Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

the-old-school-game_LOGO_www.kepfeltoltes.hu_

Sziasztok!

Ahogy ígértük, már ma elérhető a heti munkánk. Az Xbox360 tulajdonosok belemerülhetnek a Wolf Among Us világába (ha engem kérdeztek, érdemes) a Ps3 fanok pedig élvezhetik a Far Cry 3 trópusi szigeteit.

nudity

A Wolf Among Us portolásunk telepítésével kapcsolatban csak annyit szeretnék elmondani, hogy a GOTY, lemezes verzióval volt tesztelve. Az első epizódot kicsomagoljátok XeX formátumba, majd aztán a DLC fájlt Velocity programmal kibontjátok a belső vagy a külső HDD-re (külsőn volt tesztelve) és rámásoljátok a magyarítást. Egy title update is mellékelve lesz hozzá, amit a CACHE(!!!!) mappába kell másolnotok. FONTOS: csak is az a title update legyen a gépen amit mi mellékeltünk, ellenkező esetben lehetnek gondok.

Segítség a játék kibontásához: KATT IDE

maxresdefault

A Far Cry 3 PS3-as verziójával kapcsolatban pedig: nem titok, hogy baromi sok munkám volt vele, ugyan is csak egy verzióba ültethető be a magyarítás. Azaz kizárólag a magon található DUPLEX verzióval működik. Fel kell telepíteni a játékot, majd a magyarítást utána a belső HDD-re másolni.

A jövő héten ha a sors is úgy akarja, akkor a Resident Evil Revelations magyarításunk érkezik Xbox360 és Ps3 platformokra.

Ezen kívül vagy most a hétvégén vagy a jövő hét szombaton és vasárnap nem lesz elérhető az oldalunk. Nem kell megijedni, ez tervezett leállás lesz. Új motort kap a komplett honlap ( kevesebb bug, minden szó magyar lesz, gyorsabb), új fórum lesz, új pontrendszer és lehetőségek, új regisztráció, login, és még halom dolog. Jelen pillanatban minden kész van, kivéve még a falfirkát, amely nem ad pontot az új pontrendszerrel. Megvárjuk amíg a fejlesztő befejezi és ennek függvényében döntünk, hogy most szombaton lesz leállás vagy a jövő héten.
A félreértések végett: minden adat, account, pontok, cikkek, pontrendszer értékei maradnak változatlan. Egyedül még a fórum hozzászólásai kérdésesek, de 80%, hogy az is költözik, azaz marad.
Terveim között szerepel, hogy a fórumot lendítjük fel a falfirka helyett, így várható majd változás ez ügyben. Azaz több pontot fog adni a fórum hozzászólás a falfirkánál.

Továbbra is keresünk 1 fő-t aki vezetné a facebook oldalunkat. (amelyet már elég sokan likeoltak) Csak alap dolgok. Hírek megosztása, stb.

A napokban újabb remek programokkal gazdagodtunk. Nem árulom el a játék neveket, de van közöttük pár finom game. Lassan már annyi progink van, hogy nem győzzük a magyarítást, portolást. Egyébként elkészült az Evil Within magyarítása, portolása és mindkét konzolon tesztelve. Pár hét múlva az is kiadásra kerül.

Cikkírás: szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy nem kell minden áron, mindenkinek cikkíráshoz folyamodnia 🙂 Csak az írjon, aki tud is írni, és vannak gondolatai a retró játékokkal kapcsolatosan. A netről összevágott cikkeket kiszúrjuk azonnal, és ban a jutalom.

Végezetül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a támogatóknak is.  A támogatás nagy részét visszaforgatjuk az oldalba. Abból vásárolunk privát üzenetküldő modult, a lottó programot is, és természetesen bizonyos portolási pack-ok elkészülésében nyújtott segítséget is támogatjuk időnként. Mi is rengeteget dolgozunk a programokon, scripteken, de nagy segítséget kapunk az orosz, török, brazil “barátainktól”.

Jó játékot mindenkinek!

25
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
18 Hozzászólások
7 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
17 Hozzászólók
ssssFérfiDudi87habalugakrisz Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Castiel
Tag
Castiel

evil within remélem már jövöhéten elérhető lesz 🙂 facebook admin jelentkezési feltételei mik lennének? (valahogy ez kiamradt nekem)

Csubi1980
Tag

Kiváncsian várom, milyen lesz a megújult oldal.

Sandokán
Tag
Sandokán

Szuper hírek kiváló játékokkal.
Én szívesen jelentkeztem volna a facebook vezetésére, de mivel még facebook-om síncs , ebből is kimaradok.
Öreg vagyok már, hogy benne legyek a faceB. világába.
Várom a következő portolásokat.

Csubi1980
Tag

Oh, de jó ilyet látni, azt hittem én vagyok az egyetlen a Földön, akinek nincs facebook-ja.

Viktor
Tag
Viktor

Resi + Ewil ezekre várok, végre olyanokis jönnek ami érdekelnek majd.

Kolo
Tag

Nyugodtan próbáljátok ki a wolf among us játékot, ha lepörgettétek az elsö részt alig várjátok majd a másodikat.
Nekem sincs fb-m 🙂

buci1
Tag
buci1

Biztosan hitper szuper lesz az új oldal! Resident evil revelations királyság!!!!! 😀

Jumar
Tag

Én sem vagyok fent fb-on. Sem. De két fb oldalt is félig én szerkesztek.
GOTY verziót hol találok? (Google nem segített.) Azt hittem, a Kolo-féle kiadás lesz jó hozzá.

Kolo
Tag

Nem biztos , hogy azzal nem megy, lemezesen teszteltük, azzal tuti megy.

Jumar
Tag

Köszi! Akkor először kipróbálom azzal.