Letöltöttem a Ghost Recon Future Soldier Raven Strike DLC Xbox 360-as magyarítását, az alapjáték magyarításával együtt. Ezt a DLC-t viszont nem tudom sehonnan letölteni. Tudom, vannak itt a fórumon is letöltő oldalak linkjei, de sem azokon, sem az nCore-on nem találtam, csak az alapjátékot. Volt már hasonló helyzetem és akkor egy fórumtárs segített, mert történetesen megvolt neki a kérdéses játék, ezért gondoltam, hogy felteszem ide. Egyáltalán érdemes letölteni? Ez single player DLC? Mert engem csak akkor érdekelne.

V.I.P Tag

V.I.P Tag

Ez az Xbox 360 letöltő oldal valóban remek, de számomra nem új, már egy ideje használom. De megint nem jutottam előrébb a célomhoz, mert én ezen az oldalon sem találtam, sem az Xbox 360 DLC Games Collection-ban, sem az XBLA DLC Games Collection-ben. Ne tudom, hogy ** Nincs jogosultságok látni ezt a hivatkozást ** fórumtárs hol látta.

Hogy nem tudtad megtalálni?Belépsz a DLC collection-ba, ott megkeresed a Ghost Recon Future Soldier File-t, aztán , letöltöd. Ez egy 2,2Gb-os File, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy ez nem a full játék, hanem a DLC.Ne keresd a Raven Strike címet,mert az nincs odaírva .Ja bocs, most nézem nem is ez a játék teljes címe, úgyhogy lehet ezért nem találtad meg.A cím, Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier.
Köszönetet mondott erzoli -nak a segítségért::
kolo182
1 Vendég(ek)