Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

the-old-school-game_LOGO_www.kepfeltoltes.hu_Üdv Mindenkinek!

Itt van a heti munkánk közzététele, amely a Wolf Among Us második része, mindkét konzolra. A fordítók már gőzerővel dolgoznak a harmadik rész magyarításán, így mindenképpen szerettük volna még előtte kiadni nektek a második részt konzolokra. Aki végig vitte az első részt, az gondolom már epekedve várta a történet folytatását.

WolfAmongUsLogo

Mivel elég kevés közös pont szükséges hozzá, így feltehetőleg még a mai nap ki fog gyűlni, így este elérhetővé tesszük nektek.

További hírekről röviden:

– Kevin mostantól az admin gárdát bővíti. Eddig is sokat segített nekem az oldalban, de most a hétvégén különösen.
– Egyenlőre kivettük a szavazások után járó pont opciót, mert páran azonnal kijátszották. Ha megtudjuk oldani, akkor természetesen majd visszakerül.
– A napi bejelentkezések is felülvizsgálat alatt vannak, így a következő napokban az értük kapott pont is változhat. Amint ez ügyben végleges megoldás lesz akkor a GYIK-be kikerül. – A többi pont kiosztás hibátlanul működik, így csak ezt a kettőt érinti az utólagos, biztonsági javítás
– A tegnapi tesztek után a PayPal támogatás lehetősége immár véglegesen beüzemelésre került és használható. Biztonságos. Én személy szerint továbbra is a régi támogatási módot részesítem előnyben, de mivel haladni kell a korral, így ezért megadjuk a lehetőséget a Paypal-nak is.
– Szeretnénk kedveskedni az Xbox360 tulajoknak, ezért a jövőben a több hónapos, több mint fél éves munkáink esetében kigyűltnek tekintünk minden munkánkat, így aki tesz bele bármennyi pontot, annak nem kell megvárnia a közös pont kigyűlését és azonnal töltheti. Ismétlem: ez csak a több mint fél éves munkáinkra vonatkozik.
– A Playstation tulajoknak is kedvezni akarunk, így nekik pedig a régi és az új munkáink esetében is megszűnik a közös kigyűjtés fogalma és aki tesz bármekkora pontot a munkánkba az azonnal töltheti.
– A fenti két lehetőség mellett viszont továbbra is él, hogy amint egy munkánk kikerül a netre, akkor 20 ezer ponttal, könyörtelenül növekedni fog a szükséges pont. Ez a Playstation kiváltások esetében (mivel ott már nem lesz szükséges közös pont) úgy materializálódik, hogy 2 ezerrel emeljük a pont címleteket.

videoretro

Elég sokan kitöltöttétek a Retró Játékunk teszt fordulóját. Minden eredményt és statisztikát átnéztem. A következőre jutottam: a Playstation1-nél régebbi konzolokkal kapcsolatos kérdéseket nem fogjuk erőltetni. Inkább maradunk a PS1, PS2, Ps3 Gamecube, Wii,  Dreamcast, XboxClassic, Xbox360 kérdéseknél.
Ne feledjétek, hogy hétfő reggel indul az első, éles forduló és vasárnap délig lehet majd kitölteni a kvízt. A teszt körhöz képest annyi változás lesz, hogy ezúttal PS2-es kérdések lesznek, valamint nem lesznek láthatóak a kvíz végén a helyes válaszok. A 15 kérdéses formula és a 180 másodperc időkeret viszont marad.
Májusban 3 forduló lesz és minden fordulóból 2-2-2 fő jut be a hónap végi döntőbe. Aki több fordulóban is a legjobbak között végez, akkor a mögötte következő is követi a döntőbe.
A döntő egy fix, hétvégi napon lesz, fix időben. A 6 fő közül aki részt tud majd venni rajta az ott lesz, aki meg nem az így járt 🙂 A fináléban a csalás lehetősége kizárt, mert 1 perce lesz mindenkinek, hogy a megadott időben elkezdje a játékot. Ha nem teszi, akkor kiesett a főnyereményért történő harcban, amely több ezres Retró Kuponokért megy. Az első három helyezettet jutalmazzuk majd.

Online fordítások

Próbaképpen feltöltöttem online egy jelenleg is futó magyarításunk utolsó adagját.  Ez a Far Cry Classic, amelynél már kb 80% kész van a portolásból, magyarításból csak ez hiányzik. Itt érheti el bárki:

http://xml.editey.com/file/0Bzq2pRTlJKNQeUJETmFLSDc0cDg

Mint látható a fordítandó szöveg a 60. sortól indul, és minden “hasáb” alatt csak 1 sort kell módosítani. A 60. sortól kezdődő első hasábban pl  a 70. sor angol szövegét. Azt követően a 81. majd a 93. sort és így tovább. Lehet látni a mondatokat. Egészen egyértelmű a dolog a 18177. sorig, ahonnan kezdve mindig a második mondat az angol, így azt kell fordítani. Pl a 18179. sort vagy a 18190. sort vagy 18201 és így tovább. A módosításokat automatikusan menti a rendszer.
Véleményem szerint elég egyszerűek a mondatok. Amennyiben kapunk segítséget a magyarításban (és a fordítási szint megfelelő) akkor értelemszerűen sokkal kevesebb közös pontba fog kerülni majd.
Viszont kérek mindenkit, hogy csak akkor fordítson bele, ha tud angolul és nem google fordítóval szenved 🙂

Jó játékot mindenkinek!

23
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
19 Hozzászólások
4 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
19 Hozzászólók
fapapucsKarpfenssssTomiSandokán Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Csubi1980
Tag

Na ezt nevezem, ti még a munka ünnepén is dolgoztok! Akkor ha jól értem az újítást, pl a dungeon siege 3 még nem gyűlt ki, de akkor innentől, annak minősül, ergo ha teszek bele pontot, akkor máris tölthető. Engem a DS 3 érdekel rpg révén, ez több mint 6 hónapos?

buci1
Tag
buci1

Honnan lehet tudni, hogy több mint fél éves? Lesz valami jelölés pl: 2 csillag?

buci1
Tag
buci1

Gondolom nem mostantól számít. Próba képen Bulletstorm-ba 1000 pontot tetetem a válasz A közösbe adományozott Retró Pontod jóváírtuk! Amint a szükséges érték kigyűlik, számodra ezen az oldalon válik elérhetővé, láthatóvá a magyarítás, portolás linkje! :/

Viktor
Tag
Viktor

Éljen Május 1!
(bocs az offért!)

szekeres91
Tag
szekeres91

Az Episode 1 után nagyon várom a 2. részt, mert hihetetlenül bejött ez a Wolf. Sokkal jobban tetszik, mint a Life is Strange. Bár az se rossz, de a Wolf hangulata valami nagyon jóra sikerült.

Xlr8r11
Tag
Xlr8r11

ÓÓÓÓÓ jeee, ez nagyon jó hír. Én a Far Cry 3 ps3-portjába tettem bele már vagy 2 hete de még nem akart kigyűlni.
Na de így már töltöm is.
Köszönet

Castiel
Tag
Castiel

Nem gyűlt ki? Haver,2 nap után kigyűlt 😉

Xlr8r11
Tag
Xlr8r11

Ja igen a PS3-as verzióra értettem.
De sajna még nem leget tölteni.
Ton azt a pár napot meg már kibírom hogy föltedd.
Köszönet

hpeti2
Tag
hpeti2

Ha kijön az összes epizód, akkor lehet egy egybe pakkra is számítani? Mert akkor lehet, hogy megvárnám azt. Annyira nem jó így egyesével játszani. szvsz

zoleevolley
Tag
zoleevolley

arról nem is beszélve, hogy 5×1000 pont ha magyarítva lesz mind az 5 epizód. tehát 5000 pont egy portolásért.
bár engem nem érint, mert játszhatatlanul akadozott a boxomon :\

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Lassan meg kellene nézni milyen ez a játék annyira módjátok hogy jó kíváncsi lettem.