Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok! És B.Ú.É.K!

Ezentúl nem csak TON és Kolo fog magyarításokat és portolásokat kiadni, hanem én is. Tőlem sajnos (egyenlőre) ne várjatok AAA kategóriás játékokat, ahhoz én kevés vagyok, de amit tudok, és időm enged, azt lefordítom, átportolom. Tehát: mostantól jöhetnek hozzám is a kérdések a játékokkal, magyarításokkal, portolásokkal kapcsolatban (szigorúan fórumra, hogy másoknak is hasznos legyen az info) valószínűleg hamarabb tudok rá válaszolni, mint a nálam jobban elfoglalt főnökség.

Elég sok portolást végeztem az utóbbi időben, ezt a Ps3 tulajok vették észre elsősorban, de igyekszem mostantól jobban odafigyelni az Xbox 360 felhozatalára is, de mivel nincs ilyen konzolom jelenleg, (a közeljövően tervezek venni egyet a ps mellé) így a fordítások tesztelését két, segítőkész retró tagunk végzi el helyettem, vállalva a kísérleti nyúl szerepét.

Első “bemutatkozó” portolásom inkább csak rajongóknak szánom, de egy próbát talán mindenkinek megér. A régi arcade játékok hangulatát tudja felidézni ez a program. A címe pedig: Air Conflicts Secret Wars

A magyarítást “Sztewe” kollégának köszönhetjük a portolást pedig én készítettem. A “Sztewe” felhasználónevű fordítót nem értem el sehol, így ha véletlenül olvasná valahol ezt a cikket, köszönjük a munkáját.  Elég sok fordítóval kapcsolatban állok, így remélem a későbbiekben nem fogják zokon venni, ha engedély nélkül használom egy-egy magyarításukat, amennyiben nem tudom őket sehol sem elérni.

air-conflicts-secret-wars-03

A játék nem akar többnek  látszani, mint ami valójában. Jó kis légicsaták, könnyen tanulható manőverezés, és még a grafika sem rossz. A portolás pedig mindkét platformra elérhető. Ps3 tulajok előnyt élvezhetnek, Move kontrollerrel is irányítható a játék, bár az Xbox tulajok sem maradtak ki a jóból, van System Link támogatás.

[mycred_video id=”blDzIQHbKA0″]

A következő munkám egy RPG játék lesz, amiben jelenleg van még  néhány szöveg elcsúszás, azokat addig javítom, és ha kész, már adom is ki. Tűrhetően haladok egy régi nagy klasszikus fordításával is, ami nem más, mint a legendás Golden Axe felújított változata. Valamint “Anub1s” kolléga is megkeresett nemrég, készítsem el neki a !!!Resident Evil 2!!! Psx magyarításának beültetését. Ez maradéktalanul meg is történt, de sajnos “Retrohun” még nem publikálta a fordítást, így nem tudom megosztani veletek. Amint ez megtörténik, már adjuk is ki a kész produktumot.

További jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

Ez most már örökké jó lesz egy darabig!

22
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
18 Hozzászólások
4 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
20 Hozzászólók
Szabó IstvánszimszonosVince88Sandokángyurma25 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
ellp
Tag
ellp

Mit is mondhatnék…..
Talán …egy KÖSZÖNÖM-öt !
Mert mindegy , hogy milyen stílusú egy játék , ha örömét leli benne az ember , akár játékos , készítő , fordító , portoló , hisz játszani jó….főleg MAGYARUL ! 🙂

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Köszi a munkátokat. A Golden Axe de jó játék volt 🙂 A Resident Evil 2 a legjobb a sorozatból az egyik kedvenc játékom már nagyon várom 🙂 😛

maximiliem
Tag
maximiliem

Nagy-Nagy köszönet. A lelkesedésed kútja soha ne apadjon ki. A Golden Axe részemről biztos siker. Szerintem a Flashback Remake is megérne egy próbát. Igazi őskövület felújítása.

Kolo
Tag

Így tovább Rico! Igaz, mi mindig olyanokat próbáltunk megoldani ami nehéz, hosszadalmas, de jó dolog, hogy foglalkozol a kisebb játékokkal is. Hajrá!

csabi
Tag
csabi

Köszönjük a kiadott játék portolását neked, RicoKwothe !

sipi68
Tag
sipi68

Nagy köszönet.Kipróbálom.

evil
Tag
evil

Köszi RicoKwothe,lehet tudni hogy melyik RPG játék amin dolgozol?

Csubi1980
Tag

Köszi Rico a munkát! Nagyon várom tőled a Ni No Kuni magyarosítását is – ez csak vicc volt 🙂

hpeti2
Tag
hpeti2

Köszi a bele tett sok munkát. A golden Axe nagy kedvenc, biztosan megy majd bele tőlem pont. Csak így tovább.

xarina
Tag
xarina

Köszönjük Rico!

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a játék portolását neked, RicoKwothe, meg majd a többit is előre !