Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

Nos, újra dolgoznak a malmaink. Ezúttal két játék magyarítását portoltuk Xbox360-ra. Ps3-ra azért nem, mert egyenlőre minimális az érdeklődés a platform iránt (pedig nálam mostanában eléggé a középpontban van) így amíg nem adnak életjelet magukról a Ps3 tulajok, addig csak azokat fogjuk portolni a Sony gépére is, ami minimális módosítással jár az Xbox360 verzióhoz képest.

Továbbra is szeretnénk már befejezni a Batman Arkham Asylum portolását, így jó lenne ha jelentkezne valaki segíteni. Nem lenne nagy munka és aki segít az azonnal hozzáférhet majd a portoláshoz.(tekintve, hogy 30 ezer retró pont lesz a kiváltása, így ez azt hiszem kiváltság) Aki segítene az vegyen fel skypeon: maruzs.tomi2    Viszont tényleg csak az vegyen fel, aki segít portolni, mert másokat törölni fogok.

Mostanában rengeteg PC-s magyarítás érkezik a végéhez, így újabb portolásokkal fogunk jelentkezni. Leghamarabb talán a Thief érkezik. Szóval a retró pontokat betárazni.

Beindultak az egyéni kiváltások is. Sok kérést kapunk, így tényleg élünk a 24 órás válaszadás opciójával, azaz türelem mindenkitől.

Két vállalkozó szellemű emberke is jelentkezett nálam, hogy beindítaná a retró cikkek szekcióját. Meglátjuk mi lesz belőle. Nekem is ugye még ott van a cikksorozatom záró része.

Térjünk rá a Playstation emulátorra. Már elérhető a végső verzió az emulátorból, ami azt jelenti, hogy biztosan nem lesz újabb. Vagyis működésében, kompatibilitás terén nem. Funkcióiban igen. Ez a verzió MINDEN játékot tökéletesen futtat, viszont halom beállítási opciója van. Azaz ha valami nem menne, akkor ne az emuban keresd a hibát, hanem a beállításaidban. Dreamboy még kifog adni egy újabb verziót hamarosan, amely magja ugyanez az emu, csak pár funkcióval bővül (borítók, játék beállítások mentése iniben, végigjátszások online letöltése ,HD plugin)
Tölthetitek az Emulátorok menüből vagy innen is: KATT ( Ne felejtsétek, hogy a retail.xex-el kell indítani )
Az emu készítője immár a Nintendo 64 és Dreamcast project felé vette az irányt, azaz lesznek még itt meglepetések Xbox360 homebrew terén. Véleményem szerint a N64 emu portolása egyszerűbb, mert csak a dynarec-et kell átírni interpreterre.

Portolások. Teomus elkészült a Bound by Flame magyarításával, amelyet portoltunk is Xbox360-ra. Dark Souls utánzat a játék, vagyis arra próbál hasonlítani, ami nem jön össze neki, DE még ennek ellenére is egész jó és mindenképpen ajánlott. Én végig fogom játszani.

[cp_youtube id=E8m6IhYR3f0]

 

Szintén elkészültünk a Grand Theft Auto San Andreas HD magyarításának portolásával is. Ez annyira jól sikerült, hogy az egész hír már tegnap tervbe volt, de azért csak most írtam meg, mert eddig a San Andreast toltam 🙂 Hiába, no, még mindig képes magába szívni és habár számomra a Vice City a legjobb GTA rész, azért ha már belekezdtem, akkor végigviszem újra 🙂

[cp_youtube id=DyMwOwQgdx4]

 

Végül pedig szeretném felhívni a figyelmeteket a Resident Evil Remastered csodára! Aki még nem próbálta az azonnal pótolja, mert az eddigi tapasztalatom alapján valami kibaszott jól sikerült. Célnak tökéletes grafika, hibátlan irányítás, és két főszereplő, azaz két különböző végigjátszás, különböző jelenetekkel. A Revelations rész óta a legjobb “újgenerációs” RE. És még annál is jobb. Ezek után várjuk szeretettel a Revelations2-őt és imádkozzunk egy Resident Evil 2 és Resident Evil Zero remake kiadásáért 🙂 De addig is toljátok ezt az új részt!

Jó játékot mindenkinek!

27
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
24 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
25 Hozzászólók
NorcsuférfidarksogissssLongo Paolo Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Magnat
Tag
Magnat

Köszi az eddigieket,reméljük hamar kigyülnek.
Ton,a Thief mikor várható kb?

Robert82
Tag
Robert82

Jó a cikk! 🙂
Első számú Dark Souls fanatikusként kijelenthetem, hogy nálam a Bound by Flame a kötelező kategóriába sorolandó termék. Most, hogy már magyar feliratos, így már habzó szájjal várós és 110%-ra kijátszós anyag lett. 😀
San Andreas-t agyonjátszottam gyermekkoromban, egy nosztalgiára még jó lesz körbeutazni a várost. 🙂
A Resident Evil Remastered kiadásról leírtakat meg csak megerősíteni tudom. A klasszikus első rész méltó feltámasztása. Mind a grafika, mind pedig az irányítás, hibátlan, profi munkát sugall.

alexbox
Tag
alexbox

Hát a San Andreasnak nagyon örülök ment is bele pont! 😀 Ti se spóroljatok!
Én a Thief be nagyon csalódtam pedig nagy square enix fan vagyok de az a játék…. 🙁 viszon remélem hogy egyszer sikerül egy Resident Evil Remastered-et magyarítani jobban megérdemelném! (szerintem 🙂 )

Schizoka
Tag
Schizoka

A Resit elméletileg “csak” portolni kell megvan a magyar szövegkönyv. 😉

Revolver
Tag
Revolver

köszi mindent!

GTA 1 kis retróóóóóó ! 🙂

Kolo
Tag

Nem ajánlom a bound by flamet monoton fos az egész.Kár idöt pazarolni rá, amikor kijött kipróbáltam de kár volt, nem erre számítottam 🙁

somi8
Tag
somi8

GTA SA magyarba,hát ez tuti jó lesz 1000 ment is,a másik játék Koloval értek egyet,monoton,igaz amikor kijött végigvittem mert azt hittem dark souls klon,de nem az.TON-nak köszönjük a portot.

darksogi
Tag
darksogi

Raktam a Boundba 1500-at.San Andreasba 3000 pontot,sokak nagy örömére.Ha kell a gyereknek leszedem,engem nem igazán köt le egyik GTA sem.Boundot mindenképp kifogom probálni.

hpeti2
Tag
hpeti2

Juhúú, indulhat a rodeó. Pont mostanában adtam el az xbox classic-omat. Abban volt pár óra a magyar SA-ban.

NetUdmeg
Tag
NetUdmeg

Ennyit arról, hogy halott az xbox360….
Annyi bepótolni való játék van, hogy nem is tudom, hogy hol kezdjem. XD
Jó darabig nem lesz ebből one.

Géza
Tag
Géza

” imádkozzunk egy Resident Evil 2 és Resident Evil Zero remake kiadásáért ”
Azért szerintem ne hagyjuk ki a Nemesis-t sem! Szerintem az is nagyon jó rész volt. 🙂