A A A
Felhasználó
Kérjük, vegye figyelembe, regisztráció
vendég szükséges
sp_LogInOut Bejelentkezés sp_Registration Regisztrálás
Regisztrálás | Elfelejtetted a jelszavad?
Bővebb Keresés
Fórum Figyelő
EgyezésFórum beállításokMinimális keresőszó hossza 3 karakter - maximum keresőszó hossza 84 karakter
sp_Feed Topik RSS sp_Print sp_TopicIcon
Oldallal kapcsolatos javaslatok és válaszok
Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 19:19
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

Nos, most van egy kis időm, vágjunk bele és próbálok mindenki felvetésére válaszolni. Eddig nem azért nem tettem meg, mert nem akartam, hanem mert korlátozott a szabadidőm. (erre lentebb visszatérek egy külön pontban) Aki ezt megérti annak örülök és hálás vagyok, aki viszont nem, annak javaslom a ........ továbbképzésre 🙂 A türelmetlenkedés nem vezet sehová és csak kapkodást szül, a kapkodás pedig csak hibát.

De elég is ebből térjünk a lényegre. Elsőként szeretném megköszönni, hogy ennyien kifejtettétek a véleményeteket. (továbbra is lehet írni és időnként visszanézve próbálok reagálni mindenkinek)

Azokra a javaslatokra nem fogok válaszolni, amelynél egyértelmű szarkavarást érzek, mert nagyon sok ellensége volt, van és lesz az oldalnak, akiknek semmi nem jó és mindenbe belekötnek. Megszoktam. Felismerem és ignorálom őket.

A legfontosabb két dolog, amit mindenki tud, tudnia kell mielőtt nekifutunk:

- az oldalra történő regisztrációval mindenki elfogadja a szabályzatot és a pontrendszert.

- senkit nem kényszerítünk semmire. Sem pontgyűjtésre, sem támogatásra, sem cikkírásra. Mind opció. Ezt soha senki ne felejtse el.

De akkor essünk is neki időrendi sorrendben haladva:

1. Az oldal mint pénzszivattyú. Ezen mindig csak röhögni tudok, mert ez is azon összeesküvés elméletek egyike mint, hogy direkt nem módosítjuk a közös pont számlálókat, direkt vártunk a szivárogtatásokra, hogy emelhessük a közös pontot stb stb. Még sorolhatnám a vadabbnál vadabb elképzeléseket, hülyeségeket. Igen az oldalon van támogatás és bevallom őszintén, hogy nem is bánom, mert ha már ennyi munkám van az oldalban, akkor legalább a weboldal+tárhely+domain költségeit termelje ki lazán az oldal. Nem fogok SOHA többet erről beszélni, mert magánügy, de akár hisztitek akár nem, januártól a mai napig, azaz fél év alatt 18 ezer 500 ft támogatás érkezett, (ebből egy ember támogatása volt a napokban egy nagyobb összeg) amely összeg el is megy az oldal költségeire ami 10 ezer+6 ezer+minden egyes rollback 6 ezer ft. Nagy összeg egy magyarításért vagy AAA cím portolásért 500 ft? Ugyan már. Egy gombóc fagyi 400 ft a Deákon.....ne vicceljünk. Miközben hónapok, évek munkája van a magyarításokban, portolásokban. Viszont félreértés ne essék, minden támogatást becsülünk és köszönünk, csak már olyan kijelentések hangzanak el ezzel kapcsolatban, hogy szarrá röhögöm magam és reagálnom kellett rá. (Ton milliomos lesz, meg az oldal támogatásából gazdagodik meg, stb) A támogatásra szükség van, mert vannak olyan emberek, vagy családapák, akiknek nincs ideje cikket írni, pontokat gyűjteni, de értékelik és becsülik a munkánkat, és nem okoz nekik gondot egy gombóc fagyi árát mások több havi munkájára rászánni. A támogatásokat soha nem tesszük nyilvánossá, mert senkinek semmi köze hozzá. Magánügy. Viszont ha nem lenne támogatás a jövőben, az oldalt akkor is finanszíroznám saját zsebből. Nem örülnék neki, de finanszíroznám. Téma kipipálva és soha többet nem fogok róla beszélni.

2. Miért nem bővül a csapat? Ez teljesen jogos észrevétel és meglátás. Sajnos tény, hogy a kezdeti 10 fős csapatunk eléggé lemorzsolódott és gyakorlatilag én maradtam az, aki az oldallal foglalkozik technikai (!!) szinten. Nagy segítség lenne számomra egy admin, de ez nagyon nehéz dolog. Gondoljatok bele. Admin ranggal bármihez hozzáférhet az adott személy. Állíthat a pontokon, oszthat, levonhat pontokat, tartalmakat, statisztitákat lát, illetve hogy ki mit csinált, hová kattintott, azaz kb mindent. Rombolni nem tud, mert ugye logolva van minden és van rollback, de akkor is bizalmi poszt. Tehát olyan ember, akit személyesen nem ismerek, teljesen kizárva. Ez 100%. Viszont jól látjátok, hogy egyedül nem győzöm. Kimerült vagyok és sokszor feszült, ha fáradtan feljövök az oldalra miután portoltam 3-4 órát és azt látom, hogy valaki engem anyáz vagy az oldalt, vagy a lassúságom. Summa summárum van most 2 jelöltem, akiket személyesen is ismerek. Még más oldalakon ügyködnek, próbálom meggyőzni őket, hogy vállalják el az adminságot én pedig visszavonulhatok végre oldal tulajdonos és portoló pozícióba. Legalább kevesebbet "látnátok" a pofán és a hozzászólásaim 🙂 A háttérben dolgoznék, ha időm engedi. Pozitívum viszont, hogy a pontrendszernek is köszönhetően most két olyan lelkes portoló segítséget kaptam, akikre számíthatok. Nagyra értékelem a munkájukat. Szerintem sejtik, hogy róluk van szó 🙂

3. Más oldalakkal társulás. Mint mondtam nincs más oldal, akiktől érdemben bármiféle segítséget, pluszt kaphatnánk. PC-s oldalak vannak, de nekik teljesen más a profiljuk. Az xmedia és a konzolozz behalt sajnos.(akárki akármit mond, nem örülök neki, sőt a konzolozzal jóban is voltunk, de EkE is elfoglalt lett mint ahogy én, így pedig szépen behalt az oldala és Evin maradt, aki évente tud kiadni 1 munkát szintén időhiány miatt) A Hunosítókkal vagyok viszonylag jóban, így a konzolos magyarításainkat mindig nekik kínálom fel PC-s portolásra.

4. A munkák megbecsülése. Azt gondolom, ha Magyarországon van olyan oldal (PC-s és konzolost is beleértve) ahol az emberek, a közösség megbecsüli a munkákat az csak az RCG! Más oldalakon 1 kattintást érnek a munkák...még köszönömet sem. Lófaszt érnek a portolások, magyarítások csomó olyan embernek, akik azt sem érdemlik meg hogy joystickot foghatnak a kezükbe. Tisztelet természetesen a kivételnek. Itt az RCG-n azért mindenki várja a kiemelt munkákat, vannak jó páran, akik nem csak a pontokért köszönik meg és az RCG is honorálja őket. Hogy? Egyrészt kiemelt hírt, cikket, méltó felvezetést kap az adott munka,(hol máshol van ilyen?) kiemelve a készítő nevét (ezek már önmagukban többek mint amit más oldal kínál) másrészt pedig nem kevés pont jutalom jár érte. Tudok olyan személyt mondani, aki 50 ezer retró pontot szedett össze 2 hónap alatt portolási segítséggel. Ezen kívül mit kellene még tennünk?

5. A közös pont kigyűlésének és a munkák csúszásának a témája. Ez megint egy újabb összeesküvés elméletes baromság, hogy szándékosan nem teszem ki az elkészült munkákat. Még ha eljátszok a gondolattal elméleti szinten, akkor sem értem, hogy az RCG-nek ebben mi lenne a jó? Tegyük fel, hogy kigyűlne egy munka, de én nem írnám át a számlálót. Mi változik? Többen tesznek bele, hogy kigyűljön? WTF? Aki ki akarja váltani, annak kurva mindegy, hogy 20 ezer van benne vagy 60 ezer, mert úgy is tenni fog bele. Akit meg nem érdekel az adott játék, annak megint hót mindegy, mert úgysem fog bele tenni. Szóval ez baromság. Sőt, inkább sokan kivárnak és csak akkor tesznek bele, ha már kigyűlt. Igen, volt olyan, hogy egy munkánk kigyűlt és 1-2 napig nem tettem ki, de az ok totál egyszerű: lásd 2.-es pont. Sajnos asszony, munka és diplomázás mellett nagyon kevés időm van és főleg hétvégén érek rá.
Ha pedig egy munkánk be volt ígérve és csúszott, ott is sokszor azért volt, mert nem volt időm befejezni, hiba merült fel a tesztelésnél, stb. Mondjuk itt annyi különbség van ezt elismerem, hogy előre beszoktam hirdetni a munkákat, mert azt gondolom kis reklám és hype mindig jól jön az adott munka készítőjének és a munkájának 🙂 Ezt vállalom. De tényleg sokszor az utolsó tesztelésnél merül fel, hogy kifagy a játék és technikai gond van, amit nem tudunk megoldani és külföldi programozók segítsége kell hozzá. Ez pedig terven felüli idő sajnos.

6. A közös pont jóváírásának a csúszása miatt többen tesznek bele mint kellene. WTF? Pont ez a cél, LOL. A munkák legfőbb megbecsülésének az ALAPJA az egyszavas köszönöm (nyilván az is jól esik) de ezen felül az igazi mérce ha minél többen értékelik a munkát azzal, hogy tesznek bele pontot, amit gyűjtöttek. (az most teljesen mindegy hogy mivel) Van olyan munkánk amibe már több mint 500.000 retró pont ment a 4 év alatt. De ez szuper és óriási elismerés a munka készítőjének, legyen az magyarítás vagy portolás. Miért baj ez?

7. A pontrendszer és a közös pontok. Mint említettem a pontrendszerre szükség van, mert nélküle már rég behalt volna az oldal mint az xmedia és a konzolozz. Ezt akarjátok? Sokan nyilván igen, de ők nem igazán érdekelnek 🙂 Szóval ez a téma nem is vita kérdés. A közös pont dolgot tényleg szerettem volna eltörölni a napokban, de most már látom, hogy ezzel az egyetlen olyan dolgot is töröltem volna, ami védi a munkák és a pontrendszer értékét. Naív voltam. Azt hittem azzal hogy az utóbbi pár évben nem volt szivárogtatás, már nem is lesz soha. Szóval a közös pontra szükség van. Nélküle gondoljatok bele, hogy egy 1 éves munkánkat kiváltaná egy szivárogtató idióta, másnap a neten lenne és azután senki nem értékelné közös pontokkal. Így meg értelmét veszítené a pontrendszer és megint csak behalna az oldal mint a pinty, mert mint ezerszer említettem pontrendszer nélkül az önkéntesek száma a zérót közelítené. Eleinte mindenki lelkes 1 munka erejéig, aztán gyorsan eltűnik mint galambszar a szélben. Szóval a közös pont marad.

8. VIP tagság. Teljesen jogos kritika, hogy mostanában elég keveset kínáltunk a VIP tagoknak. Ezen mindenképpen változtatni kell. Azt még nem találtam ki hogy mit, de kell valami. A közös pont kell ide is, mert túl sok VIP van már és ugyanúgy állhat a szivárogtatás esélye. Várom az ötleteket.

9. A közös pontokba rendszeresen adó tagok értékelése. Ez mindenképpen jó javaslat és csinálhatunk rá egy fórumot, ahol mindenki büszkén hirdetheti, hogy mennyi munkánkba adakozott. Időnként pedig jutalmaznám a legaktívabb embereket pont visszapostázással vagy valami. Ezen még gondolkozzatok, mert jó ötlet és támogatom. (mellesleg egy összeesküvés elméletet ki is lőhetünk vele)

10. Meghívós rendszer. Ezen is el kell gondolkozni, hogy ez jó nekünk vagy sem. A napokban, hetekben tervbe van véve egy takarítás, ami azt jelenti, hogy törölni fogom a régóta inaktív fiókokat. Ez egy határvonal lehetne a meghívásos rendszer kezdetéhez. A jelenlegi pontrendszer alkalmas rá, hogy jutalmazhassa a meghívó és a meghívott személyeket is, SŐT még azt is megoldhatjuk, hogy a pontcsere a meghívó és a meghívott között működhessen, de ezt még át kell gondolnom, hogy milyen kiskapukat nyitna meg a sunyiknak. Ezen is gondolkozzunk el közösen, hogy mik az előnyei, hátrányai. Itt hangsúlyoznám, hogy az oldalnak nem volt soha célja a 10 ezer felhasználó. 100 értelmes tag > 100 értelmes + 9900 idióta.

11. Kérések. Jó ötletnek tartom, hogy legyenek kérések és szavazások arról, hogy milyen portolás és magyarítás készüljön el,(akár szavazás is) de azért két dolgot ne felejtsünk el. Az egyik, hogy most már annyi magyarítás és portolás készült el (ez nagyban az RCG-nek is köszönhető, sőt) hogy egyre inkább szűkül a portolható és magyarítható lista. Másrészt pedig nem lehet mindent portolni vagy magyarítani technikai okok miatt. Az 1 letöltéses vagy mindent pontok nélkül akaró emberkéknek fogalmuk sincs arról, hogy mennyibe kerül egy tool és mennyiért dolgozik egy programozó. Pl. a PC-s táborban bakter is egy olyan oldalt üzemeltet ha jól tudom, ahol nincs pontrendszer, de támogatásért lehet csak kiváltani a magyarításokat. Megrendel egy toolt egy programozótól 80 ezer ft-ért, kiteszi 1000 forintért, és aki támogatja az játszik vele, aki meg nem az ne fröcsögjön, hogy nem játszhat vele. És még őt szidják állítólag az sg.hu fórumon.... ahelyett, hogy értékelnék, hogy foglalkozik azzal, hogy lehetővé teszi az embereknek, hogy opciójuk legyen hogy támogatással magyarul élvezhetik az adott játékot. Bakter nélkül opció sem lenne......mindegy. Lényeg a lényeg. Támogatom a fórumos, kéréses ötletet, de senki ne számítson már 100 oldalas listára, mert nincs annyi portolandó, portolható játék 🙂

12. Csak támogatásos rendszer SOHA nem lesz amíg én leszek a tulajdonos. Soha. Igen, örülünk a támogatásnak, de nem ez a fő célunk. Megadjuk a lehetőséget a pontszerzésre, portolásra, cikkírásra és a támogatásra is, de SOHA nem fog előnybe részesülni egy támogató azokkal szemben, akik időt nem spórolva cikkeket írnak vagy portolnak órákon, napokon át. Téma lezárva.

13. A pontrendszer átalakítása. Nos, ez talán a legnehezebb kérdés. Indulnék onnan, hogy annó 4 éve az oldal kialakítása, megtervezése 4 hónap munkába telt és 3-an csináltuk éjjel- nappal. Ez azt jelenti, hogy ha gyökeresen szeretnénk átalakítani az oldal pontrendszerét az hónapokat venne igénybe, mellesleg nem lehetne mit kezdeni az eddig kigyűjt munkákkal. Természetesen a pontrendszerben lehetséges apróbb változtatás, de teljes átalakítás (egyébként elég jó ötletek jöttek tőletek) az új admin vagy adminok megtalálása, érkezése előtt nem hiszem, hogy megtörténik. Vagy ha el is kezdődik, hónapok kellenek mire megvalósul. Szóval csak olyan változtatásokon és elképzeléseken agyaljunk közösen, amik reálisak tudnak lenni.

14. Közös pont kiváltása automatikusan. Ez olyan dolog, ami jogos kérés, de szintén időt venne igénybe, mert gyökeresen alakítana át mindent. (az automatikus pontszámlálás nem gond, az automatikus link elérhetővé tétele sem, de vannak biztonsági akadályai) Ezt azért még nem adom fel és vizsgálom a lehetőségeket technikailag, mert nem vagyok ellene. Más kérdés, hogy sok értelmét nem látom, mert annó amikor még 10-15 munkánk volt kiváltás alatt, addig mostanában maximum 2-3 van párhuzamosan kiváltandó és amit manuálisan figyelni kell majd az adminoknak. 2 adminnal (én a háttérbe vonulok remélhetőleg) ez nem lehetetlen feladat, sőt 🙂

15. Ha egy közös pont nem gyűlik ki, akkor mi történik? Itt mindenképpen szavaztatni fogok és egy előre meghatározott idő után, ha a munkába tett emberek kérvényezik a pont visszautalását, akkor ez megtörténhessen. De technikailag csak úgy lehet megoldani, hogy mindenki vagy senki. Ezen is gondolkozzunk el.

16. Automatikus üzenet ha kigyűlt egy munka. Elvileg megoldható, de csak azoknak mehetne a mail, akik tettek is bele, mert 1500 rendszer üzenetet kiküldeni az leterhelné az oldalt.

17. A közös pontokba adható címleteket növelni fogom. Maximum 5 ezer lesz, de ezen még szavazunk együtt.

18. A tokenes megoldás nagyon komplikált és az sem nyújtana 100%-os védelmet.

19. Rangok. Nos ez egy érdekes felvetés és kérdés. A fórumon és az oldalon ugye van rang rendszer. A fórumos aktivitást valahogy növelni kellene és ezt összekötni a rangokkal, jutalmakkal, pontokkal. Szerintem megvalósítható, de alapos kidolgozást igényel majd. A VIP tagság kapcsán viszont eszembe jutott valami. Megnehezíti majd az adminok dolgát, de megoldható lenne, hogy a VIP tagok számára egy csak általuk hozzáfért letöltési menüpont lenne. Ott a közös pont alacsonyabb lenne mint a fő oldalon. Közös pont az maradna és azért nem 10 ezer lenne, de még is kevesebb mint a "sima" tagoknak. És természetesen a két helyen ugyanúgy számítódna a beleadott közös pont, azaz ha a VIP kigyűjtésbe egy VIP tag ad 3 ezer retró pontot, az hozzáadódna a "sima" tagoknak való kigyűjtéshez is. Ezen agyaljunk közösen milyen lehetőségek vannak még itt.

20. Aktív tagokhoz belőtt közös pont. Teljesen jogos felvetés és nem véletlenül volt az utóbbi években pár szavazás az oldal tagjai között, hogy megállapítsuk mennyi az aktív tagok és a PS3-Xbox360 tulajdonosok aránya. Említettem, hogy lesz egy söprés a napokban, hetekben, amely által minden inaktív fiókot törölni fogok. Akkor picit tisztábban látunk majd. Azért én látom azt hogy a PS3-as és az Xbox360-as munkákba mennyien adnak és ez alapján lőttem be a közös pontot.

21. Ha egy PS3-as szivárogtatás történik, akkor miért bűnhődnek az Xbox360-as tagok is? Ennek az oka egyszerű. Egy közösség vagyunk és egymásért vállalunk felelősséget. Másrészt pedig egy PS3-as szivárogtatás, ha nem is közvetett módon, de kihatással van az XBox360-as kiváltásokra is, mert sok embernek mindkét konzolja van és a szivárogtatás lévén már tuti nem fogja pontokkal becsülni a másik portot.

22. Azonnali kiváltás magas pontért? Sajnos biztonsági okok miatt el kell vetnem pedig támogatnám az ötletet.

23. Kevés vagyok egy ekkora közösséghez? Teljesen jogos felvetés és nehezen tudnék vitatkozni az állítással. Fentebb említettem, hogy azon dolgozom, hogy két új adminnal a háttérbe szoruljak. Kolo is elfoglalt mostanában. Egy ekkora közösséget kezelni, supportálni kell és amennyi az időmből és erőmből futott azt próbáltam is, de kevés vagyok egyedül. Lassan tudok reagálni a kérdésekre, problémákra, felvetésekre és ez nem ideális. Ez változni fog a stáb bővülésével.

24. Technikai support? Érintve összefügg az előzővel, de nem teljesen. Természetesen, ha probléma vagy kérdés van egy magyarítással vagy portolással kapcsolatban, akkor igyekszem segédkezni (és a tagok is) de nem tudok minden esetben. Ennek két oka van. Hála a jó égnek annyi munkát készítettünk el a 4 év alatt, hogy már én sem emlékszem minden egyes munkánk technikai tartalmára, módosításaira, fájl rendszerére. A konzoljaimon pedig nincs meg minden játék, hogy kipróbálhassam.
Ami pedig nem a munkáinkat érinti és még is technikai help, az soha nem volt az oldal profilja. Természetesen van neki fórumon hely és topik ahol lehet kérdezni, de ezt mindig is úgy terveztem, hogy majd a közösség segít egymásnak. Mi inkább egy weboldal vagyunk, ellenben van egy másik fórum, ahol a profil leginkább a technikai segítség és adok veszek.

25. Szar a fórum? Kusza? Én nem így gondolom, de ha valakinek részletes ötlete van, hogy jobbá, átláthatóbbá tegyük, akkor fejtse ki és hajlandó vagyok erről is egy szavazást kiírni. Törölhetünk szekciókat ha felesleges, vagy adhatunk is hozzá. Kompromisszum képes vagyok, mert nem nekem készült a fórum, hanem nektek.

26. Kvíz. Régen ugye volt és elég nagy sikerrel. Szerintem újra vissza fogjuk hozni, de kell ide is a 2 admin, vagy pedig 1 olyan tagunk segítsége, aki nem venne részt a játékokban, de szívesen segítene a kérdések összeállításában. Emlékszem régebben 3-4 órám ment el egy kvíz képes kérdéseinek az összeállításával 🙂

27. Magyarítások és portolások szüneteltetése? Nem látom értelmét, mert azokkal csesznénk ki, akik becsületesek voltak.

28. Facebook oldal? Igen, itt is növelni kellene az aktivitást. Ezzel kapcsolatban várom az ötleteket, de azt gondolom, hogy a pontszerzős játékokhoz megint kellene humán erőforrás így vagy a tagok segítsége lenne szükséges vagy pedig az új adminok hatékony munkája. Ide is várom az ötleteket.

29. Ha nincs szivárogtatás, akkor jutalom. Azt gondolom, hogy itt kidolgozható lenne egy olyan megoldás, hogy marad a pont növekedés, ha valami kikerül, de fordítva is igaz lenne, azaz adott munkánál egyre kevesebb lenne a közös pont, ha x ideig nem történik szivárogtatás. Így megmaradna a közös pont is, de nem lenne magas az értéke, mert összhangban lenne a felhasználók számával és a szivárogtatás mértékével is. Jó ötlet csak megint ki kellene pontosan dolgozni. Várom a javaslatokat.

30. Pontszerzési akciók? Igen, régóta tervben van pl a heti lottó, amely automatikusan a nyerteseknek kiosztaná a pontokat, ha találatuk van az adott héten. Megvizsgálom a lehetőségét. Ezen kívül várom még, hogy milyen pontszerzési akciókat javasoltok. Az tervben van, hogy mostantól a magyarításokban és portolásokban egyre magasabb összegű retró kupon lesz.

Köszönetet mondott TON -nak a segítségért::

cockafej

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
RicoKwothe
Master Chief Rang

V.I.P Tag
2018-06-01 - 20:35
Tagság kezdete: 2014-12-03
Köszönet pontjaid: 20322
Fórum hozzászólások:284
sp_UserOfflineSmall Offline

Nem tudom a cikk hozzászólásban említettem-e, de nem kötözködésként írtam-amit írtam. Viszont elértem amit akartam, talán sok szem elől leesett a homály, avagy még vastagabb lett, de az már nem az én hibám. Mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja. 

Azért kívánkozott már ki belőlem a "maradék" mert általában rajtam csattant minden. Én voltam aki nem egyszer tartotta a hátát az oldal miatt, én voltam aki próbált közösséget kovácsolni, és én voltam az is, aki ennek mindig megitta a levét. Én mellettem ki állt ki? Senki. Engem is ugyanúgy elküldtek a jó kurv@ anyámba, pedig se admin, se semmi nem vagyok (nem is akarok) itt lenni. Csak egy sima, egyedül dolgozó fordító/portoló, aki a munkáiért kapott pontokból váltja ki azokat a cuccokat, amire ő is kíváncsi. 

Zsa! A nyitást meg nem feltétlen a magyar oldalak felé értem, hanem a külföldiek felé. Technológia, tapasztalat, stb... Szerintem ezt neked pont nem kell magyarázni. 🙂

A török gyerek akit elhajtottál a múltkor, sikerült megoldani neki a Murdered technikai részét. Csak egy linket adott, amin akkora nagy köszönöm volt, hogy majd' lecsorgott a monitorról. Na, az jólesett. Pedig csak egy sima köszönöm volt, mégis, sokkal másabb volt. Zsa!

Akkor hogy a továbbiakban mi hogy legyen az oldalon, beszéljük meg. Azt már rátok bízom. De. Fordítani/portolni fogok itt is a továbbiakban, viszont szeretnék kérni a munkámért kapott pontokon felül, a letöltések után egy bizonyos százalékot a bejövő pontokból. Zsa!

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

Felhasználó
cockafej
Sonic Rang
Tag
2018-06-01 - 20:37
Tagság kezdete: 2017-12-16
Köszönet pontjaid: 2041
Fórum hozzászólások:57
sp_UserOfflineSmall Offline

Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 20:46
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

RicoKwothe mondta
Nem tudom a cikk hozzászólásban említettem-e, de nem kötözködésként írtam-amit írtam. Viszont elértem amit akartam, talán sok szem elől leesett a homály, avagy még vastagabb lett, de az már nem az én hibám. Mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja. 

Azért kívánkozott már ki belőlem a "maradék" mert általában rajtam csattant minden. Én voltam aki nem egyszer tartotta a hátát az oldal miatt, én voltam aki próbált közösséget kovácsolni, és én voltam az is, aki ennek mindig megitta a levét. Én mellettem ki állt ki? Senki. Engem is ugyanúgy elküldtek a jó kurv@ anyámba, pedig se admin, se semmi nem vagyok (nem is akarok) itt lenni. Csak egy sima, egyedül dolgozó fordító/portoló, aki a munkáiért kapott pontokból váltja ki azokat a cuccokat, amire ő is kíváncsi. 

Zsa! A nyitást meg nem feltétlen a magyar oldalak felé értem, hanem a külföldiek felé. Technológia, tapasztalat, stb... Szerintem ezt neked pont nem kell magyarázni. 🙂

A török gyerek akit elhajtottál a múltkor, sikerült megoldani neki a Murdered technikai részét. Csak egy linket adott, amin akkora nagy köszönöm volt, hogy majd' lecsorgott a monitorról. Na, az jólesett. Pedig csak egy sima köszönöm volt, mégis, sokkal másabb volt. Zsa!

Akkor hogy a továbbiakban mi hogy legyen az oldalon, beszéljük meg. Azt már rátok bízom. De. Fordítani/portolni fogok itt is a továbbiakban, viszont szeretnék kérni a munkámért kapott pontokon felül, a letöltések után egy bizonyos százalékot a bejövő pontokból. Zsa!

Szerintem félreértettél. Mindenki véleményét elolvastam, elolvasom és próbálom kulturáltan, együtt agyalva megvalósítani vagy adott esetben megindokolni, hogy miért nem támogatom. Én nem éreztem támadásnak sem a te véleményed sem azokét akik írtak vagy írni fognak a cikk alá. Mint említettem amelyiket direkt szarkavarásnak éreztem azokét már töröltem is 🙂 A Te felvetéseid is próbáltam megválaszolni, ahogy én gondolom. Legalábbis az első hozzászólásod, mert szépen haladok majd fentről lefelé és mindenkiére reagálok, hogy jó ötlet vagy sem.

A török srác pedig vérlázítóan idegesítő és 5 percenként zaklat, mellesleg nem tud az oldalunkon segíteni, mert egy olyan toolja sincs ami nekünk nincs meg.
A nyitás pedig megvan külföldi oldalak felé, mert mint említettem rengeteg portolásunk a külföldi kapcsolatoknak köszönhetően valósult, valósul meg. Ezen kapcsolatok egy része cserébe kér egy nem publikus toolt tőlünk, egy másik része pedig nem kevés dollárt.Egyébként a mai napig jó a kapcsolatunk brazil, olasz és orosz oldalakkal.

Az utolsó felvetésed viszont jó ötlet és támogatom. Minél több ponttal értékelik a munkát az emberek, annál több jutalom pont jár a fordítónak, főbb portolóknak. Ezzel motiválva lesz a portoló, magyarító is, hogy olyan munkát készítsen, ami érdekli az embereket.

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 20:48
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

cockafej mondta
Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Igen, ez már régebben is felmerült, de nem igazán támogatom, mert sokszor akkor mindig 2-3 fő tagunk váltaná ki a munkákat és így a többiek elkényelmesedve várnák a sült galambot 🙂 Valami megoldás kell a gyors kiválthatósághoz, de meggyőződésem, hogy nem ez a követendő út, hanem másik. Hogy mi azt én sem tudom, de azért vagyunk itt, hogy ötleteljünk 🙂

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
cockafej
Sonic Rang
Tag
2018-06-01 - 20:57
Tagság kezdete: 2017-12-16
Köszönet pontjaid: 2041
Fórum hozzászólások:57
sp_UserOfflineSmall Offline

TON mondta

cockafej mondta
Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Igen, ez már régebben is felmerült, de nem igazán támogatom, mert sokszor akkor mindig 2-3 fő tagunk váltaná ki a munkákat és így a többiek elkényelmesedve várnák a sült galambot 🙂 Valami megoldás kell a gyors kiválthatósághoz, de meggyőződésem, hogy nem ez a követendő út, hanem másik. Hogy mi azt én sem tudom, de azért vagyunk itt, hogy ötleteljünk 🙂

Értem! Addig is, amíg erről nem születik majd egy közös döntés, kisgomboc1 ötlete, (hogy a VIP tagok a beleadott 3000 pontjukért egyből kapják meg a munkát, akkor is, ha közös pontos) az működhet?

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 21:05
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

cockafej mondta

TON mondta

cockafej mondta
Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Igen, ez már régebben is felmerült, de nem igazán támogatom, mert sokszor akkor mindig 2-3 fő tagunk váltaná ki a munkákat és így a többiek elkényelmesedve várnák a sült galambot 🙂 Valami megoldás kell a gyors kiválthatósághoz, de meggyőződésem, hogy nem ez a követendő út, hanem másik. Hogy mi azt én sem tudom, de azért vagyunk itt, hogy ötleteljünk 🙂

Értem! Addig is, amíg erről nem születik majd egy közös döntés, kisgomboc1 ötlete, (hogy a VIP tagok a beleadott 3000 pontjukért egyből kapják meg a munkát, akkor is, ha közös pontos) az működhet?

Ezt megválaszoltam az első hozzászólásban, hogy tartok tőle, hogy már annyi VIP van, hogy előbb utóbb szivárogtatás lenne. De lehet tehetünk majd egy időszakos próbát és ha szivárogtatás történik, akkor vissza minden+visszaveszek egy leendő VIP features-t 🙂

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
cockafej
Sonic Rang
Tag
2018-06-01 - 21:21
Tagság kezdete: 2017-12-16
Köszönet pontjaid: 2041
Fórum hozzászólások:57
sp_UserOfflineSmall Offline

TON mondta

cockafej mondta

TON mondta

cockafej mondta
Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Igen, ez már régebben is felmerült, de nem igazán támogatom, mert sokszor akkor mindig 2-3 fő tagunk váltaná ki a munkákat és így a többiek elkényelmesedve várnák a sült galambot 🙂 Valami megoldás kell a gyors kiválthatósághoz, de meggyőződésem, hogy nem ez a követendő út, hanem másik. Hogy mi azt én sem tudom, de azért vagyunk itt, hogy ötleteljünk 🙂

Értem! Addig is, amíg erről nem születik majd egy közös döntés, kisgomboc1 ötlete, (hogy a VIP tagok a beleadott 3000 pontjukért egyből kapják meg a munkát, akkor is, ha közös pontos) az működhet?

Ezt megválaszoltam az első hozzászólásban, hogy tartok tőle, hogy már annyi VIP van, hogy előbb utóbb szivárogtatás lenne. De lehet tehetünk majd egy időszakos próbát és ha szivárogtatás történik, akkor vissza minden+visszaveszek egy leendő VIP features-t 🙂

Igen, ez igaz. Lehet, hogy a VIP tagság feltételeit előtte át kéne vizsgálni...

És ahhoz a megoldáshoz mit szólsz, hogy akkor a kettő közé lőjük be valahová a dolgot, hogy minden munka mellett legyen 5db gomb. (1000, 2000, 3000, 4000, 5000) Mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki a játék és milyen hamar szeretné, hogy kigyűljön. Így adsz neki egy felső határt (jelen esetben az 5000 pontot), de adsz egy alsót is, mert lehet, hogy valakit annyira nem érdekli az az adott munka, de a többiek miatt szeretne azért beszállni, vagy azért ,mert éppen nem áll túl fényesen retró pont ügyileg.

Illetve lehet, hogy azt is meg lehetne fontolni, hogy ha a kiadástól számított (teszem azt 1 hónap alatt) nem gyűlik ki az adott munka, akkor 2 lehetőség van. Ha a felénél több kigyűlt, akkor elérhetővé teszed a munkát, ha annál kevesebb, akkor visszakapja mindenki a beleadott pontját és kezdhetik elölről, átgondolva, hogy esetleg a nagyobb pontszámú gombra nyomnak rá!

Felhasználó
hudaklaci
Marió Rang
Tag
2018-06-01 - 21:34
Tagság kezdete: 2014-05-18
Köszönet pontjaid: 312
Fórum hozzászólások:10
sp_UserOfflineSmall Offline

Aki dolgozik egy adott munkán, az kapja meg ingyen.

Legyen több pontszámú gomb is, és lehessen akár egyszerre többet is használni.

Rossz példa, de megeshet, hogy egy kész munkát kitesztek mondjuk 30ezerért, de a kutyát nem érdekli. De engem viszont nagyon. Legyen meg a lehetőségem, és ne menyjen pocsékba a munka, had váltsam ki magamnak!

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 21:59
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

cockafej mondta

TON mondta

cockafej mondta

TON mondta

cockafej mondta
Köszi, hogy foglalkozol a témával és elkezdtél válaszolni a javaslatokra! Személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, mi fog változni és mikor.

Azt a részt meg lehet oldani a közös pont kiváltásnál, hogy ha akarok akkor ne csak a kiírt 3000 pontot adhassam bele, hanem akár 10000-t is? Tehát, hogy én üthessem be kézzel, hogy mennyi ponttal szeretnék beleszállni a közösbe?

Igen, ez már régebben is felmerült, de nem igazán támogatom, mert sokszor akkor mindig 2-3 fő tagunk váltaná ki a munkákat és így a többiek elkényelmesedve várnák a sült galambot 🙂 Valami megoldás kell a gyors kiválthatósághoz, de meggyőződésem, hogy nem ez a követendő út, hanem másik. Hogy mi azt én sem tudom, de azért vagyunk itt, hogy ötleteljünk 🙂

Értem! Addig is, amíg erről nem születik majd egy közös döntés, kisgomboc1 ötlete, (hogy a VIP tagok a beleadott 3000 pontjukért egyből kapják meg a munkát, akkor is, ha közös pontos) az működhet?

Ezt megválaszoltam az első hozzászólásban, hogy tartok tőle, hogy már annyi VIP van, hogy előbb utóbb szivárogtatás lenne. De lehet tehetünk majd egy időszakos próbát és ha szivárogtatás történik, akkor vissza minden+visszaveszek egy leendő VIP features-t 🙂

Igen, ez igaz. Lehet, hogy a VIP tagság feltételeit előtte át kéne vizsgálni...

És ahhoz a megoldáshoz mit szólsz, hogy akkor a kettő közé lőjük be valahová a dolgot, hogy minden munka mellett legyen 5db gomb. (1000, 2000, 3000, 4000, 5000) Mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki a játék és milyen hamar szeretné, hogy kigyűljön. Így adsz neki egy felső határt (jelen esetben az 5000 pontot), de adsz egy alsót is, mert lehet, hogy valakit annyira nem érdekli az az adott munka, de a többiek miatt szeretne azért beszállni, vagy azért ,mert éppen nem áll túl fényesen retró pont ügyileg.

Illetve lehet, hogy azt is meg lehetne fontolni, hogy ha a kiadástól számított (teszem azt 1 hónap alatt) nem gyűlik ki az adott munka, akkor 2 lehetőség van. Ha a felénél több kigyűlt, akkor elérhetővé teszed a munkát, ha annál kevesebb, akkor visszakapja mindenki a beleadott pontját és kezdhetik elölről, átgondolva, hogy esetleg a nagyobb pontszámú gombra nyomnak rá!

Mindkét javaslat felmerült már bennem is. Szerintem megvalósítható.

Köszönetet mondott TON -nak a segítségért::

cockafej

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 22:03
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

hudaklaci mondta
Aki dolgozik egy adott munkán, az kapja meg ingyen.

Legyen több pontszámú gomb is, és lehessen akár egyszerre többet is használni.

Rossz példa, de megeshet, hogy egy kész munkát kitesztek mondjuk 30ezerért, de a kutyát nem érdekli. De engem viszont nagyon. Legyen meg a lehetőségem, és ne menyjen pocsékba a munka, had váltsam ki magamnak!

Azért itt pontosítani kellene, mert nyilván az elvégzett munkától, segítségtől is függ, hogy egy 3 ezer retró pontot érő portolást megkap a segítő vagy sem. Ha pl. valaki egy 30 perces segítséget nyújt, az nyilván nem 🙂 Aki viszont tevékeny részt vesz benne az okés. De ez igaz a Rico által felvetett "minél több pont megy egy munkába, annál több jutalmat kapjon a portoló" felvetésre is. Ott is azt írtam, hogy ez csak a "fő" segítőkre vonatkozna és nem mindenkire, aki kicsit is közreműködött benne.

A több gomb abszolút megoldható, ezt cockafejnek is írtam.

A harmadik felvetésed egy általam is ismert probléma és én is keresem rá a megoldást. Erre várnék mindenkitől ésszerű(!!!) javaslatokat.

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
RicoKwothe
Master Chief Rang

V.I.P Tag
2018-06-01 - 22:48
Tagság kezdete: 2014-12-03
Köszönet pontjaid: 20322
Fórum hozzászólások:284
sp_UserOfflineSmall Offline

Kell egy általános 10-15 ezres azonnali kiváltó pont. Így aki azt beadakozza, egyből megkapja az adott magyarítást, és a közösbe is bekerül mondjuk 4000 pont. Egy ezressel legyen több, mint a sima adakozásnál.

Sokan vannak akik egy hétvégén/ jáccós rokon/ most épp ráérek  dolgok miatt egyből megadnák, mivel a későbbiekben nem tudják mikor lesz idejük játszani, no meg mire kigyűlik, elmúlik az újdonság varázsa is. 🙂

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-01 - 22:53
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

RicoKwothe mondta
Kell egy általános 10-15 ezres azonnali kiváltó pont. Így aki azt beadakozza, egyből megkapja az adott magyarítást, és a közösbe is bekerül mondjuk 4000 pont. Egy ezressel legyen több, mint a sima adakozásnál.

Sokan vannak akik egy hétvégén/ jáccós rokon/ most épp ráérek  dolgok miatt egyből megadnák, mivel a későbbiekben nem tudják mikor lesz idejük játszani, no meg mire kigyűlik, elmúlik az újdonság varázsa is. 🙂

Ezt holnap kifejtem és átbeszéljük. Illetve folytatom a cikk alá írt hozzászólásokra, javaslatokra a válaszokat. Viszont most megyek és alszok 10 órát, mert baromira rám fér 🙂 Úgy kell mellém ez a 2 új admin mint egy egérnek a falatka sajt 🙂

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
topmarker
Vendég
Vendég
2018-06-01 - 23:10

Ton! Minden hozzászólásodban sajnáltatod magad! Miért? Már kínos ez a magyarázkodás a pontrendszerrel együtt, amit arra használsz, hogy meg legyen becsülve a munkád? Megbecsülést/tiszteletet nem lehet erőszakkal, azt máshogy kell! 

Hogy javasoljak is vmit: Pontrendszer el kell törölni, segíteni kell tool-okkal, tanácsokkal, tool-ok használatával kapcsolatban, hogy minél több magyarítás/portolás születhessen! Egy-egy fizetős tool-ra akár össze is dobnánk páran! 

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-02 - 07:51
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

topmarker mondta
Ton! Minden hozzászólásodban sajnáltatod magad! Miért? Már kínos ez a magyarázkodás a pontrendszerrel együtt, amit arra használsz, hogy meg legyen becsülve a munkád? Megbecsülést/tiszteletet nem lehet erőszakkal, azt máshogy kell! 

Hogy javasoljak is vmit: Pontrendszer el kell törölni, segíteni kell tool-okkal, tanácsokkal, tool-ok használatával kapcsolatban, hogy minél több magyarítás/portolás születhessen! Egy-egy fizetős tool-ra akár össze is dobnánk páran! 

Fentebb ezeket mind megválaszoltam, de kivételesen újra megismétlem. 4 éve csinálom az oldalt és hidd el van elég tapasztalatom. Önmagától senki nem segít. És most ne egy kis portolásra gondoljunk, hanem olyanokra, amikkel több hónap munka van. 

Nem tudsz olyan oldalt mondani, ahol pontrendszer nélkül is működik és annyi munka készült, készül el (azaz 2 hetente valami) mint nálunk. És most nem a kis munkákra gondolok, hanem olyan játékokra, amikben több tízezer feldolgozandó sor van. És ne olyan játékokra, amikhez publikus tool van a külföldi fórumokon, hanem olyanokra, amikhez készíteni kell. Ez pedig kizárólag a pontrendszernek köszönhető, hogy itt megy. Folyamatosan zárnak be a PC-s fordító oldalak és a konzolosak is. Véletlen? Ugyan. Tipikus magyar mentalitás, hogy segíteni, munkát beleadni senki nem akar, csak ha valamire vágyik, akkor kattintás és letölt. Ennyit ér az embereknek az emberi munka. A pontrendszer marad, amíg én vagyok a tulajdonos. És ez nem fog változni az új adminok érkezésével sem. Ezen kár is vitázni.

A munkák megbecsülése pedig Magyarországon a legszarabb. Nem nagyon járok más oldalakra csak ritkán, de döbbenetes amit látok. Pc-s és konzolos oldalon is. Nem hogy köszönömöt nem ér meg az embereknek egy munka, de azért sírnak, hogy miért kell erőfeszítést tenniük azért, hogy regisztrálniuk kell és az azonnali letöltés gomb helyett 4 kattintás a dolog, ami elvesz az idejükből 3 perc 27 másodpercet. Döbbenetes. Az magyar emberek 95%-a bele sem gondol abba, hogy mennyi munka van egy portolásban vagy magyarításban. A befektetett emberi munka pedig érték. Ha pedig rá kell kényszeríteni az emberekre, hogy megbecsüljék az értéket, akkor ezt fogom tenni, ahogy eddig is.

De ha rám akarsz cáfolni és tudsz nekem mutatni egy 5 fős csapatot, akik holnaptól serényen és hosszútávon (!!!!) dolgoznak a Red Dead Redemption magyarításán pontok nélkül is, illetve akik összedobva a pénzt kifizetik az orosz programozónak a Lost Planet 3 toolért a 99 dollárt, akkor már is megszüntetem a pontrendszert. Köszönöm.

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
gab1ka
Marió Rang
Tag
2018-06-02 - 09:47
Tagság kezdete: 2014-09-22
Köszönet pontjaid: 2
Fórum hozzászólások:2
sp_UserOfflineSmall Offline

Ezt a két hetente munka kiadás maszlagot lassan tényleg ideje lenne elhagyni, alapból túl sok ez a fajta önajnározás, teljesen érthetetlen hogy egy ilyen valótlan dolgot ismételgetni évekig mi értelme annak fényében hogy mindenki látja hogy nincs így.

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-02 - 10:30
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

gab1ka mondta
Ezt a két hetente munka kiadás maszlagot lassan tényleg ideje lenne elhagyni, alapból túl sok ez a fajta önajnározás, teljesen érthetetlen hogy egy ilyen valótlan dolgot ismételgetni évekig mi értelme annak fényében hogy mindenki látja hogy nincs így.

Mostanában már nem pontosan van így, de 3 éven keresztül volt, hogy minden héten volt kiadott munkánk. De mielőtt idehánytad a véleményed azelőtt nem ártott volna felmenned a Letöltések menüpontba és megnézni 4 év gyümölcsét, munkáját. 150+ munka. Köszönöm.

Mostantól viszont élek önkényes moderátori jogommal és mindent ami nem javaslat, ötlet, illetve a pontrendszer eltörlését kéri azt törölni fogom. Nem ezért hoztam létre a topikot, hanem, hogy olyan dolgokban kérjem ki a tagok véleményét, ami megvalósítható a jelenlegi pontrendszer mellett.

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Felhasználó
gab1ka
Marió Rang
Tag
2018-06-02 - 11:29
Tagság kezdete: 2014-09-22
Köszönet pontjaid: 2
Fórum hozzászólások:2
sp_UserOfflineSmall Offline

A véleményemet nem idehánytam hanem leírtam, nem "idiótáztam", nem "retardáltoztam", ez a hangem azért túlzás. Olyan topic van ahol válaszolsz a feltett kérdésekre? Ahol nem törölgetsz? Esetleg a nem is kérdéseket, hanem a vélt/valós megállapításokat megválaszolod? Ezt nem offenzívan, hanem komolyan kérdezem.

Felhasználó
RicoKwothe
Master Chief Rang

V.I.P Tag
2018-06-02 - 11:59
Tagság kezdete: 2014-12-03
Köszönet pontjaid: 20322
Fórum hozzászólások:284
sp_UserOfflineSmall Offline

Lesz kiadva magyarítás általam. Holnap. Ez pont beleesik a 2 hetes időbe. Ha mástól nem lesz, akkor 4 hét múlva megint csak én afok ki egyet. Ráadásul az én cuccaimat ismerve, mindig igyekszem minimalizálni a pontozást. A holnapit speciel egy 100- asért adnom, kigyűjtendő pont nélkül. Zsa.

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

Felhasználó
TON
Adminisztrátor
2018-06-02 - 12:03
Tagság kezdete: 2014-02-08
Köszönet pontjaid: 32742
Fórum hozzászólások:863
sp_UserOfflineSmall Offline

gab1ka mondta
A véleményemet nem idehánytam hanem leírtam, nem "idiótáztam", nem "retardáltoztam", ez a hangem azért túlzás. Olyan topic van ahol válaszolsz a feltett kérdésekre? Ahol nem törölgetsz? Esetleg a nem is kérdéseket, hanem a vélt/valós megállapításokat megválaszolod? Ezt nem offenzívan, hanem komolyan kérdezem.

Azt gondolom az első hozzászólásomban mindent leírtam. A hírhez, illetve ebbe a topikba írt javaslatokat (!!) válaszolom meg itt. Nem azonnal, mert nincs szabadidőm, hanem ahogy az időm engedi feldolgozni őket.

Olyan javaslatokra, fejlesztési ötletekre válaszolok ami az oldal fejlődését szolgálhatja és nem sárdobálás. Viták és szarkavarás nem lesz, mert törlök minden ilyen jellegű hozzászólást. Nincs sem időm, sem energiám a vitákat és sírást olvasni, kommentelni, illetve nem is tesz jót az oldal közhangulatának.  Szóval aki popcornos, kólás vita topikra várt az beszívja, mert megfogom akadályozni.

A pontrendszer marad ezt mindenhol kiírtam. Ez még akkor is így lesz, ha a két, új, fő adminnak más lesz erről a véleménye. Természetesen tiszteletben tartom azok véleményét is aki még mindig nem érti a pontrendszer lényegét és a pontrendszernek köszönhetően az utóbbi 4 évben elért eredményeket, de nem is célom senkit meggyőzni. Akinek tetszik itt van velünk, akinek nem tetszik mit keres itt? Nem kötelező az oldal tagjának lenni és a regisztráció. Ha valakinek nem tetszik a pontrendszer, akkor sincs semmi baj. Van ilyen. Nem lép fel többet az oldalra és éli tovább az életét a többi oldalon, fórumon, ahol nincs pontrendszer. Ámen.

Mostantól viszont kérem, hogy olyan javaslatokkal, ötletekkel bombázzatok, ami építő jellegű és reálisan megvalósítható. Pontrendszert eltörlő vélemények törölve lesznek, mert mint fentebb írtam időpazarló javaslat.

"Egy ősi, dakota közmondás szerint kétféle konzolos létezik. Van aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal." Én az utóbbihoz tartozom.

Fórum időzónaEurope/Budapest
Legtöbb felhasználó online:35
Jelenleg online:
5
Vendég(ek)
Ennyien olvassák most az oldalt:
1 Vendég(ek)
Minden online tevékenység megtekintése
Tagok Születésnapja
sp_BirthdayIcon
Ma anti0223
Hamarosan Senki
Legtöbbet hozzászólók:
Sandokán: 610
Robert82: 286
RicoKwothe: 284
Csubi1980: 241
Rolee82: 125
Predátor: 115
Gyugyo76: 105
Kolo: 96
kolo18: 88
kisgomboc1: 88
Tagok listája:
Vendég hozzászólók: 9
Tagok: 1737
Moderátorok: 0
Adminok: 1
Fórum statisztika:
Csoportok:6
Fórumok:56
Topikok:229
Hozzászólások:2884
Legújabb felhasználók:
Zoli1899, hdnohab, Fecó, Gergő, Ferco1971, macgywer, p.dani24, hoktar, Goofy, Kardos Laszlo
Adminisztrátorok:TON: 863