Home // Blog // Magyarítások, portolások

Sziasztok!

A Kalypso Studios-nak eddig olyan produktumokat köszönhettünk többek között, mint a Tropico, Theatre of war, Patrician, vagy a Grand Ages Rome. Azaz leginkább stratégiai alkotásokat. Viszont egyszer szakítottak hagyományaikkal, és így jelent meg a The First Templar.  

Az Első Templomos két karakter – a francia lovag Celian d’Arestide – és társa, Marie d’Ibelin, (ő egy nemes hölgy) történetét követi, akit a dominikai inkvizíció eretnekként hirdetett ki . A két valószínűtlen szövetséges irányítása alatt a játékosnak fel kell tárnia a Templomos Rend mögött rejlő titkokat, szerepet kell játszania egy nagy összeesküvésben, és fel kell fedeznie a Szent Grál titkát. A  játék egyszemélyes és co-op móddal is rendelkezik. Nincs fantasy elem, nem kell ük-ükapánk emlékeit újraélni, nem jönnek óriáspókok, se zombik, legalábbis én eddig nem találkoztam ilyesmivel – nagy megelégedésemre. Ez önmagában is elég ahhoz, hogy adjunk egy esélyt a játéknak. Ami a grafikát illeti, alapból a gamma/brightness érték túl magas. Alacsonyabb értéken sokkal jobb képet mutat – érdemes kipróbálni, de senki se várjon nagy meglepetést, nem mai játékról van szó. Inspiráció is annyi van benne, mint egy Diablo-ban, mész, és aki eléd kerül azt levágod. Ez egy igazi hack n’ slash, fapados, olcsó kiadás, de meg van benne a bűnös élvezet.

the_first_templar_01

 A The First Templar a “nézd a hátam” kamerastílust használja, azaz egy TPS-sel van dolgunk, ami ugye semmi újdonságot sem kínál, de legalább használható. A program körülbelül 13 óra játékidővel rendelkezik, ami becsületes mennyiségnek nevezhető az elmúlt évek terméseinek függvényében. A cuccban jelen van némi szerepjáték beütés, de olyan minimális szinten, hogy ennél fogva nem követelhetnénk a hosszabb időtartamot, hiszen az már így is túlmutat a legtöbb nem sandbox akciójátékon. Én mindenkinek javaslom, tegyen vele egy próbát, már csak azért is, mert jelképes, minimális retró pontot igénylő letöltést kértem a főnökségtől. A fordítást az Elitemagyarítások készítette, a portolást pedig én Xbox 360 platformra, Ps-re nem jelent meg a játék. A következő magyarítás port ha minden jól megy a Resident Evil 6 lesz, ki van írva a portolási segítség, potya pont meg mindenkinek jól jön, így hát segítsetek benne.

 

TON beleszól: és hogy még nagyobb legyen az öröm, ettől a perctől kezdve a Batman Arkham Origins esetében is tölthető a portolásunk azok számára, akik tettek bele. Viszont felhívnám a figyelmet, hogy ez csak egyszeri alkalom, azaz a jövőben csak akkor fontolok meg hasonlót, amennyiben egy adott munkánknál 90 ezer+ a szükséges közös pont és már a 70%-a kigyűlt. De akkor sem mindig. Egyébként hetente olyan 30-40 ezer pontot pakoltok a munkáinkba, csak ugye érhető módon az emberek inkább abba tesznek ami már tölthető és nem kell várniuk :)
A PS3 tulajoknak pedig üzenem, hogy már csak 1 hetet kell várniuk és ők is kapnak kiadást, mert a Resident Evil 6 és a Resident Evil Zero is elérhető lesz PS3-ra. És csak a retroconsolegames-en.
Ezen kívül figyelmetekbe ajánlom a portolási pályázatokat, amikkel mindenféle szaktudás nélkül rengeteg retró pontot szerezhettek pár óra alatt. Katt IDE
Megint nagyon sok hír gyűlt össze a magyarítások, portolások, emulátorok, angolosítások, toolok világából szóval a jövő hét közepén egy külön hírösszefoglaló cikkel jelentkezem.

Addig is jó játékot kíván mindenkinek a

banner

14Hozzászólás ." Magyarítások, portolások "

Szólj Hozzá!

14 Hozzászólás itt: "Magyarítások, portolások"


Profile photo of ocskay92
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Zsír! Köszönjük szépen a jó híreket, meg persze a portolást. Lehet teszek majd egy próbát az Első Templomossal. :)

Profile photo of kisgomboc1
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Kössz a munkátokat csak így továb. Én a resident evil zerót várom már nagyon.

Profile photo of xarina
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Egész jónak néz ki, magyarul meg még jobb lehet. Kár hogy Ps-re nem jött. A RE pedig nagyon várós.

Profile photo of Soma72
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszönjük a First Templart!
Én biztos hogy végig fogom játszani a magyarított verziót!
TON: ha már említetted: Resident Evil Zero-t a népnek! A megjelenése óta várom. Könyörülj meg rajtunk, Resident függőkön!

Profile photo of TON
Retró Admin
1 éve 7 hónapja .

Előbb még a Resident Evil 6 jön Ps3-ra és Xbox360-ra. A jövő hétvégén.

Profile photo of evil
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszi RicoKwothe az ujabb portolást.Jöhet minden ami retro!!!

Profile photo of szpetya13
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Nagyon köszi a Batmant a templomos játékot kipróbálom !!

Profile photo of sipi68
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszi az ujabb portolást!

Profile photo of szimszonos
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszi a portolásokat,sajnos a lovagos játék nem jelent meg ps3-ra így kimarad,de hogy a Resi 6-ot magyarul tolhatom ps3-ra kárpótol mimdenért.

Profile photo of csabi
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszi mindenkinek az újabb munkákért.

Profile photo of bighead82
Retró Tag
1 éve 7 hónapja .

Köszönet érte. Kipróbálom.

 

Retró Falfirka

Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
Profile photo of Rafi13Rafi13 (424 RetróPont)
(2019/03/24 4:04:23 DU.)
Nintendo, xbox, ps, minden van 😀 de legfőképp hangulat! 😀
Profile photo of RicoKwotheRicoKwothe (23685 RetróPont)
(2019/03/24 9:30:33 DE.)
Terem bizony. Pont most várok tesztfájlokat egy X360 magyarításhoz, egy portot már csak be kell fejeznem, egy fordítást pedig kiadni. Zsa
Profile photo of palyagabipalyagabi (4950 RetróPont)
(2019/03/24 8:23:47 DE.)
Terem kolléga, terem!
Valójában mostanra már multi oldal lettünk! Persze a fő profil a PS, de bőven van más konzolokról is infó, és nem állunk a fejlődésük útjába!
Profile photo of Soma72Soma72 (37012 RetróPont)
(2019/03/24 8:18:58 DE.)
Vajon a másik közösségben XBOX-osoknak is terem babér? Mert a nevéből ítélve nekünk ez nem opció.
Profile photo of Rafi13Rafi13 (424 RetróPont)
(2019/03/23 11:27:55 DU.)
Hmm kicsit vicces, hogy még itt is a ps-hack.hu tagjai az aktívabbak xd
Profile photo of ocskay92ocskay92 (8999 RetróPont)
(2019/03/23 10:55:00 DU.)
Tudom, de nem akartam neve(ke)t említeni. Ahogy cockafej írta látszott, hogy neki is elege lett az itteni dologból, ezért bátorkodtam megemlíteni neki a másik közösséget.

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

Fórum Aktivitás

  • Téma: SzabályzatHozzászóló: TON
     - 8 hónap telt el

Retró Kupon Beváltás

Retró Naplóm

Retró Naplóm
Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015