Fsd-ben miért nem működik az automatikus borító letöltés. Régen raktam rá játékot, de most feldobtam pár újat, de mindre azt irja missing cover, a képen nyomok ugye egy opcio menüt ott borító frissítése, de semmi nem történik. Ruterral össze van kábellel kapcsolva a gép semmi :(, semmit nem állítottamel azóta pedig net van. De boritoletöltésére egy kanyi kb-otnem szed le. Kiváncsiságból rányomtam egy régi borítós játékra is egy frissítést, na erre annak is eltűnt a borítója help pls!

V.I.P Tag

Játék borítók Internet nélkül FSD-hez |
BLACKENED FreeStyleDash
Lehetőségünk van FSD alatt a borítókat szerkeszteni, betölteni manuálisan, internet kapcsolat nélkül is. Most töltsd le a netről, bárhonnét képeket, vagy készíthetsz saját magad is, az alábbi lista alapján. Játék adatok: Kép adatok: Ha mindennel meg vagy, katt a Save Details gombra. Ezután: Commands/Advanced/Restart FSD Itt egy rövid videó: vagy vagy
-- lehet ez segit?/ Arra gyanakszom, hogy megszűnt a régi oldal amire hivatkozik a cover letöltésnél. |

V.I.P Tag

A manuális módszert ismerem, de azért köszi Sandokan, csak bosszant, hogy ez a kényelmes funkció miért nem működik. Júniusba tuti jó volt, mert akkor dobtam fel a Batmant és ahoz talált is borítót.
lehet megszűnt a ** Nincs jogosultságok látni ezt a hivatkozást ** oldal, mert nekem nem hoz be semmit, akkor lehet csak manuálisan lehet xboxra borítót szedni, meg Tu-t, LÉTEZIK???

Szia!
A beállításoknál megvan adva a :
- Tartalom beállítások=>Tartalom útvonalak=>" a játékok elérési útja,vagyis a mappa,ahova felrakod a boxra őket,illetve a keresési mélység" ?
Nálam pl.: HDD1:\ Scan Depth: 10
HDD1:\Content0000000.......\ -"-
HDD1:\XBOX\ -"-
USB0:\GAMES\ -"-
Automatikus keresés kikapcsolva : pipa
Kézi keresés indítása - val nekem működik.
Nagyon ritka,hogy nem.Akkor marad a manuális borító feltöltés,amit Sandokán már taglalt.
Ha régebben működött,szerintem valami beállítás ment el.
A Wolfenstein-t két napja tettem fel,és simán lejött a borítókép.
Jobb ötletem sajna nincs.

V.I.P Tag

Csubi!
- Megnéztem, hogy nálam megy e a cover felrakása, mert nekem kicsi a belső HDD-m ami fat-os 20gb így spórolok a mentéseknek meg ami csak a belső HDD-re mehet.
És jó volt, pl. Bully vagy Apache , Tombraider stb. mind vitte mellé még screen-t hol 4 hol 5 db (ennyi volt nálam a max beállítva).
Annyi a borítóknál, hogy a hátlapot nem cserélte le csak a fedőt.
Lehetséges-e hogy a hátsó is lecserélődjön??
Ha már itt tartok, az megoldható, hogy USB-n legyenek a boritók? (igen esetén 1-2 segítség róla jó lenne)
Végszó spec nálam 192.168.1.100 helyett 192.168.1.101 de én ezt nem tudom használni, hiába néztem meg a videót. (itt is jó volna a segítség)

Köszi a tippeket, majd megnézem késő este. De a kereséi ut, és mélység tuti be van állítva, mivel a Blue Dragont raktam fel és 8-as volt a keresési mélység, na indítom a játékot, a videók helyet hülye kriszkraszok jelentek meg, fogtam a fejem mi a fene, honnan huzzam le megint màshonnan, végül 10 mélységre ãllítottam a keresési mélységet és minden ok lett.

Hát feladom, nem megy. Már gondoltam arra is a router a ludas, de ha közvetlenül a ruter kihagyasaval a netre kötöm a boxot, akkor is marad a probléma. Talál mindenhez boritot, de etoltesnel 0 kb, semmit nem szed le. Jqe360 pcional figyeltem fel egy furcsasagra, belépek boxon a jelszavammal abba a fiokba, kapcsolodas a linkel. Meg is tortenik, de amikor kilépek fsdbe es visszamegyek megint ures a jelszo helye, ennek ígykell lennie? Nem be jelenkezve kellene maradnia a boxnak a jqe360 fiokba?

Szia!
A jqe360 fiókba nekem sem látszik a jelszó,csak a felhasználó nevem.
Egyszer beírtam,utána már nem kell.
Egy tipp : jelentkezz be az :XboxUnity oldalra,a jqe360 fiókoddal.
** Nincs jogosultságok látni ezt a hivatkozást **
Itt kattincs egyből a Login-ra.A lenyíló bejelentkezésnél neírj be semmit,hanem kattincs az alján a Log in-ra. Ekkor automatiksan felajánlja a JQE360 belépési lehetőséget.Add meg a boxodon is lévő felhasználót,és jeszót.
Ha okés,akkor beléptet az oldalra.
Ezzel ellenőrizheted a JQE360-t.
Nekem simán működik.
Egy próbát megér....

ellp mondta
Szia!A jqe360 fiókba nekem sem látszik a jelszó,csak a felhasználó nevem.
Egyszer beírtam,utána már nem kell.
Egy tipp : jelentkezz be az :XboxUnity oldalra,a jqe360 fiókoddal.
** Nincs jogosultságok látni ezt a hivatkozást **
Itt kattincs egyből a Login-ra.A lenyíló bejelentkezésnél neírj be semmit,hanem kattincs az alján a Log in-ra. Ekkor automatiksan felajánlja a JQE360 belépési lehetőséget.Add meg a boxodon is lévő felhasználót,és jeszót.
Ha okés,akkor beléptet az oldalra.
Ezzel ellenőrizheted a JQE360-t.
Nekem simán működik.
Egy próbát megér....
Most olvastam át jobban lehet mégis ezzel a jqe360-al van gond az FSd-n belûl, mert nekem miután beirom az fsd-ben a nevem és jelszavam és kilépek a menuből, majd vissza, nekem a felhasználónév mező is üresen marad, nem csak a jelszómező, ez mitől lehet?

Sajnálom,de innét már feladom.
Sajna erre nem tudok válaszolni,még csak ötletem sincs.
Talán FSD újra telepítés.....nem tudom.
Csak az a furcsa,amit nem értek,hogy régebben jó volt,azt írtad.
Nem frissítettél esetleg valamit?
Bár én is frissítettem már dash-t,stb,de nekem megmaradt minden,nem volt gondom.
Úgyhogy sajna passzolok.

Skacok gyors kérdés, hogy lehet megoldani, hogy a többlemezes játékokról csak egy borítóképet jelenítsen meg az xbox? Arra gondolok, hogy pl a Lost Odessey 4 dvd, és 4 ugyanolyan kép van FSD-ben, szóval nekem egy kellene, mert az FSD már magától cserélgeti a DVd-ket, így lassan átláthatatlan a játéklistám, mert ezek a komolyabb RPG-k 3 DVD-sek. Köszönöm előre is!

....egyébként meg... most olvastam vissza ezt a topicot... FSD borítók net nélkül... gyakorlatilag ez lenne a szakterületem. Ezen belül konkrétan a minőségi borítók legyártása. Valamennyi játékborítót ugyanis magam készítek el, mert egész egyszerűen az xboxunity-n nem töltenek fel olyan jókat.
Amivel foglalkozom: FSD - Full Box Art (900x600px)
...érdekesek Sandokán videói, amit kirakott... pont az hiányzik a youtube videókból.. pedig ez lenne a lényeg
Csubi1980. Nálam se tölt már le egy ideje semmilyen borítót az FSD ....de mindegy is, mivel számomra gyenge minőségűek voltak.

Sziasztok! A blue dragon gamel akadt gondom, átjutottam a 2 dvd re, már a mentés is azt írja, hogy dvd 2 és mikor beakaromhozni a mentést akkor is a 2 dvd kéri, berakom el is indul szépen, tudok is játszani, de mindig ugyan annál a résznél, ahol már haladnék a történetben, és jönne egy átvezető video azt írja unreadable cd. Minden frankon van fent dvd 1, dvd2, dvd 3 szepen kulon a games mappaban, belső vinyón. Annyit csinaltam, hogy mivel 3 dvdt mutatott fsdbe, ellp által javasolt módon a disk 2 és disk 3-at eltüntettetem a boritok kozül, ez bekavarhatott?
Ellp ezt vissza lehet állítani, hogy mindhárom dvd borítót mutassa az fsd, nem hinném ez lenne a hiba, de pröba cseresznye!
5
1 Vendég(ek)