Hírek, 2015. 02.12.

Hírek, 2015. 02.12.

1612150_809580429067425_1844854580_o

Sziasztok!

Van pár hír amit szeretnék Veletek megosztani, illetve két szavazásban kikérni a véleményeteket. Essünk is neki.

A legfontosabb talán, hogy jó kedvemben vagyok, mert 4-es találatom volt az 5-ös lottón, ezért MOSTANTÓL mindenki számára elérhető, letölthető 4 munkánk. Az Xbox360 tulajoknak a Bioshock Infinite DLC1 magyarításunk, amelyet DerDevil készített el, de a napokban Jumar javított, lektorált, így már simán vállalható. A másik pedig a Walking Dead közel teljes első évada. Két dologra hívnám fel a figyelmet a WD-vel kapcsolatban. Ez nem a “régi” verzió, ami még az oldalunk indulása után volt elérhető, hanem egy javított, tökéletesített versa. Mindenhol magyar és a title update sem kell neki. A 6. rész továbbra is kiváltásra vár. Pörögjetek rá.
A PS3 tulajdonosoknak a Vissza a Jövőbe című portolásunk első két részét tettem elérhetővé.

A letöltésekkel kapcsolatban újra szeretném elmondani, hogy feleslegesen kérdezitek, hogy xy játék mikor lesz mindenki számára elérhető. Nem fogunk válaszolni erre a kérdésre és dátumot sem írunk. Nem tudjuk. Majd valamikor. Ezzel a táméval kapcsolatosan három dolog biztos:
– megígértük, hogy minden kiváltott munkánk MINDENKI számára elérhető lesz. Ehhez tartjuk is magunkat. Ellenben, hogy mennyi idő múlva, azaz 1 héttel vagy fél évvel később azt mi döntjük el.
– az oldal továbbra sem lesz letöltési központ. Erre van elég oldal kis hazánkban.
– úgy gondolom, hogy ezer retró pont pár hét alatt összekaparható. Tudnék két felhasználót is mondani, aki 600 pontokat szed össze 1 hét alatt az aktivitással.  Nekünk viszont több hetes, hónapos és sok sok óránk van egy portolásban, magyarításban.

Erről ennyit. Lépjünk.
A fórumon töröltem a Kérések topicot, mert nem sok értelme volt jelen formában. Ezzel szemben létrehoztam ugyanott egy magyarítási, portolási lista részt, ahol mindenki kérdezhet. Erre azért volt szükség, mert unalmas volt már, hogy sokan ezredszer is megkérdezik, hogy mi portolható és mi nem. Ebben a topicban minden ott lesz.
A fórumról még annyit, hogy ha marad a mostanában jellemző aktivitás, akkor a főoldalon 3-ról 5-re növelem az “utolsó aktív topic” részt.

Szavazás. Elsőként a PS3 tulajokhoz szólok, mert hála az égnek az utóbbi hetekben durván elszaporodtak az oldalon. Nekik köszönhetően közeledünk az “aktív” 700 felhasználó felé.
Nekiestem a Batman Arkham City portolásának, de sajnos a GOTY verzió nem adta meg magát és teljesen új programokat kellene hozzá írni. Annyit még megtehetek az ügy érdekében, hogy ha egy PS3 tulaj elküldi nekem a SIMA(tehát nem GOTY!!!) Batman Arkham City játékból az OW_Ch1z+a PS3TOC fájlokat, akkor azzal még tehetünk egy próbát. A GOTY verziónak csak a frontend feliratait tudtam módosítani magyarra. Ez kb a teljes szöveg 30%-a lehet. Menük, életrajzok, rébusz dolgok, ilyesmik. Nem sok. Ha legalább 5 fő kéri, akkor kiadhatom, pontok nélküli letöltésre.
A Ps3 aktivitásnak köszönhetően szeretném jó pár Xbox360 portolásunkat áthozni PS3-ra is. Kiválasztottam pár, viszonylag könnyen portolható játékot. Válasszatok melyik érkezzen elsőnek(hármat választhat mindenki):

Melyik munkánkat portoljuk át Ps3-ra?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

Xbox360. Ezerrel dolgozunk a sciptek-en. A Resident Evil 6-hoz sikerült csinálni. (Ps3ra is)
Összeírtam egy listát, amelyekhez még a külföldiekkel szeretnénk programot írni. A listán szereplőkön kívül másra már NEM! Mármint mi. Ettől még valamikor, valaki írhat a többihez.

Melyik játékokat szeretnétek megtörve, fordítható, portolható állapotban látni(hármat választhat mindenki):

Melyikekhez legyen progi?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

uncle-stan

Keresünk továbbra is:

– Facebook hír megosztót! Mivel a facebook oldalunk is elég faszán növekszik a tagokat illetően, így jó lenne ha valaki el vállalná az ottani dolgok vezetését, fellendítését.
– Magyarítót a Batman Arham Origins projekthez, hogy gyorsabban haladjunk.
– Megbízható, jó írói vénával rendelkező bloggereket, cikkírókat, hogy a retró konzolos szekciót is felélesszük. Nes? Snes? Sega? Ps1? Írhatsz bármiről csak jó legyen 🙂
A fentiekkel kapcsolatban jelentkezz bátran a retroconsolegameshun@gmail.com címünkön.

28
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
22 Hozzászólások
6 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
22 Hozzászólók
kakasDudi87hpeti2szekeres91darksogi Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
alexbox
Tag
alexbox

De jó hírek!Gratulálok a lottóhoz!!!Remélem a Red Dead Redemption-höz sok szavazat érkezik majd 😀 Végre kapott figyelmet ő is:)
Szépen halad minden.Örülök h pár magyarítást elérhetővé tettél mostmár lehet belenézek a walking dead-be.

topmarker
Vendég
topmarker

gratu a lottóhoz! 🙂 mázlista… :p …és köszi a további jó híreket!

Kocka6
Vendég
Kocka6

Gratula a lottóhoz magamnak, mivel egy 4es volt és az az enyém nem hiszem hogy te nyertél 🙂
Remek hírek, bár van egy érzésem hogy mindenki csak csak magyaritasert jár ide…. Én nagyon hiányolom a cikkeket, olyanokat amit Kai, Melfly írt az elején. Remélem ezt a részleget erősítik már meg.
A fórum aktivitás nevelésnek én személy szerint örülök hisz sokszor mobilról vagyok (jelenleg is) és egyszerűbb így mint úgy 🙂

E61
Vendég
E61

Van egy Gameboy cikkem, ami részemről kopizható egy bizonyos oldalról. Igaz nem játék bemutatását boncolgatja, hanem egy kis DIY moddolást próbálok bemutatni azon keresztül.

Revolver
Tag
Revolver

ezek jó hírek!
PS3 tulajdonosok!!!
Mire szavazzak nektek? Mit szeretnétek játszani magyarul? Szívesen segítek ha kell.

TON ezek közül az Xbox360 játékokhoz csak az az 1 játékhoz lesz program ami a legtöbb szavazatot kapja vagy a többihez is? Csak mert Mass Effect 1-2, Dragon Age :O az jobban lázba hoz 😀

Előre is köszi a választ.

palyagabi
Tag
palyagabi

Hát, ha már így felajánlottad, én a Kingdoms of Amalur DLC-ét szertném. Előre is kösz!

Revolver
Tag
Revolver

köszi a választ. reménykedek hátha 3 játék amit szeretnék közte van/lesz 🙂

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

A több fórum mejelenítést jó ötletnek tartom. A magyarosítás szinte mindegy hogy melyik mind jó lenne, de nálam a Tomb Raider az első.

Csubi1980
Tag

Ahha tényleg azt hittem Ton, hogy négyesed volt a lottón. Ha velem történne ilyen tuti a nyeremény elmenne lakásfelújjításra, mert mérgembe, hogy egy szám választott el attól, hogy kurva gazdag legyek lerugnám a tv-t elsőre, utánna sorba összetörnék minden kezemügyébe eső dolgott 😉

A szazásnak örülök, remélem az rpgk nyernek az fpsek rovására. Kövezetek meg utálom az fpseket, de kinek a pap kinek a paplan!

palyagabi
Tag
palyagabi

TON! Köszönöm a jó híreket a Ps3-as tulajok nevében is!
A Batman Arkham City nekem megvan alap verzióban (USA,Imars) ha ez megfelel? Ha igen, le egyszerűbb az lenne, hogy feltolom a szerveremre, adok privátban elérést, és te kikapod belőle ami kel.
Megfelel?

férfi
Tag
férfi

Tomb Raider! Úgyis terveztem, hogy újra előveszem.