Hírek 2014. 09. 07.

Hírek 2014. 09. 07.

Sziasztok!

Történt pár változás az oldalon ami szerintem elég fontos, hogy hír formájában írjuk meg nektek.

Az oldalunkon most már nem csak linkek nem találhatóak a munkáinkhoz, de minden warez dolgot megszüntettünk, azaz töröltük a teljes játékokhoz, DLC-khez, XBLA-hoz az elérhetőséget! Azaz a továbbiakban patch formájában lesznek beültethetőek a magyarítások az XBLA és DLC-k esetében, így mindenki saját maga felel érte, hogy az eredeti játék biztonsági másolatához vagy máshoz használja őket. Ezt egyrészt magunk miatt kellett megtenni, másrészt a társoldalunknak sem szerettünk volna a jövőben bajt generálni.
A GYIK-et bővítettük pár jogi sorral, ahol le van írva minden. Természetesen a felhasználóinknak, azaz nektek továbbra is nyíltan lehet mindenről beszélni és linkelni, de ezekért nem vállalunk felelősséget. Megkérek mindenkit, hogy ez ügyben ne szemeteljük tele  a hír alatt hozzászólásokkal, mert mindannyian tudjuk, hogy ez elég összetett téma. A fenti változásoknak ti semmi gyakorlati hatását nem fogjátok érzékelni. Természetesen a mi munkáinkat, cikkeinket is bevédtük ezzel a pár jogi maszlag sorral. Lapozzunk.

Hála az égnek bevált a jelenlegi pontrendszer. Bevallom így utólag tartottam tőle, hogy 1-2 nap alatt kigyűlnek majd a 20 ezer pontok és amin mi hetekig dolgoztunk ahhoz a felhasználók pár nap alatt hozzájutnak. Természetesen jelenleg is hozzájuthatnak (a lehetőség adott ugyebár) de a gyakorlat azt mutatja eddig, hogy kb 2-3-4 hét kell majd mire a közös pont összejön. Ez pedig reális és pont így akartuk 🙂
Most már mindenki gyűjtheti a pontokat, mert a jelenlegi könnyítésekkel laza és rugalmas a rendszer. Jah és aki még nem tudná: megszüntettük a második kört, így ha egy munkánknál kigyűlik a közös pont, akkor utána a link MINDENKI számára elérhető lesz. Így már nem kell többet energiát fordítanunk mindenféle lopós tökfejekre, mert nincs mit ellopni az oldalon 🙂

Picit pörgessétek fel a cikkíró versenyt! Eddig két cikk érkezett! Hajrá! Nem hiszem el, hogy senkinek nem kell a pont 🙂

pcsxr-360-une-nouvelle-version-de-lemulateur-psx-par-ced2911

A legfontosabbat hagytam a végére: ELINDULT A PS3 Szekció az oldalon, amit a Walking Dead jó pár részével kezdünk. Kb 1 óra múlva már elérhető lesz, így minden PS3 tulajnak nyomás a Letöltések menü-Playstation Szekciójába 🙂 Halkan megsúgom, hogy a PS3 verzió olyan téren még jobb is mint az Xbox360-os, hogy nem kell title updatekkel variálni és belső HDD-ről is fut.(igaz, picit jobban akad mint a boxos)
De ezzel nem állunk le, mert készül a Murdered és a Kingdoms of Amalur PS3 portja is! Nyilván egyenlőre ezen a konzolon még nem kell annyi munkára számítani mint Xbox360-on, de idővel ha bővül ez a csapatunk is,(egyenlőre csak én vagyok ezen a részlegen) akkor indul a mandula. Ez pedig egyben felhívás volt egy keringőre: minden PS3 olvasó, aki segíteni szeretne portolni és van PS3 gépe, az írjon nekem, nekünk.
Egyébként Xbox360-ra is ma került fel a Walking Dead 2. Szezon 3. részének a portolása. Lehet rá gyűjteni!

Jó játékot kíván mindenkinek a RetroConsoleGames csapata!

 

 

 

8
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
7 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
8 Hozzászólók
E61NetUdmegbuci1pTON Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
wxyz
Tag
wxyz

Kindoms of Amalur port várós. Amint kész lesz, elkezd fogyni a pontom 🙂

hpeti2
Tag
hpeti2

Annak örülök, hogy a pontokat egy játékhoz csak egyszer kell összedobni.

BLKING
Tag

“Picit pörgessétek fel a cikkíró versenyt! Eddig két cikk érkezett! Hajrá! Nem hiszem el, hogy senkinek nem kell a pont :)” ——> naaaaaa……….hát igen,talán nem kellene………áhhhhhh de inkább mindegy……… új bekezdés új sor—->
Hát előbb utóbb csak össze jön a 3.4.5. cikk is,csak hát nagyon lassan………hmmm…..de vajon miért???????

NetUdmeg
Tag
NetUdmeg

Ezen nincs mit csodálkozni!
Véleménye mindenkinek van, csak azt nem mindenki képes megfelelő módon mondatokba önteni. Vagy legalábbis ilyen sok mondatba.
Sajnos én is ezek közé az emberek közé tartozom.

p
Tag
p

Szerintem nagyon jó ez a rendszer, alig várom, hogy kigyűljenek az első játékok. 🙂

buci1
Tag
buci1

Ez elég korrekt!!Lehet veszek egy ps3-at 🙂

E61
Vendég
E61

Jó lesz ez a pontrendszer, messze járhatóbb út, mint a régiek.Csak persze az a picit bosszantó, hogy az aktívabb és régebbi tagok kigyűjtik a pontokat, majd jönnek a pár kattintásos regisztrálók, akikkel csak a világ lesz több, na meg az oldal tagjainak a száma.