Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Lahalim! Újra itt vagyunk, és újra elkészítettük nektek egy LEGO játék portolását. Viszont előtte szeretném felhívni egy jó kis rendezvényre a figyelmeteket. Csubi kolléga linkelte be a firkán, én pedig felettébb érdekesnek találtam.

20170203savegame

SaveGame Független Videojáték Kiállítás

Kicsiny hazánkban elég ritkán történnek hasonló megmozdulások, az E3 pedig messze van, (fizikailag is) ráadásul ott nem is nagyon foglalkoznak retro cuccokkal. Érdekes egy kiállítás lesz, rengeteg látnivalóval és nyereményekkel, egy dolgot pedig főleg ki szeretnék emelni közülük:

Farkas Viktor. A SaveGame rendezvényre főleg kivételes kiállítási darabokkal érkezik majd, de ezzel egyidejűleg kipróbálhatóak lesznek legendás Super Nintendo (Final Fight 3, Knights Of The Round, Sunset Riders) és Sega Mega Drive (Streets Of Rage 3, Golden Axe 3) játékok is. Tőle egy Blizzard: Echoes of War gyűjtői kiadást is el lehet nyerni.”

Nagy a valószínűsége, hogy én ott leszek, ha valaki kedvet kap hozzá, szerintem nyugodtan jöjjön el. Létrehozok egy fórumtémát ahol akár meg is beszélhetjük hogy találkozunk mi Retro-sok személyesen, így végre arcot is társíthatunk a “nicknevek” mellé, ráadásul erősen közösségépítő hatása is lehet egy ilyen találkának.

No de kanyarodjunk vissza a heti munkánkhoz, ami most a LEGO Jurassic World Xbox 360 gépekre. Az Xbox verzióban kipótoltam a hiányzó magyarítás részeket, így a fordítás már teljes. A magyarítást Piftu55 készítette, a portolást pedig én.

932078

 Ez az eddigi talán leglátványosabb LEGO játék. Többféle napszak és időjárás, tökéletesen beállított képi világ, és még sorolhatnám. A szokásos elem mint a humor, itt is csúcsra van járatva, így kicsiknek-nagyoknak egyaránt garantált az élvezet. A játék epizódokra tagolja a filmeket, és az összes Jurassic Park rész visszaköszön (még azok is, amiket nem Spielberg készített). Röviden: gyakorlatilag mindent, ami a filmvásznon emlékezetes lehetett nekünk, a játék alatt -a LEGO-sorozatra jellemzően persze- újraélhetünk. Logikai feladványok és ügyességi részek sokasága nehezíti utunkat, miközben gyűjtögetni kell, rombolni és építkezni. A kalandokat végig lehet játszani egyedül, vagy egy második kontroller segítségével ketten is.

[mycred_video id=”6eGxBFzFYZs”]

 A Shadow of the Colossus magyarításának tesztelése sajnos még nincs teljesen kész, nem sikerült az általam használt “gyorsított” tesztelési technológiát használni a játékon, így a magyarítás még csak “béta” verziós, így ha bármiféle hibát találtok amin mi esetleg átsiklottunk, kérlek jelezzétek. Nemsokára az ICO magyarítása is megérkezik a Shadow mellé. Egy régebbi cikkemnél valaki felhívta a figyelmemet egy HD remake-re, alias: Flashback HD. A magyarítást már készítem a játékhoz, és mellé még, ha végre megérkezik a tool, hozzácsapom a Bionic Commando Rearmed-et is.

Még egy nagyobb hír a végére: igaz, még nem 1000%, de egy óriási Ps3 klasszikust is le fogunk fordítani, ha meg lesz a program hozzá: Heavy Rain.

 Most pedig TON következik.

Üdv nektek!

Megígértem a múlt héten, hogy a Ps3 tulajdonosok kárpótolva lesznek, így most kiadjuk a Shadow of the Colossus HD magyarítását. Milyen játékról is van szó?
A Ps2-es korszak egyik legjobb alkotása, amelyben hatalmas méretű kolosszusokat kell megmászni és megküzdeni velük. Monumentális. Gondolom sokan emlékeznek azokra a pillanatokra, amikor 1 órán keresztül próbáltátok megfektetni a 200 láb magas kolosszust és közben már izzadt a kezetek és emiatt csúszott a joy 🙂 Örök emlék.
Nos most ezt az időszakot élhetitek át újra. Immár magyarul.

[mycred_video id=”LW7AzOcoEno”]

A magyarítás elkészítését gyurmi felhasználónknak köszönhetitek.
Szintén mostanra ígértem, hogy elindítjuk a tool készíttetés szekciót is, de egyelőre az oroszok még felmérik, hogy a listámon szereplő játékokhoz tudjanak egy olyan árat mondani, ami nem hasra ütve történik, hanem tényleges. Türelem. A listán 20 cím szerepel első lépésben és idő amíg pontos árat mondanak. Sajnos ez tőlem független és nem tudom mikor kapjuk meg az árajánlatokat. Lehet ma, lehet 1 nap, lehet 1 hét. Nem tudom.
A jövő héten én jelentkezem hírrel és benne mindenképpen lesz szó a Retroarch emulátorról is.
Arról már nem is beszélek, hogy ideje lenne kiadnom a PsP emuláció Ps3-on cikkem, mert régóta tervezem. Hasonló színvonalú és alaposságú lesz mint a Ps2 emu Ps3-on és a Retroarch Ps3-on leírásaim voltak, azaz kis hazánkban egyedülálló részletességű.

Addig is jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

28
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
19 Hozzászólások
9 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
21 Hozzászólók
szimszonosRicoKwotheszoltangPredátorNorcsu Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
ocskay92
Tag

Nagyon szépen köszönöm a melókat! Főleg a Shadow of the Colossus-t. Este nem lesz alvás! 🙂
A Legoval is teszek akkor egy próbát, ha már anno annyit szenvedtünk Rico-val 😀

evil
Tag
evil

Nagyon köszi az uj cimeket,az oroszok meg csak jelenkeznek!!!!A Legok közül még mire számithatunk töled RicoKwothe????

Xlr8r11
Tag
Xlr8r11

Mekkora királyság.
Na rácuppanok én is a SotC-ra.
Köszönet

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Köszi a munkátokat. Kíváncsi vagyok hogy mi lessz az oroszokkal és hogy fog működni ez a rendszer.

Zoltán Szűcs
Tag
Zoltán Szűcs

Nagyon varom mar ezt a rendszert kivancsi leszek hogy fog mukodni 🙂 ha ez bejon megnagyobb rajongoja leszek az oldalnak ?

Rolee82
Tag

Hát a Heavy Rain magyarítását már alig várom. Engem a Beyond Two Souls teljesen lenyűgözött(nem rég játszottam végig). Eddig nekem a Life is Strange volt az abszolút kedvenc az interaktív filmek közül, viszont a Beyond Two Souls minden téren odavert neki. Ráadásul több helyen is írták, hogy bizony a Heavy Rain még a Beyondnál is jobb játék, így én nagyon kiváncsi vagyok rá, viszont Magyarítás nélkül nem állok neki.

Predátor
Tag
Predátor

Nagyon szépen köszönöm a munkátokat ! A Legók közül tényleg át lehet portolni az összeset,xbox 360-ra ? Az oroszok meg csak jelentkeznek egyszer !!!

Csubi1980
Tag

Utóbbi hetek legjobb hírei ezek. Köszönjük az újabb munkát. Pont kipörgetem a Tales of Symphonia Hd első részét+még God of War Chainsof Olympus is megvolt. Így örömmel vághatok bele a Shadow of the Colossus-ba, mindenkitől ódákat hallottam róla, nekem kimaradt anno ez a cím. A Lurdys találkozót jó ötletnek tartom. Én is szívesen társítanék arcokat a nevekhez, ocskay92-t ismerem csak arcról egy bisznisz révén. Psp-s cikket meg nagyon várom, nem is kezdtem még el egy psp-s játékot sem, hátha valami trükk, grafikai tuning kimaradna. Bár azt Írtad TON, hogy a fórumos Psp-s emubemutatótól nem fog lényegesen többet prezentálni a cikk,… Tovább »

TON
Admin

Azért nem a fórumos bemutatót fogom kimásolni 🙂 Nyilván az alkotja majd a leírás magját, de ettől még próbálok részletesebb bemutatót írni.

xarina
Tag
xarina

Nagyon köszönöm a heti munkákat. A Shadow of the Colossus-t nagyon szerettem Ps2-n, alig várom már, hogy HD-ben magyarul játszhassak vele. De a legjobb hír számomra a Heavy Rain, remélem tényleg megvalósul egyszer.

csabi
Tag
csabi

Kösz a heti munkát.Csak így tovább!