Home // Rólunk

rolunk

 

 

 

Név: TON
Feladatkör: főadmin, magyarító, portoló, cikkíró
Kedvenc platform: SNES, Playstation1, Playstation3
Bemutatkozás: Nagyjából 24 éve konzolozok, és azóta tart a szerelem. Az Atari és C64-el indultam 1989-ben azóta szép lassan eljutottam az Xbox360-ig. És azt hiszem ez a végállomás :) Imádom az emulátorokat és nemcsak játszani, hanem fejleszteni is. Mostanában a Playstation3 a nagy kedvenc, (JRPG fanatikus vagyok) mert a konzol lehetőséget ad a régi játékok futtatására is.

 

 

Név: KEViN
Feladatkör: admin, portoló
Kedvenc platform: Dreamcast, Playstation2, XboxClassic, Xbox360
Bemutatkozás: A videojátékokkal való első élményem a Commodore 64 géphez nyúlik vissza. Azóta számos konzolhoz volt már szerencsém, Playstation, Dreamcast, Playstation 2, XBOX és jelenleg is egy XBOX 360 tulajdonos vagyok. Játékok terén kimondottan nincs “kedvenc” kategória, inkább fogjon meg benne valami. Jelenleg hobbimhoz tarozik a magyarítások portolása :)

 

 

 

Név:  Kolosszus000
Feladatkör: admin,fordító,portoló
Kedvenc platform: SNES, Playstation2, Xbox360
Bemutatkozás: Réges régen az ősrobbanás után valamikor megkaptam az első sárga kazis klón SNES gépem,amit a mai napig visszasírok.Talán ti is emlékeztek még pár nagy címre.Kedvencem a Little Ninja Brothers volt. Órákat töltöttem el vele, annyira lefoglalt.Ezután volt egy PS2-es a birtokomban elég rövidke ideig.Az igazi áttörést az xbox360 hozta,2009 óta megvan és nem is szeretnék tőle megválni,talán majd nextgen konzol is lesz egyszer a birtokomban,de még egyenlőre nem tervezem.

 

 

Név: RicKwothe
Feladatkör: portoló, cikkíró (a jövőben ha befejezem a nyelvvizsgát fordító is)
Kedvenc platform: PSX
Bemutatkozás: Kispisztoly koromban kaptam meg az első konzolomat, egy eredeti NES-t, de természetesen csak utángyártott sárga kazettával játszottam rajta, Junoszty TV-n. Rengeteg huszast is belehajigáltam annak idején mindenféle árkád gépbe. Később tinédzser fejjel találkoztam a psx-el, és ez a szerelem mai napig is tart. Szeretek bíbelődni a játékokkal, azok szerkezetével, és a későbbiekben ha az angolom eléri azt a szintet, végre én is elmondhatom, alkottam valami maradandóbbat egy játék fordításával.

 

 

Név: Castiel
Feladatkör: facebook oldal vezetése
Kedvenc platform: XBOX360,Playstation 3
Bemutatkozás: Életem első találkozása a konzolos világgal kb 3 évesen történt nagymamáméknak volt egy “kínai” SNES gépe és azon toltam állandóan a Contrát,ezt követte egy Playstation 2 na itt kezdődött minden,itt lettem megszállot a videójátékok iránt.Ezek után volt szerencsém birtokolni még PS1.-et,XBOX Classicot,PSP.t és jelelneg is boldog XBOX360 és Playstation 3 tulaj vagyok és úgy gondolom hogy amíg élek ez a két konzol velem lesz!Kedvenc játékaim: Metal Gear Solid 2-3,Far Cry 3-4,Rayman 2-3,Uncharted széria,Prince of Persia 2-3,The Evil Within.

 

 

Név: Csubi1980
Feladatkör: portoló, cikkíró
Kedvenc platform: SNES, Playstation2
Bemutatkozás: kb. 6 éves koromban indult a játékos pályafutásom nagybátyám ZX Spetrumjával. Konzolaim sajnos csak ezek voltak, időrendben: Atari, Snes, Sega Master System és jelenleg xbox360. De emulátorok segítségével mindig is játszottam minden létező és PC-n emulálható konzollal. Kedvenceim a JRPG-k, legjobb játéknak a Final Fantasy VII-et tartom. Xbox360-om csak 1 éve van így maga a kánaán köszöntött be nálam, mivel szinte az összes, erre a konzolra megjelent cím kimaradt számomra. Mellesleg az oldal jóvoltából rengeteg játékot magyarul tolhatok és emulátorok garmadája is rendelkezésre áll. Nagy álmom, hogy legyen egy PS3 is odahaza, hiszen arra van PSP és PS2 emu is.

 

 

Név: Norcsu
Feladatkör: moderátor, cikkíró
Kedvenc platform: PlayStation 2, Xbox 360
Bemutatkozás: Kb 17 éves koromig kizárólag számítógépes játékokkal játszottam. A PlayStation 2 volt az első konzolom. Anno azért lett megvásárolva, mert a Buffy the vampire slayer kizárólag erre jelent meg. Aztán rájöttem ,hogy mennyivel könnyebb, hogy a játékoknak a beállításával nem kell foglalkoznom. Ahogyan azzal sem ,hogy elindul-e, vagy hogy akadni fog-e a játékmenet. Így később jött az xbox360 és azóta is az van. Mindenevő vagyok, de a horror játékok a kedvenceim!

 

 

Név: szekeres91
Feladatkör: moderátor
Kedvenc platform: Playstation1, Xbox360
Bemutatkozás: Első konzolos élményemet sosem felejtem el. Mikor bátyám beizzította a Tekken3-at és mikor megláttam lefagytam, mint a win95… Kedvencem amivel a mai napig is órákon át eltudok lenni az a Fighting Force. Ezután sokáig nem volt konzolom csak kölcsönkapott, majd 2011-ben lettem
xbox360 büszke tulajdonos.

Név: Creshi
Feladatkör: portoló, magyarító
Kedvenc platform: Xbox360
Bemutatkozás: A többieket olvasva én vagyok a kakukktojás. 2009-ben jutottam hozzá életem első konzoljához, egy XBOX360-hoz. Előtte csak és kizárólag PC-n játszottam, semmilyen retro cuccot nem próbáltam (na jó,  kínai piacos TV game “konzolom” volt, de az kb. tetris szint).  A Bethesda Softworks játékait különösen kedvelem, de a Lego széria is nagy kedvenc.

 

 

 

 

 

 

Fórum Aktivitás

  Retró Falfirka

  Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
  Profile photo of RicoKwotheRicoKwothe (19284 RetróPont)
  (2018/04/22 4:28:16 DU.)
  TON, sikerült végeznem a képekkel, ha elég gyors vagy, még ma este kiteheted a Resi Zero-t.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (12259 RetróPont)
  (2018/04/22 12:47:49 DU.)
  Sandokán: én úgy vagyok ezzel, hogy a retro játékokat mindig is szeretni fogom, de attól még az újabbaktól sem zárkózom el. Sőt, így tudom csak igazán értékelni a retrót, ha van viszonyítási alapom az újabbakhoz képest.
  Profile photo of SandokánSandokán (34219 RetróPont)
  (2018/04/22 10:04:04 DE.)
  Rolee82,TON, csupán örültem Csubi fórumtársunknak aki elég sokat tett már az oldalra, és merte leírni azt. Maga a tény, hogy megfogta , vágyott és nem csalódott. Attól még a PS3 a best konzol.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (12259 RetróPont)
  (2018/04/21 8:57:44 DU.)
  Sandokán: Ne haragudj, én is írtam az új God of Warról véleményt. Azonban már jóvá is tettem e csúftettemet és játszottam összesen másfél órát a Street Fighter 2-vel, a Marvel VS Capcommal, a Darkstalkers-el és a Super Mario World-el. :) Nem viccelek.
  Profile photo of RicoKwotheRicoKwothe (19284 RetróPont)
  (2018/04/21 6:34:02 DU.)
  üdv.
  Az, hogy semmiféleképpen ne konzolon próbáld. Vérgagyi lett az átirat. Rengeteg meló volt vele az tény, de annyira le van butítva Xbox360-on és Ps3-on a grafika, hogy konkrétan nincs szájmozgása az orkoknak. Ps1-es szint.
  Profile photo of FebalFebal (52 RetróPont)
  (2018/04/21 5:58:25 DU.)
  Szaisztok új vagyok ! Mia vélemyétek a shadow of mordor nevű játékról? én nagyon ki szeretném próbálni mivel érdekel a story ésa világa .Iga majd csak akkor ha lesz magyar nyelvem ohzzá 😀 .Szóval mia véleményetek róla?

  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

  Retró Napló

  Retró Napló
  Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015