Home // Blog // Magyarítások, Portolások

Üdvözlet Retrósok!

Ezen a héten folytatjuk a LEGO játékok kiadását. A soron most a LEGO Star Wars Complete Saga van, amely mind a 6 epizódot tartalmazza. Csak Xbox360-ra kerül kiadásra, mert Ps3-ra már egy másik oldalon elérhető.

LSW-RogueOne-Franchise-Mainstage

A játék magyarítását GameHunter, Panyi és még sokan csinálták együtt. A portolást pedig RicoKwothe-nek köszönhetitek.
Ez volt az első nagy cím a LEGO sorozatban, és akkora népszerűségre tett szert, hogy azonnal több 10 LEGO cím követte és azóta is folyamatosan kerülnek kiadásra. Mint már fentebb említettem mind a 6 részt magába foglalja a játék és így valami elképesztő tartalom van benne. Gyereknek és felnőttnek párosan játszva is felhőtlen szórakozást nyújt. Főleg magyarul.
Kedvcsináló videó a játékból:

A továbbiakban folytatni fogom Rico munkáját és elhozom nektek az Indiana Jones és Harry Potter LEGO játékok magyarításának a portolását is. (a többi LEGO játékhoz tudtommal nincs magyarítás)

Szépen gyűlik a pont a Metro Last Light és Lost Planet munkáinkba. Csak így tovább. Minél nehezebb kigyűjteni egy nagy AAA címet, annál jobb lesz játszani vele.

További magyarítási, portolási és emulátor hírek röviden, csokorba szedve.

– Jelenleg a Resident Evil Zero magyarítás lektorálásával és tesztelésével vagyok elfoglalva, de a mai nap félreteszem és befejezem végre a Batman Arkham Origins Ps3-as portolását (az Xbox-os már kész) és legközelebb ez kerül kiadásra.
– SCUMM VM és Retroarch fronton még várat magára a kiadás
– Ellenben a PS2-es játékok Ps3-on való futtatásával kapcsolatban nagy előrelépés történt és a következő hónapok izgalmasak lesznek. Kijött egy program amivel a cél, hogy 100%-os legyen a Ps2-es játékok kompatibilitása Ps3-on. Ugye volt nekem egy világszinten is egyedülállóan részletes leírásom a Ps2-es emulációról és ezt bővítettem most ki ezzel az új programmal és leírással. Itt megtaláljátok a cikk alján:  KATT
Természetesen a jövőben amint van mozgolódás és fejlődés a programot illetően (és lesz az tuti) arról a RetroConsoleGames be fog számolni for sure.
– Ne feledjék a Ps3 tulajdonosok, hogy áprilisban érkezik a Persona 5, angol nyelven. Az év RPG-je platformoktól függetlenül. Alig várom. 1 hét szabi már intézve.

Végezetül szeretnék pár mondatban megemlékezni az utóbbi napok történéseiről és szeretném ha innentől kezdve lezárnánk. (nem érdekel az ellenvélemény köszönöm szépen)
Gyakorlatilag mi maradtunk az egyetlen aktív tartalmat szolgáltató, retrós konzolos oldal ezért sok támadást kapunk. Visszatámadni nem fogunk, mert van egy mondás, hogy:”a döglődő, haldokló oroszlánba nem illik belerúgni”.
Summa summárum: a jövőben a firkán a zéró tolerancia elve lesz. Aki háborog, követelőzik, nyávog mint egy kis  5 éves, az moderálva lesz. Aki pedig nem ért szóból ezredszer sem annak ban.

A másik dolog pedig: a RetroConsoleGames soha senkit nem kényszerített és nem kényszerít semmire. Nem kötelező regisztrálni az oldalunkon (alapból úgy indultunk annó, hogy nem szeretnénk ha mindenki a tagunk lenne, hanem csak egy szűk közösség) és nem kötelező elolvasni a cikkeinket, nem kötelező retró pontokkal adakozni a közösbe és főleg nem kötelező támogatással értékelni, segíteni a munkánkat. Minden opcionális és mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál.

Végezetül pedig: az utóbbi napokban az egyik megbecsült tagunk jelezte felém, (nem járok soha más magyar, konzolos oldalakra) hogy az egyik oldalon megosztásra került 3 munkánk. Ráadásul olyan három, amelyben több mint 1 év munkám van (főleg a Mass Effect1-ben kb 30 óra munkám alsó hangon). Ha most jó szívű lennék és azt mondanám, hogy el van felejtve, akkor ettől a pillanattól kezdve szart sem jelentene az a szó az oldalunkon, hogy szabály. Szóval ez következményekkel jár. Ezeket a szabályokat elfogadtuk, megértettük és most betartjuk. MetalSonic és többek (rendes VIP tagjaink) javaslatára azonban most még nem 10 ezer retró ponttal növelem a közös pontokat, hanem csak 5 ezerrel, azaz jelen pillanattól kezdve 3*5 ezer, azaz 15. Már a LEGO-nál is érezhető ez. Ez ügyben a döntésem végleges.

Kérem, hogy mostantól foglalkozzunk, beszéljünk a retrós játékokról, mert nem kevés történés várható még 2017-ben Xbox360 és Ps3 fronton.

Legközelebb feltehetőleg (mi biztos az életben? :) ) a Batman Arkham Origins érkezik mindkét konzolra.
De addig is jó játékot kíván a:

banner

13Hozzászólás ." Magyarítások, Portolások "

Szólj Hozzá!

13 Hozzászólás itt: "Magyarítások, Portolások"


Profile photo of bighead82
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Köszönet érte. A Resit már nagyon várom.

Profile photo of Csubi1980
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Köszi az újabb munkát! Persona 5 nagyon várós, lehet a GoW után a Persona 4-re kellene rácuppannom. A 3 is tetszett.

Profile photo of hpeti2
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Jön a Batman és azzal a lendülettel megy majd a pont. Köszönöm a LEGO-t, sajnos még nem értem a Jurassic Parkos végére sem, pedig szuper magyarul.

Profile photo of evil
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Köszi az újabb munkát!Jöhet minden amit kiadtok.

Profile photo of szimszonos
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Azok a jellemtelen emberek akik a munkáitokat megosztotta más oldalon azt azonnal el kell távolítani az oldalról.Peraze csak ha bebizonyosodik kik azok.

Profile photo of Predátor
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Köszönöm a STAR WARS LEGOT nektek.Várom tőletek a Batmant,már nagyon !!!

Profile photo of Nyitrai Máté
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Nagy köszönet! Én is várom Resident Evil Zero :) . A Batman Arkham Origins ez a 100% lesz?

Profile photo of szpetya13
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Szia köszi a sok melót ! A Batmant már nagyon várom !!

Profile photo of sipi68
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Szia! Köszi a melót : A Gyerek örülni fog!

Profile photo of csabi
Retró Tag
2 éve 3 hónapja .

Ez igen,csak így tovább! Köszi az újabb munkát.

 

Retró Falfirka

Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
Profile photo of TONTON (8910 RetróPont)
(2019/06/16 8:37:41 DU.)
Visszatérünk :) Lehet kicsit másképpen, lehet átalakulva, de visszatérünk :)
Profile photo of CastielCastiel (9749 RetróPont)
(2019/06/16 6:26:43 DU.)
na mi törtent? 😀 😀
Profile photo of ShinobiMetal (20292 RetróPont)
(2019/06/15 9:51:41 DU.)
újra van oldal Dik zsámó! 😀
Profile photo of maki0308maki0308 (3376 RetróPont)
(2019/06/15 6:59:40 DU.)
De örülök hogy újra van az oldal
Profile photo of JumarJumar (16945 RetróPont)
(2019/06/15 6:08:06 DU.)
Üdv újra! :)
Profile photo of TONTON (8910 RetróPont)
(2019/06/14 5:46:11 DU.)
Üdv mindenkinek :)

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

Fórum Aktivitás

  • Téma: SzabályzatHozzászóló: TON
     - 11 hónap telt el

Retró Kupon Beváltás

Retró Naplóm

Retró Naplóm
Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015