Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Üdvözletem Hölgyeim és Uraim!

Kijött az új Tomb Raider. Szerintem kurva jól sikerült az első 30 perc tapasztalata alapján. Az Xbox360 tulajdonosok most ellesznek vele egy darabig 🙂 A Ps3 arcok pedig ne búslakodjanak, mert hamarosan jön az év egyik legjobb játéka a Yakuza 5.

A múlt héten ugye egy AAA címet hoztunk el nektek, ebből az következik, hogy most két kisebb cím jön, de a sors úgy alakította, hogy egyenlőre kifogytunk a kis címekből így a jövő héttől kezdve mindig AAA munkák kerülnek kiadásra, amíg nem lesz XBLA vagy DLC anyagunk. Ti jártok jól 🙂

De ezen a héten még van kis címünk, amely a Wolf Among Us 5., azaz a sorozat utolsó része, mindkét konzolra.

wolf among us episode 5 screen

Retró kupon most nincs a játékban, mert csak AAA címek esetében lesz retró kupon játék. Egyébként ezennel a farkas történetét befejeztük. Igaz, hogy még az előző részt sem gyűjtötte ki a közösség, de előbb utóbb MINDEN ki fog gyűlni. 1nap, 1hét, 1 hónap, 1 év, de ki fog! Ráérünk. RetroConsoleGames oldal még nagyon sokáig lesz, így nem sietünk sehová sem 🙂

Mi lesz a jövő heti munkánk? A Sniper Elite 3-at akartam, de tuti nem végzünk vele addig. Így kettő cím közül kerül ki a jövő heti anyag: Resident Evil Revelations 2 vagy pedig Mass Effect 2. Ütős címek.

Kolo már érintőlegesen említette a firkán, de itt hivatalosan is bejelentjük, hogy négy játékhoz sikerül/sikerült toolt szereznünk. Nagy játékokhoz.

Shadow of Mordor, Xbox360 és Ps3 verzióhoz is. Már Kolo-ék által készítés alatt is áll a játék.

Mafia 2, Xbox360 és Ps3. A története és hangulata miatt nekem az egyik kedvenc játékom Xbox360-on.

Tomb Raider 2013, Xbox360 és Ps3. Ez még csak folyamatban van, de elvileg nem lesz semmi akadály. És mivel a friss Tomb Raider játék is ugyanazt a fájlrendszert használja mint ez, így ha készül hozzá magyarítás, akkor portolni fogjuk.

Oblivion és Fallout 3 DLC-k. Xbox360 és talán Ps3. Régebben feladtam, de segítséggel újra nekifekszek majd. Még idén szeretném kiadni.

Ezeken kívül ne feledjük, hogy folytatódnak a Mass Effect hetek és még 3 heti ME munka vár kiadásra. A Life is Strange-t is elhozzuk nektek Karácsonyig. És a GTA5 magyarítás konzolos verziói is csak a RetroConsoleGames-en lesznek elérhetőek.

Ennyit a munkákról. Más.

jelLelkes csapatunkba keresünk 1 fő LEKTORT!

Feladatok:

– magyarítások ellenőrzése, javítása, pontosítása youtube végigjátszás nézése mellett, hogy aztán lektorálás után az anyag mehessen a teszterekhez.

Elvárások:

– minimum középfokú vagy magasabb angol nyelvismeret. Google fordító nem játszik, mert sokszor kifejezéseket, szlengeket is ellenőrizni kell. Azaz olyan szinten kell tudnod angolul mint a magyarítást elkövetők. Ellenben Xbox360 vagy Ps3 konzolra nincs szükség, mert az már a teszter dolga lesz
– skype elérhetőség és aktivitás
– megbízhatóság és proaktív felfogás
– hejessiráss és az maggyar nyellv ísmerette
– az oldalunk tagja legyél minimum 5 hónapja és legyen minimum 3 ezer retró pontod

Amit adni tudunk:

– lelkes csapat tagja lehetsz
– minden munka után választhatsz, hogy pontok nélkül megkapod a lektorált magyarítás végső változatát vagy inkább 3 ezer retró pontot

Ha valaki erőt érez magában, akkor  priviben jelezze felém (TON) vagy pedig írjon emailt a retroconsolegameshun@gmail.com címre. Ennyit erről 🙂

A jövő héttől beizzítjuk a rakétákat és AAA címek fognak áradni heteken át!

Nah, de addig is jó játékot kíván a:

banner

19
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
15 Hozzászólások
4 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
16 Hozzászólók
szimszonosKarpfenNorcsuÁkosZahor peter Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
xarina
Tag
xarina

Köszönöm az új magyarítást, de legjobban az új bejelentéseknek örülök.

Viktor
Tag
Viktor

Elég jól alakul minden,olyan jó hírek vannak,egy darabig biztos nem váltok nextgen. konzolra.Úgysaccolom 2 évig még biztosnem,annyi jó cucc készül itt,hogy vétek lenne kihagyni!

RicoKwothe
Tag

Ejj, csak ne kéne az a fránya angol…
Be kell iratkoznom egy normális nyelvtanfolyamra…

Csubi1980
Tag

Szuper hírek megint! És köszönjük az újabb munkát.

Ezen besírtam:”hejessiráss és az maggyar nyellv ísmerette” 🙂

Robert82
Tag
Robert82

Szuper hírek. Teljes az öröm. 🙂
…ez nem is kérdés, hogy megválni a X360/PS3-tól hatalmas butaság lenne, mivel továbbra is ők lesznek az elsődleges csodamasináink. Én ebben biztos vagyok. Nem csak 2 évig! A “Nextgen” konzol pedig azt a szerepet fogja betölteni, hogy játszunk pár exkluzív darabbal, ill. a számunkra legfontosabb címek új részeivel. Ennyi. Nem több. De pont elég is lesz, mert várnak ránk a további “Retró” játékok… magyarul.

sipi68
Tag
sipi68

Köszönöm az újabb munkátokat!

Sandokán
Tag
Sandokán

Nincs mit tenni, mehet a kukába az XBOX360 gépem. Na persze csak nem most hanem jó pár év után. Tegnap beszippantott a Lara néni, és mivel a hírek kedvezőek a számára az is magyar lesz, hála a Retroconsolegames.org-nak.
Csak így tovább, ezek tényleg kedvező hírek voltak, és nem csak számomra.
Jah egy kérdés, ha nem baj! Volt valami Lottós játékról szó, lesz-é vagy sem ?

Aventador
Tag
Aventador

A Tomb Raider 2013 magyarítását már várom PS3-ra.

gaburipeter
Tag
gaburipeter

Köszönöm az új magyarítást, király

Zahor peter
Tag
Zahor peter

hy.A Gta5 magyaritás csak itt lesz elérhető,vagy a kingmakersteam oldalán is???ugytudom társultatok:)