V.I.P Tag

V.I.P Tag

Robert82 mondta
Ráadásul a Super Slim-et át se lehet alakítani.
És mire kéne átalakítani? Csak nem PS4-re?
A viccet félre téve:
Az a bajom sajna a PS3 gépekkel hogy az újak drágák, így meg ha nem moddolható, akkor minek venni? Figyelnek már rá, hogy eredeti játék.
Marad a használt gép, de mennyire megbízható ?! Másokat is foglalkoztathat ez a kérdés.
Ha tud valaki Debrecen térségében eladó gépet azt megköszönném!
30.000 fizetek érte ,és nem kell semmilyen csili vili hozzá ami az árat megdobja.

Sértő a Ps3-ra nézve ha egy lapon említitek a Ps4-el. A PS4 egy elcseszett konzol, ami rossz koncepció alapján készült, mellesleg alig van rá kiemelkedő minőségű alkotás. A Ps3 tudásban sokkal okosabb gép és az ember a 100 db remek Ps3 exkluzív cím mellé még megkapja a teljes PSP,PS1 és PS2 játékbázist is felhúzott HD grafikával. Nem véletlen, hogy már 60 ezerért is lehet találni garis PS4-et, amíg egy jó minőségű, CFW-s PS3 kb 50 ezer ft.
Viszont nagyon figyeljetek oda, ha PS3-at vesztek. Legyen CFW-s vagy CFW képes, ne legyen leharcolva. 40 ezer ft alatt ne nagyon vegyetek, mert az esélyes, hogy szar.
"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Én két éve vettem karácsonykor használtan, az akkor még friss cfw-el, 55-ért (Slim). Azóta nincs vele egyáltalán baj. Első dolgom egy 1T vinyó beépítése volt. Csak azt adta, ami kell: kábelek, egy joy, tört gép. Anno nézegettem direkt ilyeneket, mennyire volt jó vétel, és sehol sem találtam 60 alatt. Szóval igen, körbe kell nézni, vagy ha van olcsó, mindenképpen próbáld ki (nekem meg is mutatta a srác, hogyan kell játékokat betölteni. GTA V-el illusztrálta).
30-ért senki nem fogja árulni, 60 fölött pedig ne vegyen senki. 50 az reális.

Végtelenül hálás gép a PS3 ha az ember olyat vásárol, ami jó állapotban van. Itt nem kell félni mint az Xbox360-nál, hogy megsül, hibakódokat dob, stb. Én a legnagyobb melegben is használtam. Webmodban belőttem a ventit 65 fokra és csókolom. 2 éve szolgál a Ps3 gépem és már akkor is használtan vettem 45 ért. Azóta is tartja az árát.
Amit kalkuláljatok bele, hogy olyan októbertől kb 55 ezerre ugrik meg az ára a Karácsonyhoz közeledve.
Ha valakinek rossz tapasztalata volt, van bizonyos PS3 eladókkal kapcsolatban, akkor nyugodtan csinálhattok neki topicot és megoszthatjátok.
"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

ELKELT!
Sziasztok!
Eladó a PS3-as gépem.
Külsőleg jó állapotú, az alján van egy jobban látható karcolás, az oldalán egy pár hajszál és az elején egy kicsi karc. Összességében egyik sem feltűnő.
Műszakilag kifogástalan.
Géptípus: CECH-2003A
Rendszer: Rebug 4.78.2 REX– Cobra 7.3 CFW
Tár: 1 TB belső merevlemez
Tartalom:
A gép
Táp kábel
HDMI kábel
Töltő/Adat kábel
Kontroller 1.: Sixaxis, külsőleg kissé leharcolt, műszakilag teljesen rendben
Kontroller 2.: DualShock 3, mind külsőleg, mind műszakilag kifogástalan
1 DB eredeti lemez
A merevlemez tartalma:
64 "Lemezes" játék
135 PSN játék vegyesen (PS3, PS2, PSX)
85 GB szabad hely
Az ár: 53 ezer + posta
** Nincs jogosultságok látni ezt a hivatkozást **
Köszönetet mondott palyagabi -nak a segítségért::
Sandokán

V.I.P Tag

palyagabi mondta
Sziasztok!
Eladó a PS3-as gépem.
Külsőleg jó állapotú, az alján van egy jobban látható karcolás, az oldalán egy pár hajszál és az elején egy kicsi karc. Összességében egyik sem feltűnő.
Műszakilag kifogástalan.Géptípus: CECH-2003A
Rendszer: Rebug 4.78.2 REX– Cobra 7.3 CFW
Tár: 1 TB belső merevlemezTartalom:
A gép
Táp kábel
HDMI kábel
Töltő/Adat kábel
Kontroller 1.: Sixaxis, külsőleg kissé leharcolt, műszakilag teljesen rendben
Kontroller 2.: DualShock 3, mind külsőleg, mind műszakilag kifogástalan
1 DB eredeti lemezA merevlemez tartalma:
64 "Lemezes" játék
135 PSN játék vegyesen (PS3, PS2, PSX)
85 GB szabad helyAz ár: 53 ezer + posta
Hali pont ugyan ezt a konfigot olvastam a PS-hacken, csak más névvel!
Ugyan arról a személyről van szó vagy ez tök véletlen: _)

V.I.P Tag

Csubi1980 mondta
Linkeltem már párszor, lehet ismered is az oldalt. Ide is tedd fel a Ps3-at itt nagyobb a forgalom 🙂Én minden cuccom itt vetem és itt is adtam el, szuper oldal!
Szia! Kösz a tippet, este feldobom ide is.
Ott menyire tűrik meg a CFW-re való utalásokat. Tehát nem direktben írva, hogy "tört" gépről van szó, hanem úgy ahogy ide is kiírtam?

palyagabi mondta
Csubi1980 mondta
Linkeltem már párszor, lehet ismered is az oldalt. Ide is tedd fel a Ps3-at itt nagyobb a forgalom 🙂Én minden cuccom itt vetem és itt is adtam el, szuper oldal!
Szia! Kösz a tippet, este feldobom ide is.
Ott menyire tűrik meg a CFW-re való utalásokat. Tehát nem direktben írva, hogy "tört" gépről van szó, hanem úgy ahogy ide is kiírtam?
Szia!
Gond nelkul felteheted oda, igy ahogy van.
5
1 Vendég(ek)