RGH Xbox360,CFW PS3 konzolok!

RGH Xbox360,CFW PS3 konzolok!

banner

Sziasztok!

Biztos sokan felteszik a kérdést, hogy egy reklám mi a f***t keres az oldalon, ráadásul hírben?

Nos, több oka is van, amiért a RetroConsoleGames együttműködést kötött egy konzol árusítóval, árusítókkal.
Egyrészt a tagjaink közül nagyon sokan szeretnének mostanában RGH-s Xbox360 gépet vásárolni, (főleg a Ps3 tulajdonosok) illetve Ps3-at is, (az Xbox360-at birtokló személyek) és sokszor megkérdezik, hogy kitől, hol vegyenek.
Ha valaki tőlem is megkérdezi, hogy jelenleg milyen konzolt érdemes vennie, akkor azt vágom rá kapásból, hogy PS3 vagy Xbox360. És ez így is marad egészen addig, amíg a Ps4-re nem lesz elég mod és emulátor.

A napokban megállapodtunk egy Xbox360-at, Ps3-at és Ps4-et árusító céggel, személyekkel, akik révén több kedvezményt is kaphatnak a RetroConsoleGames olvasói. Kinek és miért jó ez?

Miért jó nektek?

Egyrészt mert megbízható forrástól, esetleges árengedményekkel vásárolhattok konzolokat. Én a múltban 3 gépet is vásároltam tőlük, valamint 2 ismerősöm szintén így tett, az én javaslatomra. Személyesen is találkoztam vele, velük. Ezért is kerestem meg őket a reklámozás lehetőségével.
Nagyon sokan gondban vannak, ha RGH-s Xbox360-at vagy CFW-s Ps3-at akarnak vásárolni, mert ha magánszemélytől veszik, akkor vagy megdöglik a konzol 1 hét alatt vagy nem, ha meg cégtől, akkor kurva drága. Nálam 50-55 ezer felett már drágának számít egy RGH-s Xbox36 vagy CFW-s Ps3.
Itt most szerintem viszonylag jó áron kaphattok új, vagy akár újszerű, nem buherált gépeket, garanciával, gyorsan, és ami fontos, hogy átvétel előtt a futár megvárja amíg kipróbáljátok a konzolt és csak akkor kell kifizetni, ha meg vagytok elégedve azzal, amit kaptatok.
Mellesleg minden vásárolt konzol mellé 4 ezer Retró Pontot is jóváírunk.
Természetesen Budapesten személyesen is átvehetőek, kipróbálhatóak a gépek, amíg vidékre a már említett futár lehetőség van, kipróbálási lehetőséggel.

Miért jó nekik?

Ezt nem különösebben kell magyarázni. A RetroConsoleGames már márkanév és hála nektek, elég sokan látogatják,(önreklám ON: tegnap volt olyan 15 perc amikor 140+ tag lépett be, plusz vendégek) így nekik reklámot biztosítunk, nyújtunk, amely során potenciális vásárlókat kaphatnak. Így még az árengedményekkel is megéri számukra. És mivel megbízható felhasználóink vannak, így senki nem fogja poénból kirendelni a futárt a géppel, játszik egy jót, majd hiába tökéletes a konzol, visszaküldi 🙂

Miért jó nekünk?

Vannak rosszakaróink, akiknek bármit mondunk, mindig fantáziálnak eltúlzott dolgokat. Nyilván már most is azt képzelik, hogy a reklámért cserébe minden RCG stábtag kapott egy Ferrarit, kiegészítve egy Hawai nyaralással.
Komolyra fordítva a szót, természetesen mi sem járunk rosszul, mert ha bármelyik stáb tag a jövőben konzolt szeretne vásárolni, akkor kiemelt kedvezményt kapunk. Ennyi.

Összegezve a dolgokat szerintem mindenki jól jár és EZ A LÉNYEGE AZ EGÉSZNEK!

Aki esetleg konzolt szeretne vásárolni a jövőben az csak kattintson erre a képre és ott minden információt megtalál árakkal, valamint rendelést is leadhat:(a főoldalon is látható lesz)

eladójó

Minden rendelés esetén visszahívják az adott személyt és teljes körű tájékoztatást kap arról, hogy mit kaphat és mennyiért.

Fórumon csináltam egy topikot, ahol mindenki értékelheti az adásvételt. Katt IDE.

Szóval én személy szerint MAXIMÁLISAN ajánlom őket! Eddig is azt tettem.

Még két fontos dolog a végére.
A jövőben maximum két havonta 1 reklám lesz nálunk és nem több. De főleg csak akkor, ha valami új akciók, kedvezmények válnak elérhetővé.

A RetroConsoleGames nem eladó és nem árusít konzolokat, tartozékokat. Mi csak a közvetítő szerepét töltjük be!

Jó játékot mindenkinek!