Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1899201_824623424229792_777682250_n

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a cikkíróknak az utóbbi hetek termését, mert igazán ötletes és remek cikkek kerültek ki az olvasóknak. Már már az oldal indulása utáni írások színvonalát idézi. Sőt…

A firkán mostanában néhányan elkanászosodtak, így megkérek mindenkit, hogy tanuljon meg viselkedni még ha nehéz is. Jó pár embernek érik a 7 nap pihenő vagy az IP ban. Illetve volt egy link megosztás is, amelynek a következményei egyenlőre minimálisak, (a Sleeping Dogs munkánk a tervezettnél 5 ezerrel több pontba kerül) mert ha a szabály szerint járnék el, akkor 75 ezer lenne a kiváltása. A jövőben már nem leszünk elnézőek. Alapesetben ugye 60 ezer a max közös pont amit az oldalon alkalmazunk.

A napokban ketten is rendeltek, fognak rendelni PS3 konzolt (jól teszik, mert a legjobb gép jelenleg minden Xbox360 tulajnak) a partnerünktől. Őket újra megkérem, hogy a fórumon majd mindenképpen készítsenek értékelést az adásvételről. Akár pozitív, akár negatív. Itt tudjátok majd megtenni: KATT

Rá is térnék a heti munkánkra, amely a régóta várt:

Sleeping-Dogs-Zodiac-Tournament-DLC

Sleeping Dogs

Tudom, hogy elég sokan régóta várták már, de egyrészt szépen be vannak osztva az AAA címeink egy fél évre előre, másrészt a DLC-k portolása, magyarítása közben kiderült, hogy minden DLC-hez Title Update kell, ami meg kiüti az alapjáték magyarítását. Szóval szükség volt egy kis hackre, módosításra.
Egyenlőre csak 3 ezres címlet elérhető az adakozásnál. Meglátjuk, hogy mennyire gyűlik, és lehet később csatlakozik hozzá a 2 ezres retró pont adakozási lehetőség is.
Magát a játékot nem hiszem, hogy sokaknak be kellene mutatnom, de aki még nem hallott róla az mindenképpen adjon neki egy esélyt, mert alapból jó játék, de így magyarul (LostProphet munkája az alapjáték fordítása, amíg a DLC-ket nekünk kellett/kell fordítani) meg egyenesen istencsászár.  Nem titok, hogy hiába van egy halom még ki nem adott játék magyarítása, portolása a gépemen, én is csak akkor játszom velük, amikor kiváltásra kerülnek. Így teszek majd a Sleeping esetében is amit 100%-ra ki fogok pörgetni a DLC-kkel együtt. Kövessétek a példám.

Sleeping-Dogs-Definitive-screen2

A jövő héten visszatérünk az Evil Within világába, így a tervek szerint lesz két hetetek kivesézni az alapjátékot mielőtt a DLC-k tengerébe is elmerültök. És akkor térjünk is rá a Sleeping Dogs DLC-kre.

A játékhoz olyan minőségű DLC-k vannak, hogy mindenképpen szerettük volna megoldani a portolásukat és ezeket is magyarul elhozni nektek. A játékhoz  26 db (!!!!!) DLC került kiadásra, amelyek csoportosítása következő:

– 3db történet alapú, masszív DLC, egyenként 1-3 óra játékidővel.
– 6db küldetés alapú DLC, egyenként 20-45 perc játékidővel
– 6db fegyver, küzdőstílus és egyéb DLC
– 7db kiegészítő, ruha és egyéb DLC
– 4db csalás,segítő  DLC

Fontos, hogy csak azok a DLC-k fognak futni, amikhez csinálunk patch fájlt. Azaz mi döntjük el, hogy melyik DLC-t tudjátok majd használni. Jelen állás szerint a 3db történet és a 6db küldetéshez mindenképpen szeretnénk magyarítást és patch fájlt, de ha az időnk engedi, akkor még a 6db fegyver és küzdőstílus DLC is meg lesz csinálva. A többi nem valószínű. A DLC-k magyarítását előreláthatólag 1 vagy 2 csomagban fogjuk kiadni. Arra már most felkészülhettek, hogy egészen biztosan nem 5-6 ezer lesz a kiváltása, mert NAGYON szopatósak, de erről Kolo és Rico is tudna mesélni.
Egy komoly parkour videó a játékból:

[mycred_video id=”A6fBU6oy0FQ”]

Előreláthatólag a Playstation3 tulajdonosok is megkapják majd a DLC-k magyarítását. Apropó: minden Ps3 tulajdonos aki letölti a portolást, figyelmesen olvassa majd el a mellékelt FONTOS.txt fájlt, mert a játék portolása finoman szólva sem volt egyszerű a Sony gépére. Telepítős megoldás NEM lesz, mert nem megoldható.

Ezen kívül próbálok egy újabb kezdeményezést elindítani. Mivel egy munkánk kiadását követően, feltételezem, hogy sokan játszanak vele, így mindig létrehozunk, létrehozhattok neki egy topikot fórumon, ahol megbeszélhetjük az adott játékkal kapcsolatos dolgokat. Történet, küldetések elemzése, segítség, jó tanácsok, hasonló. Csak is rajtatok múlik mennyire indul be ez a közösségi kezdeményezés. Én a kezdő lökést megadtam… A fórum link a játék topikjához: KATT

Nincs más hátra mint jó játékot kívánjak mindenkinek az egész csapat és a portolási, magyarítási segítők nevében is!

Hajrá RetroConsoleGames!

20
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
19 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
19 Hozzászólók
szimszonosferi0126nicksideCsubi1980Predátor Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Ákos
Tag
Ákos

Ó hogy mindig sokkal több a minimum pont, mint amennyim van 🙁

Kolo
Tag

Szívesen!

Gyuffa
Tag
Gyuffa

Szuper, már nagyon vártam! Ment is bele a pont.
Köszönet a készítőknek!

Norcsu
Tag

Még nem próbáltam a játékot, de biztosan kifogom! Köszönöm, hogy magyarosítottátok!

hpeti2
Tag
hpeti2

Köszi a munkátokat. Ha összejön rá a pont, akkor én is beleteszem.

Leckie
Tag
Leckie

Köszönöm a munkátokat és egyből ment is 3000 retró pont

Balazs
Tag
Balazs

Köszi a munkát,már nagyon vártam 🙂 Sajnos nincs 3 ezer pontom 🙁

Rolee82
Tag

Én még egyáltalán nem játszottam vele, de majd sort kerítek rá. A bunyó elég érdekesre sikeredett benne.

bighead82
Tag
bighead82

Köszi szépen

Castiel
Tag
Castiel

melyik linket osztotta meg és ki? meg hol? 😮