Tag
ellp

Köszönet mindenkinek,aki részt vett benne.
Sok-sok munkátok van benne,hisz a ME játékok hatalmas szöveg mennyiséget tartalmaznak.
És mint mindíg,most sem maradnak “csemege” nélkül a magyarul játszani szeretők,megy a forgatókönyv szerint minden.
Nem mindeki dicsekedhet a teljesítményetekkel!
Minden hétre kerül valami.
Azért ez nem “piskóta”
Köszönjük.

Csubi1980
Tag

Köszönjük ezt a munkát is nektek. Nem semmi még a közeljövő listája se, most már tényleg valahogy időt kellene többet szentelni a játékokra. Ahogy itt nő az utóbbi időben a minőségi magyarított játékok száma, sajnos fordított arányba csökken a szabadidőm 🙁 No, de ez az én gondom! Köszi még egyszer ezt a remek munkát!

Norcsu
Tag

Nagy köszönet! Nekem nagyon tetszik a mass effect játék!

hpeti2
Tag
hpeti2

Az első rész nekem nem váltotta be a reményeket. Most fogok nekiállni a második résznek, így most már a dlc-kel együtt. Köszönöm a beletett sok munkát.

sipi68
Tag
sipi68

Köszi ezt a remek munkát! Kár,hogy egyre kevesebb időm jut a játékra!

xarina
Tag
xarina

Érdeklődnék, hogy lesz a Mass Effecteknek PS3-as változata is?