Retró Útmutató!

Retró Útmutató!

test Symbol

Üdv!

Nem is húznám az időt, egyből a lényegre térek.  Az új rendszer sokaknak még most sem igazán érthető vagy nem tiszta. Ezért próbálom képekkel bemutatni.
Tehát, ha egy munkánkhoz szükséges közös pont kigyűlik, akkor mindenki töltheti, aki rakott bele bármennyi pontot, illetve azon VIP tagok is, akik nem tettek bele semmit. A VIP Tagok is azonnal tölthetik, mint akik tettek a közösbe.
Hogy lehetsz VIP Tag? Egyszerűen. Bármelyik felhasználónk, aki 2 hónapnál régebbi regisztrációval rendelkezik és 2015. MÁRCIUS 1. óta(!!!!) a KÖZÖS(!!!!) kiváltásokba tett már 9 ezer retró pontot, az Retró VIP Tag lesz. Az egyéni kiváltások is beleszámítanak a közösbe pakolható maximális értékig. Azaz, ha egy munkánk, közös kiváltásába 3 ezer retró pont a maximálisan pakolható, de az egyéni kiváltás 4 ezer pont, akkor 3 ezer retró pont számít bele a VIP tagsághoz szükséges pontértékbe.
Amennyiben valakinek megvan a 9 ezer retró pont (vagy úgy érzi, hogy már megvan neki) az egyenlőre a fórumon jelezze és átpakoljuk a VIP-be. Itt lehet jelezni felénk: KATT
Ez hamarosan az új rendszerrel már automatikus lesz. Addig még marad ez a fórumos módszer.
Lássuk képekkel is bemutatva:

Amikor VIP TAG leszel, akkor látni fogod a fő menüsorban a VIP  Szekció-t:

Névtelen1

Amikor egy munkánk közös kiváltásra kerül, akkor a következő VIP bejegyzés mindig előre ugrik neked és ezt fogod látni:

Névtelen2

A bejegyzést tovább olvasva megjelenik az összes tölthető munkánk borítója.

Névtelen3

Ha rákattintasz bármelyik borítóra, akkor pedig egyből a munkákhoz vezető link jön be és lehet tölteni.

Névtelen5

Azt hiszem, hogy egyszerű és érthető. A VIP Tagság szerintem könnyen elérhető bárkinek. Ellenben a VIP Tagok nem élveznek elsőbbséget, azaz ők is csak akkor tölthetik a munkánkat, ha a közös kigyűjtés megtörtént. Annyi kiváltsága lesz a VIP-seknek, hogy időnként lesznek bizonyos szavazások, kérdések az oldalt érintően, amely kérdéseket, szavazásokat csak ők látnak és csak ők vehetnek benne részt.

28
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
23 Hozzászólások
5 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
21 Hozzászólók
adamchrisssssE61Ákosroland125 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
krisz
Tag
krisz

Igy már biztos mindenkinek érthető.

Kofka
Tag
Kofka

Frankó az új rendszer, tetszik. Még kell 500 pont hogy VIP lehessek, de addig biztos meglesz mire kijön 3 olyan portolás amit várok (ME1-2, Evil Within), hogy elkölthessem minden pontomat.

Gabesz
Tag
Gabesz

Igen nagyon korrekt az új rendszer, tetszik:) Örülök neki

somi8
Tag
somi8

Szerintem is ez így jól érthető és világos,és korrekt az új rendszerre leszek még kíváncsi hátha benne lesz az h a belerakott pontok egyből látszódnak.

Predátor
Tag
Predátor

Egy kérdés Ton.Ha VIP leszek és ingyen tölthetek le, mi értelme lesz akkor pontokat gyüjteni tovább.

Kolo
Tag

Olvasd el és értelmezd is a mondatokat.
“Tehát, ha egy munkánkhoz szükséges közös pont kigyűlik, akkor mindenki töltheti, aki rakott bele bármennyi pontot, illetve azon VIP tagok is, akik nem tettek bele semmit. A VIP Tagok is azonnal tölthetik, mint akik tettek a közösbe.”

ehunvane
Tag
ehunvane

Értelmezhető és világos.
Egyébként Predátor azért kell a Vip-eknek is a pont, h ők is rakhassanak bele az adott játék magyarításába vagy portolásába mert úgy hamarabb kigyűlnének az eléréshez szükséges pontok.

Ati72
Tag
Ati72

Jó lesz ez így!Hajrá!

Ákos
Tag
Ákos

Szerintem ez érthető mindenki számára 😀 Jól ki lett dolgozva az már egyszer biztos 😉

Castiel
Tag
Castiel

ohh azt hittem hogy azt letölhet egy VIP tag ami nem gyült ki..:s