Hírek 2014. 06. 07.

Hírek 2014. 06. 07.

Sziasztok Retróarcok!

Kezdeném a honlapot érintő dolgokkal. Holnap valószínűleg kipróbálunk egy másik falfirkát, chatet. Egyenlőre csak ideiglenesen kerül be, aztán idővel meglátjuk, hogy mennyire fog beválni.
Továbbra is keresünk cikkírókat! Ha szereted a retró játékokat, szoktál velük játszani és szívesen bemutatnád őket, akkor ne habozz! Egyrészt sok emberhez jut majd el az írásod, másrészt pedig egyszeri 50 pont, majd utánna rakat újabb jár érte minden hozzászólásért.

De a közösségünk tagja lehetsz portolásokkal is. Nem kell hozzá programozói ismeret, csak lelkesedés és szabadidő:
További információkért KATT IDE

A mai nap elérhetővé vált két portolásunk, az Avatar The Game és az Aliens vs. Predator 2010. A Letöltések – Portolások menüpontból elérhetőek.
De rengeteg projectünk van készülőben. Lesz pár igazán nagy név is. A magyarításainkról már nem is beszélek, pedig megérdemelnék, ugyanis gőzerővel halad a Murdered:Soul Suspect, Bioshock Infinite DLC-k és a Viking: Battle for Asgard magyarítása.
A Kane and Lynch 2 magyarításának portolását ingyen eléhetitek. Sajnos nem lehetséges a hibátlan portolása. 99%-osan magyar a játék, de beszédhang nincs benne a tömörítési problémák miatt. Zene és háttérzaj+effektek a helyén vannak. A jövőben az ilyen “problémás” portolások pontok nélkül lesznek elérhetőek mindenki számára.

Mostantól értékeljük azt is, ha valaki reklámozza az oldalunkat. Ehez nem kell más csak a lenti szöveget beszúrni bármilyen 500 tagnál többel rendelkező gamer, játékos oldalra. Csinálsz róla egy screent, majd ha összegyűlt pár, akkor elküldöd a retroconsolegameshun@gmail.com címre és jutalmazni fogunk érte. A reklámszöveg:
“Sziasztok! Akit vonz a retró, konzolos játékvilág, azt szívesen látjuk az olvasóink között: www.retroconsolegames.org
Nemrég indultunk és kizárólag régi játékokkal foglalkozunk. Retróra fel! “

Egyik olvasónk javaslatára erősen fontolóra vesszük, hogy idővel nemcsak retró játékokat mutatunk be, hanem olyan régi filmeket is, amelyek valamilyen módon összefüggésbe hozhatóak a konzolos játékokkal. ( Terminator, Vissza a jövőbe, Galád család, stb stb, van ezer ilyen, mert mindent meg játékosítottak már )

Hamarosan kezd a foci VB, szóval vegyetek részt az ezzel kapcsolatos játékunkban is. További információért pár cikkel nézzetek lentebb.

Jó játékot!

 

 

 

19
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
18 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
15 Hozzászólók
pFérfiPistisipi68TON Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
blaze
Tag

Na ez így pont jól jött összefoglalónak a kihagyott napok után! 🙂

wattie
Tag
wattie

a Kane and Lynch 2 letöltése 82%-nál megállt nem megy tovább!

Kolo
Tag

Retróra fel!Szépen össze lett gyúrva.

szekeres91
Tag
szekeres91

Remek.Remélem a VB játékra sok jelentkező lesz.

wxyz
Tag
wxyz

Jó sok fordítást, portolást elvállaltok! 🙂

BLKING
Tag

Tuti jó lett a leírás…

NetUdmeg
Tag
NetUdmeg

Alakulnak a dolgok.

Pisti
Tag
Pisti

hu en mar elkuldtem a nyero tablazatot kockanak 🙂

wxyz
Tag
wxyz

Az új falfirkát kíváncsian várom

dabidas
Tag
dabidas

Ez a filmes dolog jó ötletnek tűnik! Várom! 🙂