Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok Retrósok!

 

Az utóbbi napok vitákkal tarkított eseményei után újra elérjük, hogy nyugalom költözzön az oldal életébe. Mi nem dumálunk, nem megyünk más oldalakra, fórumokra sírni. Mi dolgozunk, mert mi ebben vagyunk jók. Sőt, admin létszám bővüléssel megerősödve duplázott erővel toljuk majd a jövőben. Az teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a RetroConsoleGames-re szükség van, mert mi vagyunk az az oldal Magyarországon, ahol konzolokra készült magyarítások és portolások ilyen nagy számban készülnek, ahol a munkák megbecsülést kapnak, illetve mi maradtunk az egyetlen oldal, ahol a magyar konzolosok részletes PS3-as és Xbox360-as leírásokat, bemutatókat találhatnak meg. A retró játékokról és emulátorokról már nem is beszélve.

Mi várható a következő napokban?

A kigyűjtött közös munkákkal kapcsolatban még egy kis türelmeteket kérem. Azt hiszem érhető. Jelenleg is kidolgozás alatt van, hogy mi várható a jövőben, illetve mi lesz a sorsa a már kigyűjtött munkáknak. Megnyugtatok mindenkit, hogy senkinek nem fog elveszni a pontja.
Per pillanat úgy állnak a dolgok, hogy hatalmas mértékű takarítás van folyamatban, azaz a felhasználói létszám a felére fog csökkenni. Ezután esélyes, hogy a jövőbeli munkáink csak VIP tagoknak lesznek elérhetőek a közös pont kigyűjtése után. Azaz, ha valaki hozzá akar férni, akkor előtte VIP tagnak kell lennie. A VIP tagsághoz pedig az eddig közösbe adott 19 ezer retró pont+egy végső jóváhagyás fog kelleni tőlünk. (adminoknak vétó joga lesz) Így a szivárogtatás is kevesebb eséllyel fog megtörténni, mert aki VIP tag lett az már 19 ezer pontot tett a közösbe, azaz vélhetően elfogadta az oldalunk szabályzatát. Másrészt mivel a VIP tagok egy mini közösséget fognak alakítani az RCG közösségünkön belül, így még inkább felelősséggel lesznek egymásért, a munkákért. Jobban megbecsülik. Mellesleg egy új tagnak bőven van más munkánk (100+) amire gyűjthet, amit kiválthat amíg VIP nem lesz. Szivárogtatás esetén a szükséges közös pont növekedés marad.

1737223_818559288169539_1300042041_o

Azaz összegezve:

Régi munkák+kisebb új munkák: maradnak így, ahogy eddig, bárki kiválthatja őket.
Dragon Age Origins, Resident Evil Zero-tól kezdődő jövőbeli, nagyobb munkák: csak VIP tagok férhetnek hozzá.

Közös pont: mindkét csoportnak marad, a VIP-s munkáknál nyilván eleinte kevesebb lesz, de aztán ahogy a VIP tagok száma növekszik, úgy a szükséges közös pont is.

Szivárogtatás: mindkét csoportnál növekedik, ha szivárogtatás van.

Regisztráció: nyitott lesz újra.

VIP tagság: Bárkiből lehet VIP, ha eléri a 19 ezer közös pontot, illetve az adminok ellenőrzés után jóváhagyják. Az új tagoknak így is van elég kiváltani való cucc. (100+)

Ennyi.
A regisztráció újra szabad lesz, azaz nem korlátozom meghívókra, mert nem akarom elvenni a lehetőséget az új tagok elől. A normális emberekre nyitottnak kell lennünk és nem elzárni az utat pár idióta miatt.
Ezzel párhuzamosan, valószínűleg jutalmazva lesz a meghívás, de csak VIP tagok küldhetnek meghívókat és nagyon korlátozott mennyiségben. Természetesen a meghívó 100%-os felelősséggel tartozik majd a meghívottért, azaz, ha az egyikük bant kap, akkor a másik is megy vele VIP oda vagy oda.
Sok minden változhat még, de a napokban kiteszek egy nagy szavazó topikot, ahol a múltkori ötletekkel kapcsolatban kikérem a konkrét véleményeteket.

EZEN HÍR ALÁ KIZÁRÓLAG A PORTOLÁSSAL KAPCSOLATOS kommenteket várjuk, mert az oldallal kapcsolatos változások a jövő hét közepén kerülnek szavazás alá egy másik hírben.

De térjünk át a lényegre.

Egy újabb, régóta várt munkánk készült el, amely nem más mint a:

2161

Egy nagyon jó játékról beszélünk, aminek a magyarítását Lajti készítette, a portolást pedig cockafej kollégának. Mindkét konzolra elérhető a portolás és 99%-os, tesztelve.
A játék egy taktikai, lövöldözős akciócsomag, amelyben egy mesterlövésszel kell küldetéseket elvégeznünk Afrika változatos helyein. A szaksajtótól átlagban 8 pontos értékeléseket kapott, azaz tényleg nem csak én mondom, hogy egy jó kis játékkal van dolgunk. A stílushoz képest elég sok szöveg található a Sniper Elite 3-ban, így a magyarítás, portolás abszolút hiánypótló.

Videó a játékból:

[mycred_video id=”uRGmqNpelyw”]

Szerintem ütős kis kedvcsináló.

A DLC csomag magyarításának a portolása is kiadásra kerül a játékhoz. Ebben Hitlert is el kell majd gyepálni 🙂

Hamarosan egy cikkel jelentkezem majd, illetve terveim között szerepel egy komplett Yakuza sorozat bemutató cikksorozat, amelyben a történetről részletesen szólok, az angolul kevésbé tudó egyéneknek segítendő.

Nah, de addig is dolgozunk tovább és még jobbá tesszük az oldalt.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

19
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
14 Hozzászólások
5 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
17 Hozzászólók
nimodiTONcockafejPredátordivision Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
gregor
Tag
gregor

köszönöm régóta vártam ezt

Nyitrai Máté
Tag
Nyitrai Máté

Kíváncsian várom a lassan megújuló oldalt. Remélem pozitívan változik.

evil
Tag
evil

Nagyon király játék,köszi.

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Kössz a fáradozást mindenkinek . Örülök hogy nem adjátek fel és visz a lelkesedés topvább. ☺

szpetya13
Tag
szpetya13

De jó ezt már nagyon régóta vártam !!!!

xarina
Tag
xarina

Koszonom az uj munkat, jo kis jateknak nez ki.

fapapucs
Tag
fapapucs

Köszi a munkát!

peli
Tag
peli

Köszönöm!

E61
Vendég
E61

Na, ez egy jó kis játék, megérdemelte a honosítást! Nem szeretem a lövöldéket, de ez a sorozat szerintem el van találva, a V2 is elég jó volt.

Jedi
Tag
Jedi

köszi az újabb munkát!

hpeti2
Tag
hpeti2

Én is köszönöm a többiekkel együtt.