Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

Wolfenstein 30Aug09-04
Sziasztok!

Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni az utóbbi pár napban történt oldal belassulás miatt. Nem szeretném elkiabálni, de most már reméljük végleg megoldódott ez a probléma.

Térjünk is át a heti munkánkra, amely nem más mint a 2009-ben kiadott Wolfenstein! A portolást mindkét konzolra HB3N felhasználónk készítette el számotokra. Elég nagy Wolfenstein rajongóról van szó, így lehetséges, hogy a többi hasonló játékot is elhozza majd nektek.

Lássunk belőle egy kis kedvcsinálót:

[mycred_video id=”u-x9N-U5054″]

Egy egész jó kis játékról van szó, amely még ha nem is lett az év játéka, azért bőven az élvezhető és jó határán belül mozog.

Portolások. A falfirkán már említettem, de itt is szólok róla, hogy a Kane and Lynch mindkét részét elhozzuk nektek Xbox360-ra és Ps3-ra is. Az első rész magyarítása jelenleg is folyamatban van (nem általunk) és olyan jól halad a srác, hogy még augusztusban elkészülhet. Szerény véleményem szerint két kurva jó játékról beszélünk, amelyeket mindenképpen érdemes lesz végigjátszani magyarul.
Szintén említettem a firkán, hogy megalakult egy PC-s fordító csapat, így rövid idő alatt elkészül majd a Wolf Among Us, Game of Thrones, Tales from Borderlands sorozat összes része. Szállítjuk nektek. Mondjuk előtte még szépen gyűjtsétek ki a Game of Thrones második részét.
Viszont kérlek, hogy a falfirkán ne kérjétek, ne sírjatok többet a Life is Strange miatt. A szavam adtam, hogy ha minden részhez lesz magyarítás, akkor a lemezes verzióhoz portolni fogom Xbox360-ra. Felesleges ezen a témán lovagolni többet.

A héten lezárom a Mass Effect Trilógia projektet is. Reméljük addig elkészül vele RicoKwothe és Danny. Ha nem, akkor sajnos önkényesen átveszem tőlük a fordítandó fájlokat, mert tovább már nem várhatok.

Más. Örömteli hírekkel szolgálhatok az emulátorok szerelmeseinek. Mint már tudjátok a Retroarch csapat elhozza majd Ps3-ra az emulátorukat. Várunk rá és ennyi. Erre most több szót nem akarok pazarolni. Én már kurvára várom a N64, NDS, Sega Saturn emuk miatt 🙂
Ellenben a napokban újra alakult egy három fős csapat, (Ced, ckm, Lantus) amely emulátorokat fog készíteni, javítani, foltozni Xbox360 konzolra. Az egyik tag, Ced, akinek ugye a PS1 emulátort is köszönhetjük. Szóval várható még tőlük pár csoda. Lesz még N64 Xbox360-on 🙂
Addig is két új emulátor.

A Playstation 1 emulátor Xbox360-ra készített legújabb verziója (2.0.9) innen tölthető: KATT

Az új, ezer funkcióval (többek között gyönyörű HD filterek) bővített Gameboy Advance/Gameboy/Gameboy Color/Super Gameboy emulátor Xbox360 verziója pedig innen tölthető: KATT

Élvezzétek a nyarat, vegyetek Ps3-at, (Ps3 tulajok pedig Xbox360-at) társalogjatok bármiről a fórumunkon és pihenjetek, mert szeptembertől beindul a játék henger és rakat jó cím érkezik Ps3 és Xbox360-ra. Elég csak a Metal Gear Solid 5 játékot említenem.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

19
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
16 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
17 Hozzászólók
szimszonosNyitrai MátéDubiSzabolcsnagyzoli007Aventador Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Csubi1980
Tag

Köszi az újabb portolást. Ezt a gba emut meg is lesem, kislányomnak rengeteg jó játék van rá, magamnak meg megnézem a Golden sun 1-2 felturbózott filterekkel 🙂 TONés mások is persze, Psp emura próbáljátok ki a Jeanne d’Arc játékot, rég játszottam ilyen jó SRPG játékkal, maxra kipörgettem a vidéki lentlétünk alatt, minden bónuszt megcsináltam, amit lehetett, kedvenc karakterek max szintre, legjobb fegyverekkel.

ellp
Tag
ellp

Köszönjük,hogy a technika ördöge nem győzött,és ismét kaptunk Tőletek új munkát.
Bőven van miből csemegézni a tagságnak.
És külön köszönet azért,hogy ebben a nagy melegben is gondoltok ránk,játékosokra!

szekeres91
Tag
szekeres91

K&L első részével még játszottam régen PC-n, nekem teljesen bejött, de a második részéhez nem volt még szerencsém. A Mass Effect trilógiát meg várom, mint a Messiást!

Castiel
Tag
Castiel

ha a The New Ordert portolná a csávó az elég bika lenne 😀

Kofka
Tag
Kofka

Jó játék ez a Wolfenstein és még mai szemmel is szép a grafikája, sőt, helyenként kifejezetten állatul néz ki. Ez sajnos nem mondható el a New Order konzolos változatáról, de ha elkészül annak is a portolása, mindenképp teszek vele egy próbát, mert a játék kurva jó lehet. Köszönjük a portolást, várjuk a Mass Effet-et mint a messiást.

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Ez egy nagyon jó játék szerintem jobb mint a The new order és magyarul még jobb lesz. Köszönöm szépen mindenkinek aki részt vett benne.

Géza
Tag
Géza

Köszönöm én is a munkátokat! Nagy meló volt vele ez tény. Egy kérdés ha nem gond.A shadow of mordor az lesz akkor vagy késik vagy nem sikerül…..?A választ előre is köszönöm.

Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a munkáitokat.A Kane and Lynch 2 része szerintem nagyon jó game lett.Kiváncsi leszek a filmjére is ha egyszer elkészülnek vele.

Jumar
Tag

Köszi mindenért! Főleg ebben a rohadt melegben. Egyik haverommal már 2x végigjátszottuk a Kane & Lynch mindkét részét pár éve. Szerintünk nagyon ott van!

gucsipa
Tag
gucsipa

Kane & Linch-hez nekem is volt szerencsém, nem volt rossz. A Mass Effect-ről is sok jót lehet olvasni valószínűleg majd kipróbálom.