Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1612150_809580429067425_1844854580_o

Üdv!

A tegnapi napra ígértük a portolásunkat, de az élet már csak ilyen. Mostantól próbáljuk csütörtök, pénteki napra időzíteni a heti munkáink kiadását. Ellenben nem telt haszontalanul az időnk, mert sok mindenben léptünk előre.  Tegnap vagy 5 órán keresztül írtuk, próbálgattuk, foltoztuk a scripteket, aminek meg is lett az eredménye.

Souls Sorozat

DSC_0060

Demon Souls HUN PS3

A világon másodikként (az oroszok ebben beelőztek) nagyon fasza tool-t készítettünk a Demon Souls játékhoz, amely révén pofon egyszerűen, txt formában szerkeszthető a szöveg. Sajnos a játék PS3 exkluzív, de mivel nagy From Software rajongó vagyok, így egyedül  készíteni fogok hozzá egy magyarítást. Remélem a PS3 tulajok örülnek majd neki. Halkan megjegyzem, hogy minden Xbox360 tulajt biztatok, hogy szerezzen be egy Ps3-at, mert olyan játékok vannak rá, hogy jobban fog járni mint egy Ps4 vagy One kombóval.

DSC_0059

Dark Souls HUN Xbox360

Szintén tegnap végeztünk a Dark Souls játék programcsomagjával is, így már 100%-os a tool és mindkét konzolon működik, azaz lesz magyarítás Xbox360 és Ps3 platformokra is. Ez pedig világ premier, mert senkinek nem sikerült még megtörni konzolon. A képről sok nem látható, mert az intró videó ködös részét írtam át.

Ebben a pillanatban pedig a Dark Souls 2-höz készítünk programot, így a kollekció teljes lesz. Szintén mindkét konzolra.
Itt jegyzem meg, hogy a title update várhatóan kicsapja majd a magyarítást. A Demon Souls esetében ugye nincs DLC, a Dark Souls-ból pedig mindkét konzolon a Prepare to Die Editiont kell majd beszerezni. A Dark Souls 2-ből pedig a Scholar of the First Sin-t és akkor nem lesz baj.
Amúgy egy személyes vélemény, ha már ennyire DS napokat tartok. Minden DS játékot végigjátszottam(többször is) a Bloodborne-al pedig 2 órát szórakoztam, valamint láttam róla halom videót. Ezek alapján a véleményem: A Demon Souls a leghangulatosabb, leghorrorisztikusabb, a Dark Souls a sorozat MAGASAN legjobb darabja, a Dark Souls 2 a legtartalmasabb, legösszetettebb rész, a Bloodborne pedig a legszebb. Egyébként nagyjából ez a sorrend is, ha az összképet nézzük.

Készül még egy másik From Software játék is Kolo révén. Reméljük sikerül magyarítani.

DSC_0056

Evil Within HUN Xbox360

Tegnap végre megtörtük az Evil Within-t is, így az is magyar lesz. Xbox360 és Ps3 verzióval is jó a tool.

Most a következő játékokhoz készítünk programokat: Dark Souls 2, Mass Effect 3 DLC(amint kijön az alapjáték végleges magyarítása, így újra portoljuk és azzal együtt fogjuk kiadni az összes DLC-t), Risen 1 és 2, Dragon Age Origins, Sherlock Holmes Jack the Ripper, Sherlock Holmes Testament, Maffia 2, Oblivion, Metro játékok.
Nagyjából ez a sorrend is. Szóval őszig nem lesz időnk mással foglalkozni, ami a programok készítését illeti.
Szerintem Karácsonyig fogjuk tudni tartani a heti 1 portolás, magyarítás kiadását. De legrosszabb esetben is 2 hetente dobunk ki valamit.

maxresdefault

Mit nézel?

Far Cry 3

Mostantól lehet pakolni a Far Cry 3-ba is, amely egy újabb világ premier(tudom unalmas már de ez van) portolás konzolon és 99%-osan magyar.  Egyenlőre csak Xbox360 konzolra, de azon vagyok, hogy pár nap múlva a Ps3 tulajok is tölthessék. Programom van hozzá, kész is, csak tesztelnem kell. (ehhez pedig egy biztonsági másolat kell)
Kis kedvcsináló videó a játékhoz, habár szerintem mindenki ismeri:
[cp_youtube id=Psn3IuH_B0s]

A szükséges közös pont kicsit magas, de sok munka volt a program megírásával, tesztelésével, így indokolt. Sokan vagytok, váltsátok ki 🙂 Egyenlőre marad az 1000-es retró címlet is. Annyit elárulhatok még, hogy folyamatban van a Far Cry Classic, Far Cry 3 Blood Dragon és Far Cry 4 portolása is.

Bigby

Kérsz tüzet?

Wolf Among Us Episode 1

Mivel a Ps3 tulajoknak csúszik a Far Cry 3 portolás, így ők most megkapják a Wolf Among Us első részét. Jó kis játék, amelynek folyamatosan készül a magyarítása és aki a Walking Dead játék sorozatot szerette, az ezt is fogja.
Az Xbox360 verzió a jövő héten érkezik, így természetesen senki nem marad Wolf Among Us nélkül.
Kis kedvcsináló a játékból:
[cp_youtube id=clWXEviSr90]

Tehát így el is árultam, hogy a jövő héten nagy valószínűséggel Xbox360-ra a Wolf Among Us Episode 1 jön, Ps3-ra pedig a Far Cry 3.

video-games_00372031

Nagy nehezen, de én is magyar leszek 🙂

Végezetül szeretném bejelenteni, hogy végre megszereztük a Red Dead Redemption-hoz a programcsomagot(olyan nehéz megcsinálni,hogy nem tudtuk volna magunktól) amely ára 400 dolcsi és az oroszok fejlesztették, és csak a brazilok vásárolták meg. Sikerült alkut kötnöm az ördöggel, így mi is megkaptuk.
Még mielőtt sokan már egy pár nap múlva kész magyarításról ábrándoznak, közlöm: ez ÓRIÁSI project! Még így is, hogy kb 70%-ban le van magyarítva.
Többen írták, hogy mennyire várják ezt a magyarítást. Nos, most itt az alkalom, hogy besegítsenek.

http://playstationcommunity.hu/u/gabe83

Ez a srác készített hozzá, nyers magyarítást a blogjaiban. Ezeket a szövegeket kellene rendszerezve egy txt fájlba kimásolgatni, hogy egy helyen legyen az összes szöveganyag. Retró pontot adunk érte.
Az online magyarításokkal is csúsztunk, de tesztelnem kellett mielőtt kiteszek nektek valamit. Ma vagy holnap erre is sor kerül és mindenki segíthet nekünk.
Jah és szinte végeztünk a Resident Evil Revelations magyarításával is. Nekem van még 2 fájl és annyi.

Jó játékot mindenkinek!

49
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
42 Hozzászólások
7 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
40 Hozzászólók
fapapucsNyitrai MátéKarpfendante1021Krisztian Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Revolver
Tag
Revolver

Szuper
részemről ment is a 3000 pont 🙂 🙂

hpeti2
Tag
hpeti2

Köszönjük a nagyszerű friss híreket. Nem adok 72 órát sem a FC3-nak és ki is lesz gyűjtve…

Kolo
Tag

Azért azt kétlem, hogy itt akárki is kiadna 4-500 dollárt egy programért legyen akármennyire fanatikus is. 🙂
Mostmár tényleg becsüljétek meg a dolgokat mert nagyon de nagyon sokba vannak és még nincs beleszámolva a ráfordított idö sem.
Játékra fel!

wxyz
Tag
wxyz

Hatalmas köszönet a Far Cry portért!
Az oldal indulása óta, arra vártam, hogy egyszer megcsináljátok. Már alig várom, hogy kigyűljön

Balazs
Tag
Balazs

Ezek nagyon jó hírek. Köszönöm a munkátokat!Dobok is a közösbe egy kis pontot

Magnat
Tag
Magnat

Köszi szépen a munkát,ment a 2 rugó a fárkrájba 😀

Gabesz
Tag
Gabesz

Nagyszerű így konzolon is végigtolhatom magyarul a Far Cry 3-at:) Köszönöm

Castiel
Tag
Castiel

végre*_* ezer éve arra várok hogy magyarul kitoljam a far cry3 at thx thx thx megy is bele a pontocska:)

Schizoka
Tag
Schizoka

Rengeteg munkátokat köszönöm,és lenne egy kérdésem:
Crimes and Punishments Sherlock Holmes játékot megnéznétek hogy magyarítható-e?
Ha igen meg lesz csinálva?
Üdv!

Ákos
Tag
Ákos

Jajj de király:D Már nagyon vártam hogy boxon is nyomathassam vele, ha meglesz a szükséges pont már megy is bele 😀