Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Sziasztok!

Ezen a héten készültünk el a Kane And Lynch második részének Ps3-as verziójával. Volt vele munka, így remélem nem 1-2 ember tölti le. Igazából a következő 1-2 hét eldönti majd, hogy az első rész portolásából készítünk Ps3-as verziót vagy sem. Ha minimum 4-5 Ps3-as tulajdonost érdekel a második rész, akkor kiadjuk az elsőt is. A portolás telepítésénél fontos, hogy kapcsoljátok be a feliratot a játékban (alapesetben ki van lőve) illetve ha még régről maradt, akkor töröljétek az install datát.

Xbox360. Elhoztuk nektek a Castle of Illusion Mickey Mouse magyarítását, ez a  heti munkánk. Szerintem egy jó kis platform játékról van szó.Mindenképpen érdemes kipróbálni, családdal, gyerekkel.

Kedvcsináló videó:

[mycred_video id=”NHXv_LUSYsU”]

Továbbra is tartani fogjuk az 1 AAA cím, majd 2 kisebb játék ritmust. Nem lehet minden héten AAA cím a heti munka. Azaz lehetne, ha felmondanánk a munkahelyünkön. De ezt érthető okokból nem vállaljuk még értetek sem 🙂

Készül már az üstben a Resident Evil Revelations 2. Egészen pontosan tesztelés alatt van. Szintén a végéhez közelít a Mass Effect. Tervbe van véve a Tomb Raider 2013 is, valamint én nagyon szemezek a Bayonettával. A Life is Strange szintén el lesz készítve, de már csak a lemezes verzióhoz.

Az utóbbi napokban elég sokan segítettek nekünk portolásokban, magyarításokban, amit természetesen retró pontokkal honoráltunk, vagy fogunk honorálni. Még is csak van értelme a pontrendszernek.

A félreértések végett a Deus Ex és New Order játékokat az egyik társoldalunk akarja megcsinálni, így mi az erőnket másra fordítjuk. Ketten is kérdezték tőlem, hogy ilyen esetben mi az ábra. A válaszom: természetesen nem fogunk 20 ezerrel emelni a közös pontokon, mert a szabály csak arra az esetre vonatkozik, ha egy már kikerült (!!!!!) munkánk lesz elérhető máshol. A Deus Ex és a New Order pedig még nem került ki és így már nem is fog.

A jövő heti munkánk még nem tudom mi lesz. Lehet ez a Kane and Lynch 1 mindkét konzolra, lehet a Mass Effect 1, lehet a Tomb Raider 2013, lehet a Revelations2, Wolf Among Us, vagy egy meglepetés cím. Majd kiderül, melyik project hogy halad.

Reméljük a Retró Duma is beindul, mert érdekes témák vannak még a tarsolyban. Egy esélyt még kap a dolog. Az értelmetlen falfirka locsogás helyett inkább oda fordítsátok a szócsöveket 🙂 Hajrá.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

15
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
12 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
14 Hozzászólók
Jedinagyzoli007Norcsusipi68Jumar Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Sanat
Tag
Sanat

kösz akkor new order mar nem csinaljatok ok:)

hpeti2
Tag
hpeti2

A rayman is király volt, ez is annak néz ki. Külön köszönöm, hogy ilyen címekkel is foglalkoztok.

Viktor
Tag
Viktor

Köszi mondjuk ez nem az én világom,de majd retrodumán leírom hogy mi az,induljonbe azis és aszem ez a téma ott.Azér biztos sokan örülnek ennekis!Azoknak jó játékot hozzá!

Csubi1980
Tag

Köszönöm kislányom nevében előre is, a Mass effectek után első dolgom lesz majd megszerezni.

Predátor
Tag
Predátor

Ton.Köszönjük a munkátokat, DE A SKYRIM 60fps hacket nem tudtad volna a játék mellé hozzá csapni.Már elég sokan várunk rá. Vagy direkt vártok vele.Megkérdezhetem: MIRE VÁRTOK.Válaszodat előre is köszönöm.

Robert82
Tag
Robert82

Idővel biztos kiadják TON-ék… addig meg itt van nekünk egy Mickey Mouse, amit köszönünk szépen. Bayonetta… RE: Revelations 2 … egy szavunk nem lehet. 🙂

Rolee82
Tag

A Life is Strange-t sok szeretettel várom, de a Mass Effectet ugynúgy. Köszönet a munkátokért!

alexbox
Tag
alexbox

Ha lehet javasolnom legközelebbinekna revelations 2-t ajánlanám kiadni mivel az aránylag új játék, biztos több lenne rá a kereslet mind egy régebbi játékra (ami 2-3 hét múlva is ugyanúgy régi lesz) Meg mivel arányleg új cím lehet még dobna az új tagok napi regisztrációján is(Mert én is az akkoriban újnak számító Murdered SS-miatt találtam az oldalra.) De ez csak az én véleményem.

Jumar
Tag

Én meg csak egyszerűen köszönök mindent! Annyira nincs időm játszani, hogy nekem teljesen mindegy, mi a sorrend. 🙂

sipi68
Tag
sipi68

Kösz akkor ezt “Meglesem”!

Norcsu
Tag

Elérkezett az ideje, hogy kipróbáljam 🙂