Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1612150_809580429067425_1844854580_o

Halihó!

Először is a legfontosabb: mivel páran jelezték, hogy a bejelentkezés nem megy nekik az oldalra, így szeretnék végezni egy röpke közvélemény kutatást, hogy mennyi az az annyi. Ha nagyon sok, akkor váltunk egy másik loginra.
Szóval MINDENKI akinek gondja van még a bejelentkezéssel, az írjon egy emailt a retroconsolegameshun3@gmail.com címre. A levélben elég a felhasználónevét megadni.

Mivel az Oblivion portolása még picit elhúzódik (kb már az agyvizem felforr tőle) így kiadunk egy kisebb munkát. A kisebb nem azt jelenti, hogy érdektelen, ugyan is az Evil Within első DLC-ről van szó, amely azért elég sok szöveget tartalmaz és 1-2 órával megtoldja az egyébként is elég jó alapjáték végigjátszási idejét. A magyarítást a Kingmakers csapatnak köszönhetitek. A Ps3 verzió esetében tesztelést igényel a DLC, mert az első install pkg fájl amit készítettem. (Xbox-hoz értek a Ps3 szerkezetet még csak most kóstolgatom) Akinek régebbi CFW van a gépén, az a magyarítás telepítése után újra futtassa le a fixet.

Viszont szeretnék még mellé dobni egy meglepetést, ami nem is akármi. Grafikai tuning és 60 FPS hack az Evil Within alapjátékhoz. Azaz gyakorlatilag a PS4 és One verzióval játszhattok. A kedves játék készítők az Xbox360 és Ps3 esetében lekorlátozták az FPS értéket 30-ra. Egy orosz csapat ezt oldotta fel a napokban. De mivel a 60 FPS-t nem bírta el az Xbox360, akadozott, így kitalálták, hogy egy szürke filtert kikapcsolnak a játékban, amely elég sok erőforrást evett. Így pedig GYÖNYÖRŰ játékot kaptunk (nem mint ha 30 FPS-el nem lett volna szép) és nem sokban különbözik a nextgen verzióktól. Sajnos a Ps3 konzol esetében nem lehet feloldani ezt a grafikai korlátozást.

Pár kép a 60 FPS-re húzott játékból(mozgás közben tényleg gyönyörű):

7210456

7211481

a0ba87acf2c91a15f9b758c03c27b4d6

Azért a biztonság kedvéért csináljatok egy mentést a régi common fájlról és aki akar az bármikor visszaválthat grey filter+ 30 FPS-re .
Hamarosan természetesen a 2. és 3. történetes DLC is jönni fog mindkét platformra.
Mostantól tervezzük, hogy minden kisebb munkánk mellé kiadunk egy 60 FPS-re tuningolt játékot. Azaz megnézhetitek milyen lenne pl a Gears of War sorozat, a Mass Effect trilógia és a Skyrim nextgen konzolon.

Végezetül pedig mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy a Sleeping Dogs és a Mass Effect is ki lesz adva. A Sleeping Dogs már becsomagolva, teljesen készen itt hever a gépemen (mindkét platformra) a Mass Effect esetében pedig jelenleg a harmadik rész DLC-i vannak munka alatt.

Hamarosan kezdődik az E3 show, amely igaz, hogy már teljesen a nextgen konzolokra fókuszál, de ennek ellenére elég sok Xbox360 és Ps3 játék kerül bejelentésre, bemutatásra. Főleg utóbbi, így ha van egy kis spórol pénzed, akkor NAGYON megéri Ps3-ba fektetni.
Az E3 alatt a fórumon egy külön topikban minden Xbox360 és Ps3 játékkal kapcsolatos hírről beszámolunk részletesen. Majd érdemes lesz nézni.

Magyarítások és portolások terén pedig a PC-s fordítók úgy számították ki, hogy a nyáron nagyon sok munka készül el és így kerül portolásra általunk. Borderlands2+DLCk, Mordor, Fallout New Vegas, Wolfenstein, Wolf Among Us, Game of Thrones, Far Cry4, Far Cry 3 Blood Dragon, Gta5, stb stb. És ugye általunk az ÉV PROJEKTJE: Red Dead Redemption!

Az Xmen Origins munkánkba már csak 8 ezer Retró pont kell. Pörgessétek ki, ne árválkodjon ott szegény magában.

Jó játékot mindenkinek!

31
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
19 Hozzászólások
12 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
25 Hozzászólók
Nyitrai MátéKarpfenfiuhabalugakalman3d Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Schizoka
Tag
Schizoka

Köszi!
Alig várom már hogy kipróbálhassam a 60fpst!
Nem találtam kódot a cikkben 🙁

Csubi1980
Tag

Szerintem kódot, csak bizonyos retro cikkekben rejtenek el, enyémbe tuti lesz, vasárnap adom majd ki 🙂

Csubi1980
Tag

Nagyon jó hírek, főleg, hogy ilyen kis moding csomagokat is kapunk. Köszönjük!

TON, mostmár nagyon piszkálja a csőröm, hogy nincs PS3 konzolom. Milyen CFW-et vegyek, hogy ne fogjak mellé?

Balazs
Tag
Balazs

Köszi a munkát!
Hogy miket meg lehet csinálni ezekkel a gépekkel(60 fps)….le a kalappal.

anti0223
Tag
anti0223

Áh reméltem lesz javított Monopoly Plus magyarítás 😛

buci1
Tag
buci1

Lett javítva? A borítója is hibás monopoly streets van feltöltve a Monopoly Plus helyett.

anti0223
Tag
anti0223

Nem lett még.

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Ezért nem kezdtem el játszani az Evil Withinel mert kíváncsi vagyok a különbségre már csak ki kell gyűjteni és kipróbálhatom.köszönöm a munkátokat.

Norcsu
Tag

Köszönöm szépen! Nagyon várom, hogy kipróbálhassam a dlc-t nem is akár milyen grafikával 🙂

Predátor
Tag
Predátor

Köszönöm a jó híreket nektek.

Dannyke
Tag
Dannyke

Ezzel a hack-el a szélesvászont is ki lehet kapcsolni?

szekeres91
Tag
szekeres91

Kronológiai sorrendje van a kiegészítőnek meg az alapjátéknak ?

sipi68
Tag
sipi68

Wolfenstein -erre nagyon várok!