Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

resident_evil_revelations_2_ep_4-5

Sziasztok!

Végre elérkezett ez a nap is, hogy folytassuk a Resident Evil történetét, mert a Kingmakers Team-el közösen elkészítettük a Resident Evil Revelations 2 magyarítását.
Reméljük tökéletes lett a magyarítás, így, Xbox360 és Ps3 konzolon is megkezdődhet a borzongás.
Epizódonként közel 2 óra szórakozást nyújt a játék és egy lebilincselő történetet.

Videó:

[mycred_video id=”AwcU7E1TprM”]

kupon

Ebben a munkánkban szintén Retró Játék Kupon található, de mivel ugyanazok a kuponok vannak mindkét verzióban, (a jövőben már külön lesz) így a Ps3 verzió is akkor lesz tölthető, amikor kigyűlik az Xbox360-as, ezáltal mindenki egyenlő eséllyel indulhat a kuponvadászaton. Felhívnám még a figyelmet a 2 extra epizódra és a RAID módra is, (!!!!!!!) ami mint ha egy teljesen új játék lenne és kötelezően kipróbálandó.
Azért nem érkezett hamarabb a magyarítás, mert sajnos a toolunk javításra szorult, és próbáltuk tökéletesre csiszolni a fordítást. Külön köszönet RicoKwothe-nak, aki sok sok órát áldozott fel mire a textúra magyarításokat is elkészítette a játékhoz, így lett 100%-san magyar a játék. A Ps3 verzió ellenben nem tartalmazza a textúra fordításokat, így az 98%-os magyarítás. Megemlítem még egy pillanatra Ellp-t és TON-t is, akik lektorálták, tesztelték a fordítást.

Resident Evil Revelations 1: az első rész teljes körűen javítva lett, így most már 100%-an magyar, lektorált, végleges verziót kapott, ezért mindenki (Ps3 és Xbox360) töltse le újra. A második rész esetében már nem lesz javítás ez a végleges verzió.

PC verzió: a Kingmakers Team portolja PC-re és még talán idén mind a két részt elhozzák a számítógép tulajdonosoknak is, de ez ügyben a PC tulajok Crymax-ot zaklassák és mi a RetroConsoleGames-en nem adunk erről felvilágosítást a továbbiakban. Konzolos oldal vagyunk és nem érdekel minket a PC-s verziók sorsa.

Más. Rohamtempóban készül a Shadow of Mordor, Dark Souls portolása és a Kacsamesék magyarítása, már nem kell sokat várni és elérhetők lesznek.

Mindenkinek jó játékot kíván a:

banner

41
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
29 Hozzászólások
12 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
29 Hozzászólók
szimszonosvartomNyitrai MátéMatthew360Karpfen Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
peli
Tag
peli

Érdeklődnék:ez 4 részre van bontva, mind fordítva,vagy csak az első?

alexbox
Tag
alexbox

Végree:3 köszönjük szépen!Ment bele a pont!

Dudi87
Tag
Dudi87

Ment a pontocska! Végre ez a nap is eljött!!! 🙂

RicoKwothe
Tag

Tessék, VIPPes vagyok, mégis megy bele a pont.
Szálem.

Sandokán
Tag
Sandokán

Túl véres, maradok a Barbinál, vagy a FIFA16.
Ennek ellenére, ha pár napom belül nem jön össze a 90.e , akkor én is adakozok bele pontot.

Mellékesen meg jó hogy létezik ez a portolás, sok-sok emberkének szereztek örömet folyamatosan. =Ez nem bók, hanem tény.

Predátor
Tag
Predátor

Eljött ez a nap is. Köszönjük a munkátokat. Én is VIP-es vagyok, de ment a pont bele.UFF én beszéltem.Léptem.

gorgo
Tag
gorgo

Ez melyik verzióhoz lesz jó mert nekem külön vannak meg az epizódok, mert ha az enyémhez nem lesz jó akkor gyorsan le kapom a lemezes verziót.Különben ment a pont.És köszönöm a munkátokat !!!Gratula.

TON
Admin

IMARS.

gorgo
Tag
gorgo

köszi

Robert82
Tag
Robert82

Hatalmas köszönet!
Régóta várt kincs.
Hosszabb idő után, végre újra belezuhanhatok egy játékba, beteges mélységig, amit belőlem csak egy Resident széria, vagy egy Dark Souls képes kihozni. 😀

Dudi87
Tag
Dudi87

Kérdésem lenne! Mivel lehet majd szétbontani a 00000002+000D0000 tartalmait a magyarításhoz? Velocy kifagy vele.