Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1612150_809580429067425_1844854580_o

Sziasztok!

Megint elérkezett a heti munkánk kiadása. Ment a találgatás, hogy mi következik a sorban. Evil Within? Sleeping Dogs? Mass Effect?
Nos egyik sem talált 🙂 Tartjuk magunkat a 2 kisebb cím majd 1 AAA cím sorrendhez. Ezért most az X-Men Origins: Wolverine játék magyarításának portolását adjuk ki mindkét konzolra.

X-Men Origins: Wolverine

5F93FCE29

Nem próbálok senkit sem ámítani, így nyilvánvaló, hogy nem volt az év játéka a maga idejében és nem is TOP alkotás, DE ennek ellenére én mindenkit biztatok, hogy adjon neki egy esélyt, mert a kategóriájában ( hack and slash mészárszék) igen is jó darab. Oltárian brutális és kőkemény akció. Én a tesztelés alatt nem tudtam letenni, csak mentem és kaszaboltam. Picit a Ninja Gaidenhez hasonlítanám. Nah persze, nem említhető egy lapon a császárral, de azért kicsiben valami hasonló.
Mutatok is egy videót róla, amely a játékban található brutális vért prezentálja:

[mycred_video id=”jQ0Q96mMfNc”]

Ismétlem magam: sanszot neki és jól fogtok szórakozni.

Portolások és egyéb

Mindig megy a találgatás a falfirkán, hogy melyik munkánk következik. Nos, ezt megelőzendő, megosztom veletek a következő 5 hét várható kínálatát a heti munkánkat illetően(ez sorrend):
– Ha kijön a Shadow of Mordor magyarítása, akkor azt portoljuk és adjuk ki. Ha nem jön ki, akkor most már az Evil Within jön. Kolonak még be kell fejezni a DLC-k portolását PS3-ra.
– Game of Thrones első rész
– Wolf Among Us Ep3 vagy State of Decay
– Evil Within vagy Shadow of Mordor
– State of Decay vagy Wolf Among Us EP3
Aztán a Sleeping Dogs, Mafia2, Mass Effectek, stb stb. A héten remélhetőleg kész leszünk a Mafia2 portolásával is mindkét konzolra én pedig gőzerővel magyarítom a Dark Souls Prepare to Die-t.

Más. A múlt, illetve a mostani héten lezajlott a régebbi munkánk feltöltése, így az egyéni kiváltás gyakorlatilag megszűnt. Ezzel kapcsolatosan felhívnám újra (és utoljára) mindenki figyelmét, hogy holnap déltől ezen munkák esetében az egyik címlet megszűnik. Van ahol a kisebb és van ahol a nagyobb. Azaz ha tettél közös pontot valamelyikbe és szeretnéd újra letölteni, azt már csak holnap délig teheted meg. Utána nem lesz időnk a naplóban kutakodni egyénileg, hogy ki mit váltott ki régebben.

A végéhez közelít a Far Cry Classic magyarítása, portolása is. Továbbra is várjuk a segíteni akaró egyéneket. Online magyarításról van szó, azaz bárki (nyilván tudj angolul) beleszerkeszthet.
http://xml.editey.com/file/0Bzq2pRTlJKNQeUJETmFLSDc0cDg

A tesztoldalon sikeresen bemutatkozott az új oldal, új hozzászólás rendszer, új fórum és új login. A fő oldalra beépítésük maximum 4-5 órát vesz igénybe. Szóval lehetséges, hogy hétfőn megint állni fog az oldalunk pár órácskát.

Retró Játék

videoretro

A heti próba kört követően sok probléma merült fel a Retró Játékkal kapcsolatosan. Tele volt buggal, lehetett csalni az órával és a forráskóddal is, valamint a beépülő képeket sem kezelte normálisan. Ezek nagy részét javítottam. Alapvetően egy egyszerű játékról van szó, amelyre nem szeretnék sok figyelmet és energiát fordítani (a kérdések összeállítása is elég nagy munka) ezért a következőt változást találtam ki:
– mostantól minden héten fix időpontban lesz a kvíz. Automatára állítom, hogy ne igényeljen admin felügyeletet a dolog.
– a kvíz egy 3 perces időintervallumban kezdhető el (pl vasárnap este 19,00 és 19,03 között) és továbbra is 3 perc lesz a teljesítésére.
– a kérdések és a válaszok is véletlenszerűek lesznek (a forráskódtól eltérő sorrendben) így senkinek nem lesz ideje, arra hogy a forráskódból kibogarásszák a válaszokat, mert annyi idő alatt letelik az idő amíg a kvíz elkezdhető.
– továbbra is mindenki csak egyszer játszhat, és ha kilép a kvízből, akkor újra kezdheti, de az óra nem nullázódik, azaz kevesebb ideje marad.
Nyilván a hátránya ennek a módszernek, hogy fix idő, így nem mindenki ér majd rá.(de ezért lesz minden héten forduló, így három lehetőség van bekerülni a hónap végi döntőbe) Azonban előnye is van, mert egyrészt minden fordulóban a legjobb három játékosnak kisebb értékű kuponokat osztunk ki, ( nagyobbak a döntőre maradnak) másrészt mindenki láthatja a helyes válaszokat a kvíz teljesítését követően.

Szavazzatok, hogy milyen időpontban legyen az első forduló a héten:

Mikor legyen a Kvíz?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

38
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
36 Hozzászólások
2 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
32 Hozzászólók
KarpfenAventadorszpetya13ssssSandokán Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
hpeti2
Tag
hpeti2

Számomra meglepetésként hatott a Trónok harca. Már könyvben is nagy kedvenc volt, mellette ugye fut a sorozat és most elkezdődött a játék magyarítása/portolása is. Nagy köszönet érte. 🙂

Dudi87
Tag
Dudi87

Már repült is a pontocska bele 🙂 Annyira éreztem,hogy jön. Hétvégén melóban mehet a hentelés 24órában.

Csubi1980
Tag

Lassan eljön az én időm is Mass Effectek, Dark Souls nyami.. Köszönjük a mostani munkátokat is, hentelősöknek tuti tetszeni fog, illetve aki a fáradt gőzt akarja kiengedni annak tökéletes az X-Man.

Metal
Tag
Metal

Holy Shit!!…Most ez a bejelentés meglepetésként ért nem kicsit.
Több mint 1 Hónap múlva lesz a Sleeping kiadása.én meg azt hittem jóval előbb már jövőhéten…nem lehetne át cserélni a Game of Thrones kiadásával?Arra úgyse kíváncsi senki.

zoleevolley
Tag
zoleevolley

hát ez engem is meglepetésként ért… de sebaj, jó kis játék ez, megéri újra elővenni 🙂
Kétlem, hogy senki sem kíváncsi a Game of Thrones játékra 😀

Balazs
Tag
Balazs

Kár, hogy nem olyan rég játszottam ki ezt a játékot. Egyszer jó volt, de újra nem állnék neki.Viszont jó látni, hogy szinte minden héten lesz mire gyűjtenem a pontokat 🙂 Köszi srácok a sokk munkát!!!

Metal
Tag
Metal

Van egy zseniális 5letem
érdemes lenne elgondolkozni rajta Ton: A vip tagok válthassák ki a Sleepinget egyénileg 2000 pontért és nem lesz több macera.

Dannyke
Tag
Dannyke

Én ezt még megjelenésekor próbáltam ki, valóban nem rossz, látványos kaszabolásokat lehet benne véghezvinni bár egy idő után kicsit monotonná válik.

Ahhoz képest, hogy film alapján készült ( ezek általában nem a minőségükről híresek) egész jó lett plusz itt be merték vállalni a brutalitást amit a filmben egyáltalán nem

Dannyke
Tag
Dannyke

Ja nekem is van egy zseniális ötletem:
Mass effect mind 3 része még májusban 🙂
Viccet félretéve beérném a 2. Résszel is 🙂

Gabesz
Tag
Gabesz

Nagyon jó! köszönöm:)