Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok Retró lakók!

Marha jó kezdőképet találtam a Kane játékhoz, nem? 🙂
Egyre inkább közeleg a Karácsony és mi remek munkákat tartogatunk nektek. Lesznek magyarítások, portolások jobbnál jobb játékokhoz, mindkét platformon. Szóval nem fogtok unatkozni az egyszer biztos. Mint már többször említettem 2016 februárig megvannak a kiadható munkák. Halkan itt is megjegyzem, hogy a Mass Effect 1. munkánkba már több mint 130 ezer közös pontot pakoltatok bele. Szinte biztos, hogy pár hónapon belül eléri a 150 ezret. Már a 130 ezer is új rekord. Köszönjük szépen.

Nemrégen költöztünk az oldallal és én személy szerint EDDIG maximálisan megvagyok elégedve az új szolgáltatóval, mind stabilitásban, mind gyorsaságban. És mivel 2016 nyaráig kivan fizetve minden, így addig 150%, hogy lesz RetroConsoleGames. De valószínű, hogy utána is létezni fogunk, az addig várhatóan csökkenő létszámú retró arcok kedvéért 🙂
Nah, de hol van még ez?!

Máris itt van a mostani AAA munkánk, amely nem más mint a Kane and Lynch első része mindkét platformra.

kane-lynch-dead-man-Free-Download

Aki végigvitte a második részt az szerintem ezt sem szeretné kihagyni. Nem világklasszis játékról beszélünk, de igen is egy JÓ és szórakoztató játékról. Szóval ne hallgassatok azokra, akik szerint nem érdemes végigjátszani. Összehasonlítva a második részével van pár dolog, amiben jobb az első: változatosabb terepek és sokkal több pálya, hosszabb sztori.
Videó a játékból:

[mycred_video id=”vsVUH6iQwJ0″]

A magyarítást SZOGYENYI-nek köszönhetjük.
Felhívnám a figyelmet, hogy a “loading” “töltő” képernyő angolul maradt, mert nem megoldható a magyarítása. Ez kb a teljes szöveg 1%-a, de gondoltam inkább megemlítem. Felesleges, pár szavas fecsegés, azaz nem maradtok le semmiről.
Sokan kérdezhetik, hogy miért több retró pont mint az újabb, második rész. Az ok egyszerű: kb 5 ször annyi munka volt vele mint a második résszel, ugyan is a játék sokkal több pályát tartalmaz, hosszabb, több benne a szöveg. A legtöbb portolási munkát Kevin tette bele, de Kolo és RicoKwothe is besegített nekem.
Fontos még szólnom, hogy egyenlőre két címlet érhető el a játéknál, de CSAK AZ EGYIK számít egy személytől, azaz ha Pista nevű felhasználó a 3 ezres és a 2 ezres retró címletet is beleteszi, akkor csak a nagyobb fog számítani.

kupon

Hopsz. Mi ez az ikon?
A RetroConsoleGames eddig is unikum, egyedi dolgokkal próbálkozott Magyarországon és mindig olyan dolgokat találunk ki, amely kedvez a felhasználóknak és újszerű élményt nyújt nektek. A játékbeli Retró Kupon is egy ilyen valami. Már az előző hírekben tettem róla említést, de újra bemutatom, mert a mostani az első éles bevetése a játéknak.

Mostantól minden AAA munkánkban elrejtünk egy Retró Kupont, amelyet az első három felhasználó válthat be. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha a játék közben meglátsz egy “KUPON: bármilyenszó” feliratot, akkor azonnal lépj fel az oldalunkra és jobb alul a Retró Kupon részhez írd be az adott szót, amely ugye a példánk esetében a “bármilyenszó”.
Ha egy kód nem jó, akkor az azt jelenti, hogy már 3-an gyorsabbak voltak nálad. A kuponokat csak olyan felhasználóknak fogadja el a rendszer, akiknek minimum 1500, de maximum 20 ezer retró pontja van. És figyeljük az inaktív accountokat is, amely észlelése esetén büntetéseket, bant osztunk. Nyilván feltűnő, ha 2-3 kupon rövid időn belül kerül aktiválásra.
Természetesen az Xbox360-as és a Ps3-as verzióban is benne van a kupon, így egyenlő esélyekkel indul mindenki. Ezúttal a Ps3-as verzió is akkor lesz elérhető, amikor az Xbox360-ast kiváltják. A jövőben ezen változtatunk és az Xbox360 tulajoknak külön kupon lesz, így a Ps3-as egyéneknek nem kell majd várni a közös kiváltásra.

 Tehát indulhat a Kane and Lynch Kupon vadászat.

Pontszerzési lehetőség Photoshophoz értő tagoknak: KATT IDE
Tegnap teljesen elkészült a Resident Evil Revelations 2 magyarítása és javítása. Azaz mindkét konzolra kiadható állapotban van. Egyedül a főmenüben található Kézikönyv maradt angolul, mert az textúra. Ha a következő másfél hétben valaki kedvet érez, hogy segítsen, illetve szüksége van 5 ezer retró pontra, az kattintson a fenti linkre és jelentkezzen nálunk.

Mint láthatjátok eltűnt az oldalunkról a használt konzolok reklám. Ennek az oka pofon egyszerű. A Karácsonyi szezonhoz közeledve nem kicsi áremelés történt náluk, amelyet már nem tud támogatni a RetroConsoleGames. Abban maradtunk a konzolosokkal, hogy ha majd megint olcsón tudják biztosítani a gépeket, akkor újraindítjuk az együttműködést.

A jövő héten újra kis munka érkezik, azaz a Wolf Among Us befejező része az Episode5. Aztán viszont egy AAA cím, amely három közül kerül ki: Mass Effect 2, Resident Evil Revelations 2, Sniper Elite 3 Utlimate Edition. Nyugodtan mondhatom, hogy bármelyiket adjuk ki jól fogtok járni, mert mindhárom nagy cím és jó játék. Halom meglepetés van még a tarsolyunkban az idei évben is. A RetroConsoleGames zakatol tovább!

A kupon vadászathoz jó játékot kíván a:

banner

8
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
7 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
8 Hozzászólók
Nyitrai MátéKarpfensan fabioNorcsuTON Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük ezt a munkátokat is.Nagyon fasza játék ez,főleg magyarúl !!! Ton ???? Rá tudnál nézni egyszer a FIFA16-ra hogy meglehet e magyarosítani.Előre is köszönöm a többiek nevében is a rá szánt idődet.????

xarina
Tag
xarina

Köszönöm a fordítást.Már vártam nagyon, mert időrendi sorrendben akartam nekiállni.

Csubi1980
Tag

Köszönet az újabb munkátokért! Kurvajó ötlet ez a játékban elrejtett kupon! Kár, hogy ez a játék nem az én stílusom.

Norcsu
Tag

köszönöm a magyar feliratot!

san fabio
Tag
san fabio

kipróbáljuk! 😀

Karpfen
Tag
Karpfen

Szép munka, grat hozzá

Nyitrai Máté
Tag
Nyitrai Máté

Remek cikk! Örülök hogy mások is ennyire szeretik ez a játékot. Az első rész nagyon eltalálták.