Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

 

Az utóbbi időben már tettem említést róla, hogy jelentkezem egy cikkel, de az események alakulása (a magánéletem még mindig ezerrel fontosabb mint az oldal) úgy hozta, hogy eddig csúszott a dolog. És most sem egy cikkel jelentkezem, hanem egy Xbox360-as portolással.

Ez a játék pedig nem más mint a:

header

A Baconing a Deathspank sorozat 3. része és egy jó kis “megyek és kaszabolok” játékot képzeljetek el. Típikus dungeon crawler mint a Diablo. Vannak benne RPG elemek is, de persze minimálisan.
A magyarítást The Reaper Cool-nak köszönhetitek, a portolást pedig még nagyon régen RicoKwothe követte el.

Lássunk egy videót a játékból:

[mycred_video id=”PVUnRU34ym4″]

Azt gondolom, hogy amíg nem érkezik meg a várva várt Resident Evil Zero magyarításunk (legközelebb az lesz) addig jó szórakozást nyújt a Baconing. Főleg ugye magyarul.

Eléggé elfoglaltam voltam az utóbbi napokban, de viszont a jövő héten szabadságon leszek, így a hét első felében két cikkel is fogok jelentkezni. Egyrészt elindítok egy sorozatot a képregénygyűjtésről, valamint érkezik egy komolyabb emulátor és homebrew hírcsokor is elég sok PS3-as és Xbox360-as kiadással. (mindkét konzol esetében történtek érdekes dolgok és remek fejlesztések)
A hét második felében pedig véglegesíthetem a Resident Evil Zero-t és két hét múlva kiadható állapotban lesz. Azaz a legközelebbi munkánk amit kiadunk a Resi lesz. Nagyot fog szólni, mert kiemelten igényes magyarítás vár rátok.

Ezen kívül szeretném megköszönni az anyagi támogatásokat is. Bevallom jól jött, mert éppen esedékes az oldal fenntartásának a költségei.

Egyelőre ennyit, de kedden újra jelentkezem egy masszív cikkel.

Addig is jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

12
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
12 Hozzászólások
0 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
12 Hozzászólók
fapapucsJedicockafejszimszonoskisgomboc1 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
xarina
Tag
xarina

Nem is hallottam még erről a játékról. Az első részét ismerem, de nem tudtam, hogy vannak folytatásai. Magyarul biztosan jobb lehet, de nekem az alapjáték sem nagyon jött be. Azért köszönjük a munkát.

evil
Tag
evil

Köszi a portot meg a hireket!!

Bodnár István
Tag

Köszönjük a híreket! 🙂

sipi68
Tag
sipi68

Köszi!Remek hírek.

szpetya13
Tag
szpetya13

Köszi kipróbálom !!

Soma72
Tag
Soma72

Köszönjük szépen az újabb magyarított játékot!
Szép munka,jó munka, gratula érte!
De könyörgöm:mikor lesz már Resident Evil Zero??? (A megjelenése óta direkt nem játszottam vele, mert magyarítást ígértetek…) Félre értések végett ez nem számon kérés csak pusztán őszinte kíváncsiság.

Csubi1980
Tag

Hali, köszi az újabb munkát! Én sem hallottam még erről a játékról. Várom nagyon a Ps3-as híreket, legjobban egy Toukiden 2 angolosításnak örülnék, igaz még június óta be se kapcsoltam a Ps3-at kurva mmorpg nem enged jól beszippantott. Mindegy ha leszakadok róla tovább tart a Ps3-as játékok kivitele, így valóban csak nyugdíjas koromra lesz szükségem Ps4-re!

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Kössz a munkátokat. Ment bele a pont. Remélem hamar játszhatok vele .

szimszonos
Tag
szimszonos

Köszi az újabb munkát.Az emulátor és homebrew híreknek,cikkeknek mindig örülünk.

cockafej
Tag

Jó kis játéknak tűnik! Köszönöm 🙂