Magyarítások,Portolások

Magyarítások,Portolások

GoT_102_LostLords_KeyArt

Sziasztok

Egy PC-s csapat jóvoltából elkészült a napokban a Game of Thrones sorozat második részének magyarítása. Természetesen azonnal portoltuk nektek, így mostantól kiváltható Xbox360 és Ps3 platformokon is. A sorozat fordítása gőzerővel halad, így a további részek is érkeznek majd. A Wolf Among Us szintén magyarítás alatt áll.

Nah, de visszatérve a Game of Thrones játékra: aki tudja az Ps3 platformon játssza, akinek pedig Xbox360 konzolja van, azok a dashlaunch beállításaiban állítsák a contpatch-t FALSE-ra, majd restartolják a konzolt. Így nem fog laggolni a játék.

[mycred_video id=”OdGFfki10kY”]

Azon dolgozunk, hogy AAA cím is érkezzen a jövő héten, de ez nem csak rajtunk múlik. Reméljük a Mordort is minél hamarabb meg tudjuk oldani.

A Mass Effect trilógia munkálatai a végéhez közelednek. A 3. és 2. rész alapjátékának és DLC-knek a tesztelése már befejeződött. Az első rész is kész, valamint az első rész egyik DLC-je. Előreláthatólag a szeptemberi hónapot egy Mass Effect-el nyitjuk és szépen végighaladunk majd az egész trilógián. Szóval akit érdekel a sorozat az szeptemberre szabadítson fel magának pár hét szabadidőt, mert Shepard bőrébe bújhat teljesen magyarul.

Kaptunk tool-t a Lost Planet és a Kane and Lynch játékokhoz is. Sajnos idő hiányában egyenlőre a magyarításukhoz nincs időnk, de a Kand and Lynch második részét egyszerűen lehet portolni. Ki is írom majd pályázatra. Csak copy paste, nem több.

Itt egy minta fájl: KATT

Notepad++-ban kell megnyitni és csak a magyar mondatokat soronként átmásolni. Fórumon további részletek.

Fallout New Vegas. Kipróbáltam az új magyarítást, és azt kell mondjam, hogy ebben már a párbeszédek nagy része magyar. De még közel sem mind, és így azért kevésbé élvezhető. Gondolkoztam, hogy kiadjam így vagy sem, de egyenlőre inkább jegelem.

Élvezzétek a nyarat, pihenjetek, mert szeptembertől nem csak Shepard jön el, hanem Snake is Kojima jóvoltából.

Jó játékot kíván mindenkinek a:

banner

18
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
11 Hozzászólások
7 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
14 Hozzászólók
Cort3zzAventadorsipi68JumarCsubi1980 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Predátor
Tag
Predátor

Köszönjük a híreket,különösen a Kand and Lynch második részének a portolását,ha kész lesz.A metál Snakét én is várom,még X-BOX360-on is KURVA JÓ LESZ A GRAFIKÁJA.

kanu1984
Tag
kanu1984

Ez a contpatch False ra állítás hiányában szaggat a WOLF AMONG US is???

Castiel
Tag
Castiel

mert most a metal gearel mivan? magyarítani fogjatok a ground zeroest vagy mi ?:D

Leckie
Tag
Leckie

Köszönöm a híreket és a magyarositásokat.

Ákos
Tag
Ákos

Amúgy a Fallout New Vegas most mégsem teljesen magyar. Most is ki van adva egy a portolások között, akkor most hogy van ez? xd

hpeti2
Tag
hpeti2

Köszi az újabb játékot.

Csubi1980
Tag

Micsoda nagyszerű hírre érkeztem haza a nyaralásból. Lehet én jobban várom a szeptembert mint a diákok? 🙂

Jumar
Tag

Még meg sem köszöntem!
Köszönöm! 🙂

sipi68
Tag
sipi68

Köszönöm a híreket!!!.

Aventador
Tag
Aventador

Mass Effect első részét PC-n elkezdtem, de sajnos technikai problémák miatt nem sikerült kijátszani. Úgyhogy varom a PS3-as magyarítást.