Home // Blog // Retró Hírek

Sziasztok Retrósok!

Mint azt tudjátok, újfent elővettük a Red Dead Redemption játék magyarítását mindkét konzolra és most eljött az idő, hogy egy kis kedvcsináló hírben összefoglaljuk, hogy is állunk.

wallpaper-811970

2016-ban egyszer már elkezdődött ez a munka egy másik program segítségével és sokan segítették is a munkálatokat. Olyan módon, hogy akkor az összes átvezető videó fájljaival el is készültek. (267db) Mivel időközben másik tool-t kaptunk a játékhoz, ezért az összes addig elkészült munkát át kellett portolni az új program által használt formátumba, valamint az elkészült fájlokat lektorálni. Ezt a munkát magamra vállaltam, és pillanatnyilag 138db fájl van készen belőle.

Eddig összesen ketten jelentkeztetek a project-ben való részvételre, név szerint TON és magnakum. Mindketten fordítást vállaltak, és mindannyiunk nevében köszönöm a segítségüket.

wallpaper-saloon-marston-applejack-dead-games-red-redemption

404db fájl-al kezdtük a munkát, időközben alaposabb átvizsgálás után találtunk még 92 db-ot. Így 496db-ra bővült a számuk. Tehát nagyon sok fájl van még hátra, amit le kell fordítanunk, így ezúton kérem ismét, ha valakit érdekel a játék magyar nyelven és szívesen részt venne velünk a munkában, jelentkezzen hozzánk fordítónak. Nem feltétel az angol nyelvtudás, mert a játék tartalmazza még a német, spanyol, olasz és francia nyelveket is. Tehát, ha valaki ezekben a nyelvekben penge, ő is tud nekünk segíteni. :-)

TON minden segítőnek felajánlott az elvégzett munka nagyságától függően 2000-10000 jutalom retró pontot, melyet azonnal jóvá is ír az illetőnek, amint az elkészült munká(ka)t visszaküldi nekünk.

A jelentkezést ebben a topicban várjuk: RDR project topic

 

TON beleszól: így van. Mindenkit szeretettel várunk, aki segíteni tud a magyarításban. Nyilván azért rendelkezz nyelvismerettel, mert a google fordítást kiszűrjük és akkor nem jár a jutalom pont. Ellenben aki normális munkát végez azok a rengeteg retró ponton felül egyrészt megkapják majd a kész magyarítást egy választott konzolra, másrészt pedig a nevük szerepelni fog a játékban. (a játék elejére beszúrjuk majd a magyarításban részt vevők névsorát) ami nem kis dolog, mert az egyik legnépszerűbb és legnagyobb magyarítás lesz a Red Dead Redemption. Még a GTA játékoknál is nagyobb. Szerencsére a most érkező Red Dead Redemption is a kezünkre játszik és még inkább népszerűsíti majd az elődöt. A játékban lesz majd retró kupon is elrejtve és ezúttal durva retró pontot ad majd. Szóval ki tud az csatlakozzon a magyarítási munkálatokhoz :) A lenti videó pedig azt hiszem sokak szívét megdobogtatja :) Jó látni ezt a zseniális játékot magyar nyelven :) Ugye?

És hogy egy kis kedvet is csináljunk, elkészítettem az intro és az 1. fejezet teljes magyarítását, hogy lássátok, milyen lesz a játék, ha elkészült. A videó minőségéért bocsi, sajnos csak telefonnal tudtam felvenni.  😉

Kellemes kikapcsolódást kíván a:

 banner

21Hozzászólás ." Retró Hírek "

Szólj Hozzá!

21 Hozzászólás itt: "Retró Hírek"


Profile photo of evil
Retró Tag
9 hónapja 18 napja .

Jo kedv csinálo köszi.

Profile photo of Csubi1980
Retró Tag
9 hónapja 17 napja .

Huha, ez hatalmas lenne ha elkészülne. Sajnos én kiszálltam a retrozásból, eladtam végül 3-4 hete a ps3-am. Megnyugtat a tudat, hogy egy retrofanatikushoz került, így jó kezekben lesz. Ps4 annyira beszippantott, hogy annyi játékot beszereztem rá fillérért, kb 2 évig elleszek. Szóval szegény Ps3 csak porosodott volna, de van egy sanda gyanúm, hogy még visszatérek, mivel a jrpg felhozatal az elég gyatra :) Nagyon szépen köszönöm a rengeteg munkát, cikket, tesztet, segítséget, amit itt kaptam tőletek. Ritkábban, de azért követem majd az oldalt, más nem a Yakuza sorozat bemutatása miatt, Ps4-re be is szerzem majd mind!

Még egyszer élmény volt hölgyeim, uraim!

Profile photo of sipi68
Retró Tag
9 hónapja 17 napja .

Igazi vadnyugati hangulat,köszi!

Profile photo of szoltang
Retró Tag
9 hónapja 17 napja .

Nagyon király! Várom már. Remélem tényleg elkészül PS3-ra és nem járok úgy mint a Metro Last Lightal :-\

Profile photo of Nyitrai Máté
Retró Tag
9 hónapja 13 napja .

Nem vagyok oda a gta-ért de ezt nagyon eltalálták. Nagyon ritka ez a stílus.

Profile photo of kertesz tamas
Retró Tag
9 hónapja 13 napja .

Ezt a játékot nagyon szerettem,már nagyon várom az új részt PS4-re.

Profile photo of szenszej15
Retró Tag
9 hónapja 12 napja .

Már nagyon várom :) köszi

Profile photo of Eren
Retró Tag
9 hónapja 10 napja .

Meghatárózó pont lesz az életemben ha elkészül és végig játszhatóm magyarul. Sajnos a fordításban nem tudok segíteni :( de nagyon várom már.
Sok sikert a munkához és kitartást!

Profile photo of Rolee82
Retró Tag
9 hónapja 7 napja .

Ezt a játékot 3-szor játszottam végig úgy, hogy a szövegéből talán csak a 20%-át értettem meg és még úgy is magával tudott ragadni. Most, hogy Magyarul is meglesz (bár a betűk stílusa és kisebb mérete miatt az olvashatóság rovására válik a dolog), azért közelebb tolom majd azt a fotelt a TV-hez.

 

Retró Falfirka

Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
Profile photo of TONTON (8910 RetróPont)
(2019/06/16 8:37:41 DU.)
Visszatérünk :) Lehet kicsit másképpen, lehet átalakulva, de visszatérünk :)
Profile photo of CastielCastiel (9749 RetróPont)
(2019/06/16 6:26:43 DU.)
na mi törtent? 😀 😀
Profile photo of ShinobiMetal (20292 RetróPont)
(2019/06/15 9:51:41 DU.)
újra van oldal Dik zsámó! 😀
Profile photo of maki0308maki0308 (3376 RetróPont)
(2019/06/15 6:59:40 DU.)
De örülök hogy újra van az oldal
Profile photo of JumarJumar (16945 RetróPont)
(2019/06/15 6:08:06 DU.)
Üdv újra! :)
Profile photo of TONTON (8910 RetróPont)
(2019/06/14 5:46:11 DU.)
Üdv mindenkinek :)

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

Fórum Aktivitás

  • Téma: SzabályzatHozzászóló: TON
     - 11 hónap telt el

Retró Kupon Beváltás

Retró Naplóm

Retró Naplóm
Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015