Hírek 2015. 02. 15.

Hírek 2015. 02. 15.

the-old-school-game_LOGO_www.kepfeltoltes.hu_

Csókolom!

Örömteli hírekkel számolhatok be. A hétvégén, és úgy unblock ezen a héten elég keményen dolgoztunk. Az eredmény sem marad el. Csak három képet linkelek be három különböző játékból és tudni fogjátok miről van szó.

DSC_0027DSC_0028

DSC_0033

Gondolom mindenki kitalálta, hogy a Mass Effect 1, Resident Evil 6 és a Mass Effect 2 játékokról van szó. Kijelenthetem, hogy mind a két Mass Effect+ az összes DLC portolható konzolokra is. (Ps3 verziót még nem néztem, de 80%, hogy ott is megoldható lesz egyszerűen)

A Mass Effect 1 és 2 konzolos verzióit még senkinek nem sikerült megtörnie a világon. Nekem sem ment volna, de a török kapcsolatainknak, barátainknak köszönhetően sikerült. Ezúton is köszönet nekik.(úgy sem olvassák) Hétfőn támogatom is őket egy jelentősebb összeggel, 30 euróval.

A jövő héten már a Red Dead Redemption, Tomb Raider és Dark Souls megtörésén fogunk ügyködni. Nah, de lesz holnap is meglepetésünk, mert egy elég jó, AAA játék teljes magyarításának portolását hozzuk el nektek. Valószínűleg mindkét konzolra. Ebben a percben is dolgozunk rajta. Hogy melyik játékról van szó az legyen meglepetés, de annyit elárulok, hogy még azt sem tudták a világon mások honosítani konzolokon.

A PS3 tulajdonosoknak is kedvezünk a holnapi nap, mert a Shadows of the Damned portolását élvezhetik. Ezúton szeretném megköszönni Pályagabinak a segítségét, mert FTP-re mindig feltölti nekem a Ps3-as játékokat, amelyek a portoláshoz kellenek, mellesleg magra is mindig feltölti azokat a verziókat, amikhez a portolásaink készülnek majd.

Holnap érkezik egy AAA játék magyarításának portolása! Retró pontokat betárazni.

26
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
23 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
20 Hozzászólók
viktorcovi23pampamretronomgorgo Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
alexbox
Tag
alexbox

Ez aztán kemény!
Mondjuk én a jövő hetet várom amikor már a red dead-en ügyködtök de ez akkor is nagyon odab@sz!Kíváncsi leszek hogy mi lesz az a játék holnap.Csak így tovább 😀

Revolver
Tag
Revolver

atya gatya! pazar! jó hírek! 🙂 le kalappal előttetek.

Metal
Tag
Metal

Sok szerencsét a Red Dead feltöréséhez,remélem sikerrel jártok 🙂
Ps1emuról nincs hír?:)

demeterf
Tag
demeterf

Huh, le a kalappal előttetek :-)Jelenleg nem tudok segíteni, de talán pár hét múlva beszállnék.

Metal
Tag
Metal

Hm… most ő vette át Cedtől és dreamboytól a projektet?
Sanat még a cipőfűzőjét se tudja bekötni nem hogy ps1emut készíteni 🙂

ehunvane
Tag
ehunvane

Jo hirek, irok is neked majd mailt

Kofka
Tag
Kofka

Mass Effect 1-2 magyarul Xbox-on? Örülünk Vincent! Én vagyok a nagy Mass Effect-es csávó és kicsit azért szégyenlem magam hogy nem segítek be a portolásba, hanem csak várom a sült galambot, de a munka+suli mellé társult egy tanfolyam is, így elég problémás lenne. 3 hónap múlva, mikor a tanfolyam letudva megpróbálom kivenni a részem ha még tart az ME project. A Tomb Raider, de különösen a Red Dead Redemption óriási, remélem sikerül rájuk erőltetni a hunsub-ot.

LucentTwo
Tag
LucentTwo

Mass Effect-ek hatalmas nagy öröm hír számomra is! Ha időm engedi akkor fogok segíteni mindenképpen! Így tovább!! 😉

Remélem a Dark Souls 1-2 is megvalósul, mert megérdemelné a játék a hunsub-ot.

ssss
Tag
ssss

Az RDR és a Mass Effect is szuper game, sok sikert kívánok a munkához.

Csubi1980
Tag

Ton, te sok ilyet csináltál már, kb. 2000 sor a fenti módszerrel mennyi idő lenne? Én olyan 30 órára saccolom! Csak azért kérdem mert én is segítenék, csak gyerek, asszony, meló, mellett relatív kevés időm van. Szóval mielőtt jelentkeznék tudnom kellene kb. mennyi idő egy ilyen munka szerinted. Mennyi nap, hét van rá?