Home // Rólunk

rolunk

 

 

 

Név: TON
Feladatkör: főadmin, magyarító, portoló, cikkíró
Kedvenc platform: SNES, Playstation1, Playstation3
Bemutatkozás: Nagyjából 24 éve konzolozok, és azóta tart a szerelem. Az Atari és C64-el indultam 1989-ben azóta szép lassan eljutottam az Xbox360-ig. És azt hiszem ez a végállomás :) Imádom az emulátorokat és nemcsak játszani, hanem fejleszteni is. Mostanában a Playstation3 a nagy kedvenc, (JRPG fanatikus vagyok) mert a konzol lehetőséget ad a régi játékok futtatására is.

 

 

Név: KEViN
Feladatkör: admin, portoló
Kedvenc platform: Dreamcast, Playstation2, XboxClassic, Xbox360
Bemutatkozás: A videojátékokkal való első élményem a Commodore 64 géphez nyúlik vissza. Azóta számos konzolhoz volt már szerencsém, Playstation, Dreamcast, Playstation 2, XBOX és jelenleg is egy XBOX 360 tulajdonos vagyok. Játékok terén kimondottan nincs “kedvenc” kategória, inkább fogjon meg benne valami. Jelenleg hobbimhoz tarozik a magyarítások portolása :)

 

 

 

Név:  Kolosszus000
Feladatkör: admin,fordító,portoló
Kedvenc platform: SNES, Playstation2, Xbox360
Bemutatkozás: Réges régen az ősrobbanás után valamikor megkaptam az első sárga kazis klón SNES gépem,amit a mai napig visszasírok.Talán ti is emlékeztek még pár nagy címre.Kedvencem a Little Ninja Brothers volt. Órákat töltöttem el vele, annyira lefoglalt.Ezután volt egy PS2-es a birtokomban elég rövidke ideig.Az igazi áttörést az xbox360 hozta,2009 óta megvan és nem is szeretnék tőle megválni,talán majd nextgen konzol is lesz egyszer a birtokomban,de még egyenlőre nem tervezem.

 

 

Név: RicKwothe
Feladatkör: portoló, cikkíró (a jövőben ha befejezem a nyelvvizsgát fordító is)
Kedvenc platform: PSX
Bemutatkozás: Kispisztoly koromban kaptam meg az első konzolomat, egy eredeti NES-t, de természetesen csak utángyártott sárga kazettával játszottam rajta, Junoszty TV-n. Rengeteg huszast is belehajigáltam annak idején mindenféle árkád gépbe. Később tinédzser fejjel találkoztam a psx-el, és ez a szerelem mai napig is tart. Szeretek bíbelődni a játékokkal, azok szerkezetével, és a későbbiekben ha az angolom eléri azt a szintet, végre én is elmondhatom, alkottam valami maradandóbbat egy játék fordításával.

 

 

Név: Castiel
Feladatkör: facebook oldal vezetése
Kedvenc platform: XBOX360,Playstation 3
Bemutatkozás: Életem első találkozása a konzolos világgal kb 3 évesen történt nagymamáméknak volt egy “kínai” SNES gépe és azon toltam állandóan a Contrát,ezt követte egy Playstation 2 na itt kezdődött minden,itt lettem megszállot a videójátékok iránt.Ezek után volt szerencsém birtokolni még PS1.-et,XBOX Classicot,PSP.t és jelelneg is boldog XBOX360 és Playstation 3 tulaj vagyok és úgy gondolom hogy amíg élek ez a két konzol velem lesz!Kedvenc játékaim: Metal Gear Solid 2-3,Far Cry 3-4,Rayman 2-3,Uncharted széria,Prince of Persia 2-3,The Evil Within.

 

 

Név: Csubi1980
Feladatkör: portoló, cikkíró
Kedvenc platform: SNES, Playstation2
Bemutatkozás: kb. 6 éves koromban indult a játékos pályafutásom nagybátyám ZX Spetrumjával. Konzolaim sajnos csak ezek voltak, időrendben: Atari, Snes, Sega Master System és jelenleg xbox360. De emulátorok segítségével mindig is játszottam minden létező és PC-n emulálható konzollal. Kedvenceim a JRPG-k, legjobb játéknak a Final Fantasy VII-et tartom. Xbox360-om csak 1 éve van így maga a kánaán köszöntött be nálam, mivel szinte az összes, erre a konzolra megjelent cím kimaradt számomra. Mellesleg az oldal jóvoltából rengeteg játékot magyarul tolhatok és emulátorok garmadája is rendelkezésre áll. Nagy álmom, hogy legyen egy PS3 is odahaza, hiszen arra van PSP és PS2 emu is.

 

 

Név: Norcsu
Feladatkör: moderátor, cikkíró
Kedvenc platform: PlayStation 2, Xbox 360
Bemutatkozás: Kb 17 éves koromig kizárólag számítógépes játékokkal játszottam. A PlayStation 2 volt az első konzolom. Anno azért lett megvásárolva, mert a Buffy the vampire slayer kizárólag erre jelent meg. Aztán rájöttem ,hogy mennyivel könnyebb, hogy a játékoknak a beállításával nem kell foglalkoznom. Ahogyan azzal sem ,hogy elindul-e, vagy hogy akadni fog-e a játékmenet. Így később jött az xbox360 és azóta is az van. Mindenevő vagyok, de a horror játékok a kedvenceim!

 

 

Név: szekeres91
Feladatkör: moderátor
Kedvenc platform: Playstation1, Xbox360
Bemutatkozás: Első konzolos élményemet sosem felejtem el. Mikor bátyám beizzította a Tekken3-at és mikor megláttam lefagytam, mint a win95… Kedvencem amivel a mai napig is órákon át eltudok lenni az a Fighting Force. Ezután sokáig nem volt konzolom csak kölcsönkapott, majd 2011-ben lettem
xbox360 büszke tulajdonos.

Név: Creshi
Feladatkör: portoló, magyarító
Kedvenc platform: Xbox360
Bemutatkozás: A többieket olvasva én vagyok a kakukktojás. 2009-ben jutottam hozzá életem első konzoljához, egy XBOX360-hoz. Előtte csak és kizárólag PC-n játszottam, semmilyen retro cuccot nem próbáltam (na jó,  kínai piacos TV game “konzolom” volt, de az kb. tetris szint).  A Bethesda Softworks játékait különösen kedvelem, de a Lego széria is nagy kedvenc.

 

 

 

 

 

 

Fórum Aktivitás

  Retró Falfirka

  Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
  (2018/02/17 10:17:56 DU.)
  Jó játék lesz ezt nem kétlem, de szerintem már nem az a God of War lesz mint amit a legtöbbünk megkedvelt. én azért is szerettem ezt a játéksorozatot egyrészt, mert a fix kameraállásával egyfajta Retro hangulatot kölcsönzött, de ez most meg fog szűnni.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
  (2018/02/17 10:15:11 DU.)
  Biztosan megindokolják majd valamivel, hogy mit fog a Skandináv mondavilágban keresni. A lényeg az, hogy hetedjére már nem akarták a fejlesztők, hogy ismét a Görög mitológiában játszódjon és a játékmenet is sokat változik.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
  (2018/02/17 10:06:57 DU.)
  Az Ascension szerintem összességében nem annyira jó mint a harmadik része, de ugyanakkor különbözik is tőle annyira, hogy ne lehessen teljesen összehasonlítani a kettőt. Inkább érdekesebbnek mondanám, de egy valamiben biztosan jobb a 3-tól és az a grafika.
  Profile photo of Csubi1980Csubi1980 (20053 RetróPont)
  (2018/02/17 4:42:04 DU.)
  @Rolee82:kíváncsi vagyok a Ps3-as utolsó részre az Ascensionra, meg arra, hogy Ps4-en mi a fenét keres Kartos a skandináv mondavilágban, hogyan kapcsolják össze a régi részekkel.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
  (2018/02/17 3:54:44 DU.)
  Egyedül az eredetileg PSP-s részei keltettek bennem olyan érzést mintha egy elnyújtott DLC-vel játszanék, de a játékélmény azoknál is ott van a Maximumon.
  Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
  (2018/02/17 3:54:26 DU.)
  Csubi1980: én kipörgettem az összes God Of War-t és elmondhatom, hogy olyan, hogy roszz része nincs. Az összes nagyon jó.

  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

  Retró Napló

  Retró Napló
  Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015