Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

large-3-640x350

Halihó mindenkinek!

Itt a Mikulás bácsi! Tartjuk magunkat a heti menetrendhez. Próbálok tömör és rövid lenni.

Sikerült megoldanunk a Mass Effect 3 DLC-k portolását, (teljesen új SFAR fájlrendszert használ) így már kijelenthető, hogy a 2. és a 3. rész, plusz az összes DLC-i magyarul vannak. Ellenben a Citadel nevű DLC még nem volt tesztelve, így segítséget szeretnék kérni tőletek. Akinek van mentése a játék közepén vagy végén, az jelentkezzen nálam. A tesztelés csak 5 percet venne igénybe. Elküldöm a DLC-t és meg kell nézni, hogy működik vagy sem. Ha sikerülne ezt is lezárni, akkor utána már foglalkozhatnék az első résszel és hamarosan elkészülne a teljes trilógia kompletten DLC-kkel együtt.
Ha viszont senki nem jelentkezik, akkor addig biztosan nem tudjuk kiadni a magyarítást. Szóval rajtatok múlik, hogy mikor érkezik. Tőlem még 1 évet is várhat.

A napokban jön az új Retroarch emulátor. Egyenlőre csak PS3 konzolra és nem tudni milyen emulátorok lesznek benne (N64 és NDS már tutifix) szóval esélyes, hogy egy fasza kis leírást készítek majd róla. Régi álmom egy N64 emulátor és most megkapom ezt is.

A következő napokban próbálom újra éleszteni a retró kvízt. Meglátjuk mekkora sikerrel.

Sleeping Dogs. Mostantól 2 ezer retró pontért is tölthető a munkánk. 2-3 hétig él ez a lehetőség. Ennyit az alapjátékról.
Jackie Ma, azaz akiről mintázták Sanat megkért, hogy mindenképpen portoljuk a DLC-ket is. A helyzet a következő. Teszteltem így minden DLC portolható, DE a manuális mentés nem működik. Azaz kifagy. Véleményem szerint ez nem probléma, mert ha valaki végigviszi az alapjátékot, és utána felteszi a DLC-ket, akkor fog tudni menteni, ugyan is az automentés hibátlanul funkcionál, és elég gyakran ment a játék. Rengeteg DLC van, így ezeket MIND portolási pályázatként rátok bíznánk. Egyszerű munka, bárki megcsinálhatja kis szorgalommal és így lehetne pontokat gyűjteni SOK embernek. Ennek ellenére ti döntötök, SZAVAZZUNK:

Kiírjuk a Sleeping Dogs DLC-ket portolási pályázatba vagy ne?

Legyen Sleeping Dogs DLC portolási pályázat?

Megtekintés

Betöltés ... Betöltés ...

Akkor térjünk is rá a havi munkánkra, ami az Evil Within játék harmadik DLC-jének magyarítása.

maxresdefault

Evil Within The Executioner DLC

Gondolom aki már végigvitte magyarul az alapjátékot és a két DLC-t az várta a harmadik, utolsó fejezetet is. A magyarítást a KingmakersTeam készítette, a portolást pedig Kolo és én. Az Xbox360 tulajoknak mondom, hogy akinek megvan az előző két DLC magyarítása, annak elég a DLCPtch mappából a p4.tpr-t bemásolni a megfelelő helyre. A többiekre és a PS3 tulajokra természetesen ez nem vonatkozik.
Így most már kompletten magyar az alapjáték és a három DLC is. Egy rövid kedvcsináló a játékból:

[mycred_video id=”dIOL9wO4lec”]

A Tango Games kiadott a múlt héten egy hivatalos title updatet a játékhoz, amely eltünteti a két csíkot a kép széleiről. Ezt bárki leszedheti FSD-ből vagy Aurorában is ha már fent van xboxunityn. Az alapjáték magyarítását nem zavarja, ellenben a 60 FPS hack és a 3 DLC-t kiüti, mert felülírja a fájlokat. Az oroszok dolgoznak a javításon. Nem tudom mikor készül el. Napok vagy hetek. Addig is akit zavar a széles vászon (engem pl abszolút nem, mert filmszerű) azok az alapjátékot tolhatják TU-val, majd a DLC-ket simán, ha törlik a TU-t.

Az Xbox360 tulajoknak a magyarítás mellé ajándékba jár a Gears of War 2 játék turbózott 60 FPS verziója is. Biztonsági másolat készítése ajánlott a használat előtt.

Jövő héten a menetrend szerint egy újabb kis munkánk érkezik. Még nem tudom mi. Aztán jön egy AAA cím, ami feltehetőleg a Shadow of Mordor, Risen 3 kettősből kerül ki.

Élvezzétek a nyarat, játszatok sokat, szerezzetek be Ps3-at és nem utolsó sorban olvassátok az oldalunkon megjelenő, remek cikkeket! Jó játékot kíván a:

banner

21
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
18 Hozzászólások
3 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
18 Hozzászólók
szimszonosKarpfendante1021gucsipahpeti2 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Gyugyo76
Tag
Gyugyo76

Faszányos lesz ez is!!!!Ps3 megvan(már csak tudás kéne hozzá) 😀

Viktor
Tag
Viktor

Ezt már szeretem!Az evil és a gow is kedvenc!köszi!

ehunvane
Tag
ehunvane

Köszönöm a munkátokat.
Várós a Shadow nagyon.

Predátor
Tag
Predátor

Köszönöm a munkátokat.A shadowot sajnos még nem próbáltam ki,a grafikáját én szerintem rendesen elbarmolták xbox360-on,elég SZAR LETT.SZERINTEM.

Metal
Tag
Metal

Éjjen MikulásTON visszatért,hozott puttonyába magyarosítást nekünk.

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

A Shadow of Mordor érdekelne. Köszönöm a dlc portolást azt hiszem most már nekifogok rendesen a játéknak mert eddig csak próbálgattam.

bummer
Tag
bummer

Köszönjük. Nagyok vagytok. Az Oblivion végleg széthullott?

Jumar
Tag

Köszi a cuccokat!
Ton: a cikkben is leírtad… 🙂

Csubi1980
Tag

Köszönjük ismét a sok munkátokat! Legjobb hír számomra az N64 emu, reméljük xboxra is lesz majd! Zeldákra fel!!!