Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Üdv!

Először is azzal kezdeném, hogy volt egy közvélemény kutatásunk azon személyek között, akik adományoztak pontokat a közösbe. Arról érdeklődtünk náluk, hogy a közös pont kigyűlése után a többiek azonnal tölthessék a munkáinkat vagy pedig várjanak x időt. Hála az égnek szinte mindenki válaszolt nekünk és a többség még a véleményét is bőven kifejtette számunkra, amit köszönünk szépen. Az eredmény pedig: mostantól minden munkánk 10 nappal a közös pont kigyűlése után válik azok számára is elérhetővé, akik semmit nem tettek bele.

Térjünk rá a magyarításokra, portolásokra.  A Kingdoms of Amalur történetes DLC-je kapcsán már találkozhattatok a patch művelettel. Mivel sokan jeleztétek, hogy problémás, így készítettünk nektek egy videós útmutatót. Parancsoljatok:

[cp_youtube id=”wUGujltIaRw”]

 

Kolo jóvoltából elkészült a Guacamelee! című játék magyarítása. Mostantól elérhetitek a Magyarítások menüből és lehet rá pakolni. Hamarosan jön belőle a Ps3 verzió is. Bevallom, hogy nem ismerem a játékot, de Kolo és még pár haverom szerint baromi addiktív game és órákat lehet vele szórakozni, pankrációzni. Kis kedvcsináló:

[cp_youtube id=”emtBP3DEFHw”]

 

A HUNosítók csapatának jóvoltából megkaptuk a Kingdoms of Amalur másik történetes DLC-jének a nyelvi fájlait, így már ez is elérhető magyarul Xbox360-ra. Olyan 12 órát ad hozzá az alapjátékhoz és nagyon élvezetes ezt tapasztalatból mondom. Jó szórakozást hozzá!

The_Legend_of_Dead_Kel

RetroConsoleGames Csapata

26
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
16 Hozzászólások
10 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
14 Hozzászólók
ssssV1haRE61buci1p Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
alexbox
Tag
alexbox

továbbra sincs olyan játék ami érdekelne 🙁
Megkérdezem kb 1000ed szerre, Red Dead magyarítasról nincs hír?amikor forumba indítottam egy ilyen kérdést hogy lesz e redden páran írták hogx támogatnák és mivel nagyonsokan megnézték gondolom másokat is érdekelne.Vagy még mindig az oroszorka vártok talán?
üdv

p
Tag
p

Köszi a segítséget a videóval! 🙂

E61
Vendég
E61

Köszönjük!Remélhetőleg a jövőben nem lesz ilyen patch nyűg.

robi79
Tag
robi79

Köszi a segítséget, de lépésről lépésre úgy csinálom, ahogy a videóban mutatjátok, de a helyzet ugyanaz (pillanatra felugrik a parancssor, és nem történik semmi) 🙁
Arra tudok tippelni, hogy rossz a dlc, amit leszedtem (ncore-ról, de most töltöm sky-ról). Vagy a gépemmel lenne valami gebasz?
Esetleg nagy kérés lenne, hogy valahova feltennétek patchelve a dlc-t?

Kolo
Tag

Nem mert az nem jogtiszta.

Gwakameleet mindenki próbálja ki aki teheti mert tényleg elvan találva a játék, és a történet az meg nagyon durva 🙂

Robert82
Tag
Robert82

Köszi az új játékadagot.
Az a pankrációs játék engem is érdekel. 🙂

én
Vendég
én

Köszönöm szépen a fordítást és a portolást.

Sandokán
Tag
Sandokán

Véleményem: 1.Közvélemény kutatás: Az eredmény hatására, aki nem rakott bele a játékba pontot, az 10 napot vár és csak utána tölthet. Tehát látható, hogy a népszerű játékok 10-14 napi késéssel kaphatjuk kézbe a legjobb esetben. Ami meg nem azt meg ennél is később, lehet sose? 🙂 (ez csak poén volt, de minden vicc fele igaz) Mire jó ez? Ez így szerintem nem közösség, ha nem az lenne a célunk,hogy minél hamarabb jussunk a portolt játékhoz. Sajnos de ez van,hogy rögtön nem látjuk az adakozást, de akkor is ne döntsünk már a plusz 10 nap mellett, mert várjanak akik nem tudtak,… Tovább »

E61
Vendég
E61

Ha valakit érdekel egy játék, az rak bele pontot.Azt hiszem nem sok az az egyszeri 500-1000 pont….Engem sem érdekel az összes játék, bőven van “keret” a jövőben megjelenőekre, ergo teljesen értelmetlen a felvetésed számomra.Aki nem ad bele, az várjon, ha érdekli akkor pedig úgy is fog a közösbe rakni.

buci1
Tag
buci1

Köszi a video segitséget és a munkátokat!!!!!!!!!!!

darksogi
Tag
darksogi

Sajnos nem müködik ugyan úgy felugrik 1mp-re és annyi.Átnevezést kipróbáltam nem működik az sem sajnos.

robi79
Tag
robi79

A kicsomagolt rar-an alapból van egy xdelta.exe, tc-ben nevezd át a delta.exe-t, és felülíreás mindre. Nekem így megcsinálta.