Vélemények

Vélemények

Sziasztok!

Először is leszögezném, hogy ezen bejegyzés alá bármit írhattok, mert nem látják a mezei felhasználók, csak a VIP tagok. Két kérdésben szeretnénk az őszinte véleményeteket kikérni:

Az első a VIP rendszer. Tetszik vagy nem tetszik? Mit kellene javítani rajta? Hogy lehetne jobbá tenni? Ha nem tetszik, akkor miért nem és mi lenne helyette a jobb megoldás?
Őszintén kíváncsiak vagyunk minden VIP tag véleményére, köntörfalazás nélkül. Próbáljátok elfelejteni, hogy VIP tagok vagytok és egy mezei felhasználó fejével gondolkozni, illetve a magyarításokat, portolásokat több héten át készítőkével is. (jó páran vannak itt olyanok akik utóbbit jól át tudják érezni)
Két dolgot kérünk tőletek mielőtt véleményt fogalmaztok:
– az az opció nem lehetséges és nem létezik, hogy mindenféle pontrendszer vagy támogatás nélkül üzemeljen az oldal portolások, magyarításos része, mert nem lenne motiváció és senki nem dolgozna közülünk sem. Másrészt pedig sokan úgy vagyunk vele, hogy munka közben már a gondolattól is rosszul vagyunk, hogy a munkánk olyanok kezébe kerülhet, mint a lopós banda, vagy jó pár retardált, akik nem hogy a munkáinkat nem érdemlik meg, de kis túlzással azt sem, hogy világra jöttek 🙂
– itt most nem kell seggnyalás, fényezés felénk. Nem ezt várjuk! Saját, őszinte véleményeket akarunk olvasni.
Szóval ésszerű véleményeket, javaslatokat várunk!

A másik dolog pedig, hogy szeretnénk megkérni titeket, hogy ha van ismerősötök akár itt az oldalon vagy olyan aki még nem regisztrált, akkor nyugodtan írjátok meg és megvitatjuk az admin gárdával és akár VIP rangot is adunk neki miután “átvilágítottuk”. Legyünk még többen VIP-sek! Nyilván, azért csak olyan emberkéket javasoljatok, akikben megbíztok, mert ha idővel kiderül róla, hogy tartalmakat szivárogtatott ki, akkor nem csak őt bannoljuk, hanem azt is aki VIP-nek javasolta 🙂

Nah mehet a szófosás ezen bejegyzés alá. Ne fogjátok vissza magatokat 🙂 Hajrá!

39
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
23 Hozzászólások
16 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
15 Hozzászólók
Ákospalyagabianti0223RevolverKocka6 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Géza
Tag
Géza

Tisztelt Mindenki 🙂 Sajnos én még nem sokat tettem az oldalon folyó munka segítésében. Támogatást ,mint opciót használtam. A véleményem az egész Vip rendszer-ől az,hogy jobbat ki sem találhattatok volna! Dönthettetek volna a sok retardált ,más munkáját nem tisztelő egyének miatt, úgy is,hogy abba hagynátok a portot illetve magyarosítást és maradtok a cikk írásnál. De nem így tettetek, ami nehéz döntés volt…. Az a baj sajnos, hogy tipikus magyar mentalitás mindent leszólni,kritizálni és mindent ingyen akarni!Tisztelet a kivételnek! Az oldal úgy jó ahogy van mindennel és mindenkivel együtt, “Retroconsolgames én így szeretlek” 🙂 Ez volt a saját véleményem nem nyalizás… Tovább »

sipi68
Tag
sipi68

Szerintem ,nagyon jó minden így ahogy van!Tisztelet a sok munkáért!

Kocka6
Vendég
Kocka6

A szimpla véleményem. Rövid leszek 🙂 VIP.: Jó ötlet, DE sajnos soha senkiben nem lehet megbízni 100%ban… EZ nem fogja megvédeni a munkákat… :S SAJNOS!!! Sok sok átgondolt óra után. Tudom hogy rengeteg munka van a magyaritásokban, portolásokban. És kell az ösztözés. Anélkül nem is menne semmi sem! DE mint ahogy Ton, Kolo és a többiek láthatjátok, nekem pl mostánaában (meló miatt) nem adatik meg sok idő hogy belefektessek egy ilyen komoly munkába időt (mondjuk játszani sincs időm, ami azért a sok sok letöltő emberkének megadatik… ) Sokan a portokért/ magyarításokért jönnek. Ezért IGEN jó a pontrendszer! Jó az elgondolás.… Tovább »

Metal
Tag
Metal

Maga a VIP rendszer jó elgondolás de sokan húzzák a szájukat miatta.Mindig lesznek olyanok akik a rendszer ellenségei,pont úgy ahogy lesznek kiszivárogató emberek is.Ez az internet világa,szóval nem nagyon lehet gátat szabni annak hogy mi kerüljön ki és mi nem,ez már csak igy van.Egyébként minél többen vannak a VIP-ben annál nagyobb az esélye annak is hogy kiszivárog vmi de ez már túl van itt tárgyalva szvsz.Néha egy-egy ingyen portolás mondjuk havi szinten jól jönne véleményem szerint és lenne még egy pár 5tletem az újításokkal kapcsolatosan: Aki nem VIP tag azoknak kellene visszaállítani a támogatást hogy minél több pontjuk legyen… VIP… Tovább »

Metal
Tag
Metal

Ja igen és még valami,nagyon fontos: Karácsonykor és ünnepnapokon,(vagy szülinaposok részére) ajándék pontok/portolások osztása csak VIP tagoknak 🙂

Schizoka
Tag
Schizoka

Sziasztok!
Igazából ez a mostani VIP rendszer jónak tűnik de ha meglesz a kívánt létszám akkor már bajos lesz kiszűrni azt aki kiadja azt amit letöltött!
JA és támogatom én is hogy a VIP tagoknak pl minden héten vasárnap dupla pont mindenért vagy esetleg meghatározott pont ha pl minden nap egy héten keresztül aktív,vagy valami ilyesmi.
Na sok jót meg mindent az oldalnak meg egyebek!

ui:
Hol a GTA V magyarítás!! 😀

Mech
Tag
Mech

Üdv Mindenkinek! Megpróbálom én is röviden összefoglalni a véleményem, aztán meglátjuk, mi lesz belőle… 🙂 Alapvetően én is egyetértek ezzel a VIP rendszerrel, mert ezáltal jóval könnyebb lesz kiszűrni a “tolvaj banda” tagjait, ezen kívül valamilyen szinten védve is vannak (egy ideig) a magyarítások, portolások. Szóval ez így ilyen szempontból rendben van. Bár az is igaz, hogy tényleg nem lehet mindenkiben 100%-osan megbízni, az internet világában mindig lesznek “szivárogtatók”, de azért bízom benne, hogy ez a rendszer műküdni fog! 🙂 VISZONT. És akkor most megpróbálok egy mezei user fejével gondolkodni. 😀 Ahogy azt már említették előttem is, a pontrendszer valóban… Tovább »

Mech
Tag
Mech

Alapvetően nem egy rossz felvetés, de valahol egyetértek azzal, amit Kocka írt. Elképzelhető, hogy a legtöbben sajnos szigorításnak élnék meg ezt az új rendszert… Szóval tényleg finomítani kellene rajta egy kicsit, bár az, amit TON másodjára írt, már sokkal jobban hangzik az első variációnál. Viszont. 1) Előfordulat, hogy egy játék nem örvend olyan nagy népszerűségnek, csak mondjuk 10-15 személyt érdekel. Így alapból az életbe nem gyűlne rá össze a (tegyük fel) 30 ezer pont. Úgy azonban, hogy “korlátlanul” lehetne bele pontot tenni, már jóval könnyebb lenne. Csak nehogy sárdoblózás legyen belőle, hogy: “Én 20 ezer pontot tettem bele, mások meg… Tovább »