Retró Link indulása!

Retró Link indulása!

Sziasztok!

Elindítjuk ezt a kezdeményezést is. Viszont rajtatok múlik, hogy mennyire lesz szervezett a dolog, illetve mennyire töltitek fel tartalommal. Az oldalon csináltam neki külön menüpontot, ahol majd a fontosabb események, hírek, bajnokságok kerülnek kihírezésre.

A többi esemény a fórum Retró Link szekciójába mehet: KATT

Örülnék, ha lenne pár szorgalmas ember és kialakítaná a szekciót. Nyilván ne össze vissza mindent mindenhová, mert azért csináltam al fórumokat, hogy rendszerezett legyen.

Amikre én gondoltam, hogy csinálhatnátok:

– 5 fős klánok, csapatok kialakítása, külön topik minden klánnak
– nagyobb partik szervezése
– system link beüzemelésről leírás (annak ellenére is, hogy Sanat majd segít mindenkinek, azért jó ha van egy kiindulási alap)
– jó lenne, ha valamilyen szinten lennének szabályok és jelszavak is. Szerintem megölné az egészet, ha bárki beszállhatna bármelyik partiba. Rengeteg az idióta, vagy csaló játékos. És ha zárt lenne a rendszer, zártak lennének a partik, akkor lehetne büntetni, kizárni az ilyen egyéneket.
– bajnokságok szervezése, jutalmakért, stb.
– szavazás minden héten, hogy melyik kooperatív és kompetitív játék legyen a középpontban a következő héten. Ha mindig csak CoD lenne, azzal rengeteg link játékosnak menne el a kedve az egésztől.
– TeamSpeak szerveren közösség, klánszobák kialakítása
– tanácsok, tippek adott játék system link nyerő taktikáiról

Stb stb. Várok még az ötleteket. De engedély nélkül is most már mindenki feltöltheti a fórumot tartalommal. Hajrá!

6
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
5 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
5 Hozzászólók
szimszonosJumarSanathpeti2Csubi1980 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Sanat
Tag
Sanat

hali,teamspeket megnéztem de nem tartom nagy dolognak, skypos system link csoport ki alakitása( ami részemröl már egész jól alakul) jobb lehetőségeket látók,itt szívesen segitek még a link beállitásokban is! serapis871 nevem skypon aki érdekel a téma ,nyugodtan csatlakozhat..

Csubi1980
Tag

Beza, Sanat nagyon profi, kellemesen csalódtam benne, a firkafalon való kommunikációja miatt kicsit féltem tőle, de csak ismételni tudom magam nagyon profi és segítőkész!

hpeti2
Tag
hpeti2

Autós gammában gondolkodik valaki?

Sanat
Tag
Sanat

Igen, lesz autós game is… ha akarsz csatlakozni csopihoz keress meg pm-be..,szia!

Jumar
Tag

Kiváló gondolat, hogy foglalkoztok a System Linkkel! Főleg, ha a Watch Dogs online részét is tudom majd játszani… Tudom? De egy kis autóversenyre is vevő lennék! Keresni foglak, Sanat! 🙂

szimszonos
Tag
szimszonos

Köszi hogy foglalkoztok a dologgal.