Home // Blog // Magyarítások, Portolások

rise1

Üdv minden Retrósnak!

Szépen kigyűlt a Minecraft Story Mode Episode 4 és már a Syberia2-be is kevés pont kell. Hajrá!
Ezen a héten egy AAA címet adunk ki, amely nem más mint a Rise of the Tomb Raider. A játékot nem kell senkinek bemutatnom. A portolás elkészülte nem volt egy egyszerű menet és nélkületek nem is jöhetett volna létre, lévén a legtöbb munka nektek köszönhető. Azaz a portolás is gyakorlatilag a ti érdemetek.
A magyarítást a tombraiders.hu oldalnak és gyurminak köszönhetitek, a portolást pedig Leckie, Csubi1980, nimodi tagjainknak. A portolási munkálatokban természetesen én is részt vettem, Kolo pedig a tool elkészítésében segédkezett.

A portoláshoz annyit, hogy sajnos itt sem teljes. Pontos %-ot nem tudok mondani, de olyan 85%-ra tenném a portolás állapotát. 18-20 ezer sor került átdolgozásra, azaz a 85% bőven helytálló.

Más. Újabb portolási pályázat van. Metro 2033. KATT IDE
Aki szeretne segíteni, vagy pontot gyűjteni, azoknak kiváló alkalom. Semmi képzettséget nem igényel.

Itt jegyzem meg, hogy a napokban kaptam meg a Batman Arkham Origins teljesen végleges, magyarított fájlait, így ez is mehet majd ki portolásra (mindkét konzolra) de úgy gondolom előbb a Metro-n legyünk túl.

Rövid hírek.

Final Fantasy 6

FFVI

domegergely elkészült a világ egyik legjobb játékának (picit lentebb a másik legjobb) magyarításával, amely már az utolsó átnézésnél tart, azaz napokon belül játszhattok vele. Külön öröm, hogy nem a cenzúrázott újabb verziókhoz készült, hanem az eredeti, cenzúrázatlan SNES romhoz. Jó hír!

Dark Souls 2

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin_20150406142714

Szintén célegyenesbe érkezett a Dark Souls 2 Scholar Edition játék magyarítása TRC révén, így pár hét és szintén élvezhetitek. A portolást (Xbox360 és Ps3) mi hozzuk el nektek.

Resident Evil 2

158_150926082155_1
Szintén munkálatok alatt van a Resident Evil 2 (amely ugyancsak a világ egyik legjobb játéka) magyarítása retrohun jóvoltából. Jelenleg 42%-on van Claire kampánya.

SCUMM VM

scummvm_logo

Kiadták a kedvenc kalandjáték emulátorunk legújabb verzióját. Igaz ez még csak béta, de nagyon közel a végleges megjelenés. Az 1.9-es verzió tartalmazni fog jó pár extra funkciót és finomítást, de legfőképpen 2 új játék futtatását is. Myst és U.F.O.s
Itt jegyzem meg hogy nincs elfelejtve az emulátorokat bemutató cikksorozatom, amely hamarosan folytatódni fog egy teljes körű PSP és SCUMM VM emulátor cikkel.

Páran kérdeztek a RetroArch emuval kapcsolatban. A legújabb verzió az 1.3.6-os, de mivel hamarosan érkezik az 1.3.7-es így érdemes várni rá.

Red Dead Redemption magyarítás: az utóbbi időben páran jelentkeztek, hogy szívesen magyarítanának. Én örülnék ha ezt nem kis címeken tennék, hanem egy olyan nagy játékot zárnánk le, amely mindenkihez eljutna. Ilyen a kb 60%-os álló Red Dead Redemption. Ha lenne rá 2-3 magyarító és valaki aki összefogja a munkájukat, akkor megadnék minden technikai segítséget.

Most a következő 2 hétben 2 kisebb cím jön, de ez nem azt jelenti, hogy érdektelen játékok, sőt………..a jövő héten picit Walking Dead-ezünk.

Addig is jó játékot kíván mindenkinek a :

banner

25Hozzászólás ." Magyarítások, Portolások "

Szólj Hozzá!

25 Hozzászólás itt: "Magyarítások, Portolások"


Profile photo of Viktor
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Na végre a TR-is megérkezett azthiszem ennek nagyon sokan örülünk,nagy összeget tennék r,hogy rekord gyorsasággal ki fog gyűlni!Köszönöm szépen a munkátokat!

Profile photo of ocskay92
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Na ezek igazán jó hírek. És a címek is! Várom a Red Dead Redeption-t, a Walking Deadet és persze a Metro-t.

Profile photo of Csubi1980
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Nagyon szépen köszönjük! Ezzel a játékkal mehet is nyugdijba az xbox 360-am, eladás előtt ez lesz az utolsó game, amit kipörgetek vele.

Profile photo of Robert82
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Hiba. De ez csak én véleményem…

Profile photo of Robert82
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

…vagy másé is?
A fordítást meg köszöntem szépen.
Az előzőt is, ezt is, a következőt is. Az összeset.

Profile photo of maximiliem
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Szuper hírek, csak sajnos PS3-ra semmi.

Profile photo of Kolo
Retró Admin
1 éve 4 hónapja .

Sajnos ennyit tudtam finanszirozni, nem volt ez sem olcsó mulatság :) Nekem x360 van vegyetek egy boxot srácok a ps mellé.

Profile photo of szpetya13
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Már nagyon vártam a TR. Nagyon köszi !!

Profile photo of xarina
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Kár, hogy ez a Tomb Raider nem jelent meg Ps3-ra. Még angolul is szívesen nekifutnék.

Profile photo of Kolo
Retró Admin
1 éve 4 hónapja .

Ezt sem tudtam 😀

Profile photo of Zoltán Szűcs
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Köszönjük mindenkinek a rengeteg munkát! :)

Profile photo of Mifune
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Dark Souls 2 miatt imába foglalom a neveteket. Jó lesz magyarul is végigtolni, érteni a sok mellékkarakter problémáit. Eddig csak nyomkodtam elfele a sok szöveget, de így már sokkal érdekesebb lesz. Köszönöm.

Profile photo of sipi68
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Rise of the Tomb Raider már nagyon várja a fiam,köszönet érte!

Profile photo of Predátor
Retró Tag
1 éve 4 hónapja .

Köszönöm nektek a tomb raidert és már nagyon várom a Red Dead Redeptiont, és persze a Metrokat is.

 

Retró Falfirka

Be kell jelentkezned megjegyzés küldéséhez
Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
(2018/02/17 10:17:56 DU.)
Jó játék lesz ezt nem kétlem, de szerintem már nem az a God of War lesz mint amit a legtöbbünk megkedvelt. én azért is szerettem ezt a játéksorozatot egyrészt, mert a fix kameraállásával egyfajta Retro hangulatot kölcsönzött, de ez most meg fog szűnni.
Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
(2018/02/17 10:15:11 DU.)
Biztosan megindokolják majd valamivel, hogy mit fog a Skandináv mondavilágban keresni. A lényeg az, hogy hetedjére már nem akarták a fejlesztők, hogy ismét a Görög mitológiában játszódjon és a játékmenet is sokat változik.
Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
(2018/02/17 10:06:57 DU.)
Az Ascension szerintem összességében nem annyira jó mint a harmadik része, de ugyanakkor különbözik is tőle annyira, hogy ne lehessen teljesen összehasonlítani a kettőt. Inkább érdekesebbnek mondanám, de egy valamiben biztosan jobb a 3-tól és az a grafika.
Profile photo of Csubi1980Csubi1980 (20053 RetróPont)
(2018/02/17 4:42:04 DU.)
@Rolee82:kíváncsi vagyok a Ps3-as utolsó részre az Ascensionra, meg arra, hogy Ps4-en mi a fenét keres Kartos a skandináv mondavilágban, hogyan kapcsolják össze a régi részekkel.
Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
(2018/02/17 3:54:44 DU.)
Egyedül az eredetileg PSP-s részei keltettek bennem olyan érzést mintha egy elnyújtott DLC-vel játszanék, de a játékélmény azoknál is ott van a Maximumon.
Profile photo of Rolee82Rolee82 (9786 RetróPont)
(2018/02/17 3:54:26 DU.)
Csubi1980: én kipörgettem az összes God Of War-t és elmondhatom, hogy olyan, hogy roszz része nincs. Az összes nagyon jó.

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »

Fórum Aktivitás

    Retró Kupon Beváltás

    Retró Naplóm

    Retró Naplóm
    Minden jog fenntartva. RetroConsoleGames.org 2015