Hírek 2014. 10. 21.

Hírek 2014. 10. 21.

Sziasztok!

Ezúttal pár dolgot szeretnék megosztani veletek, illetve szavazás keretein belül kikérni a véleményeteket.

Az első infó, hogy javításra kerültek a Walking Dead portolások mindkét platform esetében. Azaz most már mind az Xbox360, mind a PS3 verzióknál TELJESEN magyar mindkét évad és minden rész.  Mint köztudott az Xbox360-as első évad esetében eléggé labilis portolás készült, mert a fejezetek után állandóan kellett váltogatni, telepíteni, majd törölgetni a title updateket és a játék is kb 95%-ban volt magyar. Örömmel jelentem, ez javítva lett, minden magyar benne, és most már nem kell többet foglalkozni a title update-el. Javítottuk, szebbé tettük, növeltük a betűtípust is. Belső HDD-ről viszont továbbra sem működik, mert a hosszú fájlneveket nem kezeli a játék. Erre is van pár megoldás: pendriveról vagy külső HDD-ről játszunk, átnevezzük a fájlt és a belső HDD-n visszanevezzük. A második évad ellenben tökéletesen fut belsőről is és szintén nincs többé title update mizzéria.
A PS3 verziók esetében nem kell semmivel foglalkozni.
Ma délután cserélem a linket az Xbox360 S1E1 esetében, így mindenképpen töltsétek le újra, mert ami kiszivárgott a netre, az a verzió problémásabb.

Halványan ide tartozik, hogy készülőben van a Telltale csapat Wolf Among Us játékának magyarítása is és az első epizóddal el is készültek. Egyenlőre alfa, de amint végleges lesz, természetesen portoljuk Xbox360-ra és Ps3-ra is.

A napokban elkészült a MediEvil PS1-es játék magyarítása és a Final Fantasy 6 fordítása is célegyenesben van.  Amennyiben van rá igény, akkor feltöltjük nektek az iso-kat az oldalra és bárki letöltheti. Ide tartozik, hogy a HUNOSÍTÓK csapatból megkeresett Konyak, hogy jó pár szövegkönyvet készítettek el olyan játékokhoz mint a Resident Evil 1,2,3. De le lehetne magyarítani olyan klasszikusokat is mint a Silent Hill, Metal Gear Solid, vagy portolni pl a Final Fantasy 8-at. Kérdés, hogy mennyi igény van rá.

Foglalkozzunk Playstation1 magyarításokkal?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

Más. Már 3-4 napja dolgozom egy elég összetett, elmélkedős cikken, amelyben minden témát érinteni fogok, és amely cikkben játékfejlesztőkkel készített beszélgetéseket, bunkó, illetve értelmes ncore felhasználók hozzászólásait ( ki ismer majd magára?:) ) is közzéteszem és szavazásokkal dúsítom interaktívvá számotokra. Olyan témákat érintek mint retro, hype, tech geek, nextgen vs kurrens gen, konzol vs pc, játékstílusok, kiadók és fejlesztők, xbox360 vs ps3, RGH vs CFW, emulátorok, offline vs online játék, stb stb. Elég vaskos és hosszú cikk lesz, amihez majd várom mindenki őszinte véleményét, bővebb hozzászólását a cikk alá. A héten érkezik.

Végezetül szeretnélek titeket a héten meglepni a Batman Arkham Asylum portolásával. Mindent beleadok, hogy ez sikerüljön és ezügyben számítok Mech és Revolver aktív támogatására is. Ideje belehúznunk, mert ahogy hallom gőzerővel halad az Arkham Origins magyarítása és ugye ránk még vár egy Arkham City portolás is. Kiderül, hogy mennyi embernek kellenek a pontok és mennyien fognak majd segíteni 🙂 Ezen kívül talán Kolo-val befejezzük a Castlevania Mirror of Fate magyarítását is.

Jó játékot mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

15
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
13 Hozzászólások
2 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
14 Hozzászólók
Petibuci1robi79alexboxhpeti2 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
KTai
Tag

Nagyon várom a giga-cikked Ton, de olyan témákat említesz, amikről önmagában elég hosszan lehet írni. Nem gondoltál arra, hogy inkább több cikket írsz? Mondjuk nem pofázok bele, meg gondolom már úgyis félig kész van 😛

szekeres91
Tag
szekeres91

Elhamarkodottan szavaztam… Nem olvastam végig és így, hogy jönni fog a Batman AA már mind1 mit csináltok utána. 😀 Persze nagyon örülnék ha a vastag címekre ugranátok rá mint pl az Alien Isolation , The Evil Within, de nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Bár már ezzel a Batman-es hírrel is bőven jól indul a nap.

BLKING
Tag

Na ez a ps1-es játék magyarítás viszont hatalmas lenne (főleg a nagy címekkel)….tuti hogy kivinném a régi nagy kedvenc játékaimat mégegyszer………………….nem beszélve arról ha pl a nagy kedvencem (shadowman) is magyarítva lenne!!!!!!! 🙂

p
Tag
p

Nagyon várom a Batman-t. Hajrá! 🙂

tassika
Tag
tassika

PSX cuccok jöhetnek! Frankó lenne! 🙂

Revolver
Tag
Revolver

Elérhető vagyok mindig 😉 jelez és segítek 🙂

Várom a cikket! 🙂

Géza
Tag
Géza

Üdv! Nagyon jól hangzik az interaktív cikked Ton! Csak így tovább! Az új Batman origins-t is várom. Nem beszélve az Evil Within-ről. Nekem nagyon bejön ez a túlélő horror! Hab lenne a tortán egy RDR bejelentés is! 😉

demeterf
Tag
demeterf

Retroconsolgames. Naná, hogy kellenek a ps1-es magyarítások 🙂 Ff8 jó lenne, mert sajnos Gingszel nem sokra jutottunk 🙁

hpeti2
Tag
hpeti2

Nagyon várom a Batmant, jó előre már betettem szépen az 1000 pontot is, hogy megjelenés után minél előbb tölthető legyen.

alexbox
Tag
alexbox

na arra a cikkre kíváncsi leszek 🙂