Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

the_mass_effect_trilogy_by_kmadden2004-d5wgnci

Sziasztok!

Visszatértünk 🙂 Az oldalt átköltöztettük egy másik helyre. Először is szeretném megköszönni mindenki támogatását. (összegtől függetlenül)
Itt is kérnék mindenkit, hogy cserélje le a jelszavát, változtassa meg, mert egy költözés esetében nem lehetünk elég óvatosak. A ti érdeketekben.

Folytatjuk is a dolgokat, úgy ahogy ezelőtt. Cikkek, játék bemutatók, retró duma, és nem utolsósorban magyarítások, portolások. A Mass Effect hetek tovább dübörögnek. Ezen a héten az első rész összes DLC-it hoztuk el nektek. Bring Down the Sky és Pinnacle Station.

Az egyik esetében portolásról, míg a másiknál magyarításról beszélünk. A magyarítás annyira exkluzív, hogy még PC-n sem érhető el, csak konzolokon.

 mass-effect-pinnacle-station-20090825051555847-000

Senkinek nem kell kapkodnia a 100%-os végigjátszással, mert a jövő héten nem a Mass Effect 2 portolása jön, hanem egy kis pihenőt tartunk és érkezik a Kane and Lynch 1 (Xbox360 és Ps3 verzió is) vagy a Sniper Elite 3 Ultimate Edition (mindkét konzol).
Így minden Mass Effect rajongónak lesz elég ideje kijátszani az első részt, DLC-kkel együtt mielőtt a második részben merülnénk el.

Más. Mostantól minden munkánkban elrejtünk egy kupon kódot. Az első fecskék a Kane and Lynch 1, Sniper 3 és nem utolsósorban a Resident Evil Revelations 2 (a lektorolás már a 4. fejezetnél tart, azaz lassan vége) lesz. Gonosz módon a játék utolsó harmadában fogjuk elrejteni ezt a kódot a következő formában: “KUPON: eztírdbe”. Ennél pl az “eztírdbe” lesz a kupon kód. Minden kódot csak 1-3 személy használhat fel, de viszont sokkal több retró pontot fognak adni mint a “cikkes” kódok.
Onnan fogjátok tudni, hogy melyik játékban van retró kupon elrejtve, hogy a letöltésénél a borító mellett (és a hírben is) a következő ábra lesz feltüntetve:
kupon

Többen kérdezték, hogy a nemrég megjelent Back to the Future Xbox360 játékhoz készül majd portolás vagy sem. Igen, készítünk, de pár hetet még várni kell rá.
Még valami. Gyurmi jóvoltából nagyon szépen halad a Lollipop Chainsaw magyarítása is. (mindkét konzolra)

Egy újabb kedves felhasználónk felajánlása miatt hamarosan meghirdetünk egy játékot (azt még nem tudjuk, hogy milyen formában) és az első három helyezettet fogjuk jutalmazni. A nyeremények:

1. helyezett: bontatlan Halo 4 Limited Edition Xbox360 játék
2. helyezett: 2 ezer retró pont
3. helyezett: 1 ezer retró pont

Részletek hamarosan.

Retró Játék Quiz. Erősen gondolkozok rajta, hogy újraélesztem a quizt aztán majd meglátjuk, hogy mennyire terheli le az oldalt. ha nagyon akkor kuka végleg, ha nem, akkor maradhat. Nektek erről mi a véleményetek:

Legyen újra Retró Quiz?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

Mindenkinek jó játékot kíván a:

banner

10
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
7 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
9 Hozzászólók
szimszonosKonradA79hpeti2KoloTON Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Dannyke
Tag
Dannyke

Mentek a pontok 🙂

Csubi1980
Tag

Köszönjük, erre az új játékra kiváncsi vagyok, és a jutalmak se rosszak!

Ati72
Tag
Ati72

A Retro Quiz jó volt,érdemes lenne feléleszteni!

Chris
Tag
Chris

Sziasztok!
Lehet tudni valamit a Mass Effect magyarítás ps3-as portolásáról? Már régóta várjuk de már lassan 2 hete semmi hír nincs róla, nagyon örülünk hogy kijött Xboxra de a ps3 tulajoknak ez kevés vigasz. 😉

hpeti2
Tag
hpeti2

Az alapjáték is király lett. Gondolom ez se lesz kutya. 😀
Kacsamesékről van vlm hír vagy pihentetitek?

Kolo
Tag

Pihen, mert macerás a visszaültetése, hagy pihenjen kicsit, addig lesz más projekt 🙂

hpeti2
Tag
hpeti2

Had pihenjen ha előbb-utóbb lesz belőle vlm. 🙂

KonradA79
Tag
KonradA79

Szeretném a magyarosítást letölteni! 🙂

szimszonos
Tag
szimszonos

Csak lett belőle valami,.Köszi a munkát.