Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

Szeretnék egy gondolat erejéig visszatérni az előző portolási munkánkra, a Rise of the Tomb Raiderre. Akinél fagyás van, az nem a mi hibánk, hanem a magyarítás rossz telepítése, azaz mindenki megtudja oldani magának. Ellenben van pár hely, ahol előfordulnak még hibák, így ezeket javítani fogjuk. Amint ez megtörténik, akkor szólni fogunk és frissítjük a linket. Nagyon mérges vagyok. Elsősorban a tool készítőjére, másrészt pedig magamra, hogy 15 perc tesztelés alatt azt hittem már minden okés a portolással.

És akkor rá is térhetünk az aktuális munkánkra, ami a:

[mycred_video id=”q6l1UdlVWgc”]

Walking Dead Michonne első része.

A magyarítást a Talehunters csapat készítette, amíg a portolás nekem köszönhető. Szerintem viszi magával a sorozat hagyományait. Aki szerette az előző részeket (én imádtam) azok örömet lelik majd benne. A sorozat három részes és már mindhárom rész portolása kész van mindkettő platformra. Azaz jönnek majd folyamatosan.

Más.

Toljátok a pontokat a Syberia2-be, mert már nem sok kell.
A portolási pályázatnak köszönhetően szépen alakul a Metro 2033 portolása, így hamarosan kiadásra kerülhet. (tartjuk a 2 kis cím majd 1 nagy elvet)

Napokon belül a fórumon elérhető lesz a Batman Arkham Origins portolási pályázata is. (Xbox360-ra és Ps3-ra külön kell majd portolni) Nem kis munka lesz és nagyon sok ember szerezhet retró pontokat.

Legújabb RetroArch emulátor PS3-ra: tölthető INNEN

A következő újdonságokat tartalmazza:
– 3 új emulátor mag, Quake, 2048 és 81
– az előző verzió fagyásai, bugjai javítva
– utf-8 támogatás
– jobb kompatibilitás
– új funkció ‘eltávolítás a játéklistából’
– új funkció ‘fülek elrejtése’ és ‘bővebb beállítások elrejtése’
– prosystem emulátor a romok többségét viszi
– mentés javítása a snes9x2010 emulátornál
– letöltési mappa a játékokhoz, amely már tartalmazza a: cave story, doom1, quake játékokat
– fejlesztett assets, cores, database, info fájlok
és a legnagyobb dolog: használható a netplay opció, azaz tudsz egy barátoddal online system link mód stílusban játszani bármelyik játékkal kettesben, illetve négyesben. Ez nagyon nagy dolog ám!

Hamarosan érkezik majd az 1.3.7-es verzió, amely esetében N64 emuról suttognak 🙂
Xbox-ra sajnos nem várható már Retroarch emulátor fejlesztés.

Készülőben van egy cikk a Pokémon játékokról és általam még mindig várható a régóta ígért emulátor sorozat folytatása.

A végén említeném meg, hogy nagyon sokan fordulnak hozzám kéréssel, kérdéssel és szívesen megválaszolnám őket, de amióta nagyon felelős állásba kerültem, így a szabadidőm minimális. Ez ellen sajnos nem tudok mit tenni és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog. Azaz ha bármilyen kérdésetek van, azt kérlek hogy a fórumon tegyétek fel. Azért van a közösség, hogy segítsétek egymást. A privát üzeneteim hetente kb 1-2 szer fogom tudni megnézni.
A nagyon kevés szabadidőm a portolásokra tudom meghagyni. Ez azért megmarad a jövőben is.
Azért írom ezt le, mert gondolom észrevettétek, hogy mostanában már nem mindig hetente érkeznek munkák. Ennek nem csak a szabadidőm az oka, hanem az is, hogy lassan eljutunk oda, hogy fogynak a portolni való munkák. Ez mondjuk bók is számunkra, mert azt jelenti, hogy nem tétlenkedtünk az utóbbi 2 évben.
Azt gondolom a fentieket az értelmes emberek megértik, és ne feledjük, hogy még így is annyi munkánk jön egy hónapban, mint a többi, hasonló oldalon összesen negyedévente…..
Viszont pozitívan szeretném zárni a sorokat, így mindenkit megnyugtatok, hogy rengeteg munkánk van még tallonban és nagy címek jönnek portolás terén. (Batman AO, Metro 2033, Metro Last Light, Dark Souls 2, Resident Evil Zero, Mafia 2, Fallout New Vegas, Lost Planet 2 és 3, Venetica, Shadow Colossus HD, stb)

 

Mindenkinek jó játékot kíván a:

banner

 

 

22
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
17 Hozzászólások
5 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
18 Hozzászólók
csabiszimszonosSutisipi68Nyitrai Máté Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
gorgo
Tag
gorgo

Hát én nagyon sajnálom hogy nem lesz xbox360 ra 🙁

Soma72
Tag
Soma72

Köszönet a Walking Dead (Michonne) magyarításért!
Fent van a listán és biztosan játszani fogom.
Bár a Resident Evil Zero ha beelőzne az óriási lenne…
Királyok vagytok!

E61
Vendég
E61

Biztosan velem van a baj, de képtelen vagyok női karakterrel játszani. Egyedüli kivétel a Resident 5, de ha más játéknak neki-neki állok, abba is hagyom, mert egyszerűen nem megy…

maximiliem
Tag
maximiliem

Hát Én inkább nézek egy formás Női idomot, mint egy izmos férfi hátat.

E61
Vendég
E61

Akkor kérnék hozzád egy beutalót melegség kezelésre! 😀

maximiliem
Tag
maximiliem

Mindenkinek jár a köszönet, aki bármilyen fordítási munkát végez.

bighead82
Tag
bighead82

Köszönet érte

Rolee82
Tag

Köszönet a munkáért! Az előző Walking Dead részeket nem próbáltam, viszont a Trónok harca az nagyon tetszett a készítőktől. Gondolom,hogy ez is nagyon jó játék lehet. Azért erre a kijelentésre had reagáljak: (Rise of the Tomb Raider)”Akinél fagyás van, az nem a mi hibánk, hanem a magyarítás rossz telepítése” Egyszerűen nem értem, hogy a telepítését hogyan lehetne elrontani. Egyetlen egy fájlt kell felülírni és mellőzni kell a TU használatát. Ennek én eleget tettem. Aki már Magyarított más játékokat vagy aki egyáltalán tisztában van a fájl felülírás fogalmával, az lehetetlen, hogy ezt elhibázza. Úgyhogy szerintem inkább valószínű, hogy a fagyásprobléma is… Tovább »

szpetya13
Tag
szpetya13

Köszönet mindenkinek aki rész vesz a portálásokban !!

xarina
Tag
xarina

Koszonom mindenkinek az uj munkat, de szamomra a legjobb hir az N64-es RetroArch. Remelem tenyleg lesz belole valami.

Zoltán Szűcs
Tag
Zoltán Szűcs

Mindenkinek megy a pacsi aki egy kicsit dolgozik ezért az egészért és örömöt okoz több tucat embernek 🙂 Respect!

Csubi1980
Tag

Köszönet az újabb munkáért. Erre a Retroarch emura meg már rálesek hétvégén, főleg a multis új opció tüzelt fel! Nem emlékeztek pont a mame emu esetén dumáltunk anno milyen faja lenne ha, lenne system link támogatása, na és most eljött az idő igaz csak ps3-ra, hogy együtt toljuk a Mortált, a Metal Slugot, a Cadillac and Dinosaurs-t vagy a Punishert, elpicsázhatok bárkit a Samurai Showdonban stb. 🙂