Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1737223_818559288169539_1300042041_o

Sziasztok!

Az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is két felhívással kezdeném:

Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akiknek az oldalunkra történő bejelentkezés nem működik vagy problémás. Amennyiben érint Téged a dolog, akkor írj nekünk egy emailt a retroconsolegameshun3@gmail.com címre. A mailben elég ha csak a felhasználóneved írod bele, semmi mást nem kell. Eddig még csak 4 fő jelezte a hibát. Ideiglenes megoldásnak, akiknek nem menne azok CTRL+F5 kombinációval be tudnak lépni.

Páran jelezték, hogy a Monopoly magyarításunk egy bizonyos helyen újraindítja az Xboxot. Pár napja feltöltöttem a teljes verziót. Kérem, akiknek gondja volt vele, azok próbálják ki és ha most sem megy, akkor jelezzék felénk a fórumon vagy mailben. Köszönjük.

Nah, most a kötelező dolgok után rátérhetünk a heti munkánkra, amely nem más mint a:

The Evil Within: The Consequence DLC (xbox360 és ps3)

2816948-screen-shot-2015-02-25-at-9.47.33-am

A történet tehát folytatódik és még közel sem ért véget, mert a harmadik, egyben utolsó DLC is érkezni fog pár héten belül. Itt is szeretném leírni, hogy akinek már a gépén van az első DLC portolása, az ebből a másodikból csak a p3.tpr fájlt másolja be a gépére.

A DLC trailere.

[mycred_video id=”zuHTUiBCiuI”]

A magyarítást a társoldalunknak, a Kingmakers Team-nek köszönhetitek.

A DLC mellé ajándékba adunk egy újabb 60 FPS hack-et, amellyel most a Crysis 2 esetében nézhetitek meg, hogy milyen is lenne a játék remastered verzióban 60 FPS-re felhúzva. Mindenképpen csináljatok biztonsági másolatot a módosított fájlokról mielőtt rámásoljátok, mert ha valami gond van, akkor vissza tudtok térni az eredetire.
Mostantól ez a tervünk, hogy a kisebb munkáink mellé ajándékba fogunk adni 1-1db 60 FPS hacket. Így a jövőben megnézhetitek, hogy miként is nézne ki nextgen konzolon, 60 FPS-re felhúzva a Crysis 1,2,3 a Gears of War 1,2,3, illetve a Skyrim. Mindet kiadjuk, mert már a gépemen vannak és még ki tudja milyen meglepetésekkel készülnek az oroszok.

A jövő heti nagy munkánk pedig előreláthatólag a várva várt Alvó Kutyák lesz. Aztán folytatódik az Evil Within DLC sorozat és…….so on so on, und so weiter und so weiter.

Jó játékot kíván mindenkinek a RetroConsoleGames!

24
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
18 Hozzászólások
6 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
20 Hozzászólók
szimszonosNyitrai MátéJumarRobert82Norcsu Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
anti0223
Tag
anti0223

Monopolyyyyyyyyyyy, ejjjj én kezdtem ezt az egész cirkuszt, hogy nem működik. Ééééés dobpergéééés…. azóta se működik, ami elég kiakasztó. Egyébként TON az FSD-ben érdemes feljebb húzni a hűtést vagy nem fog elolvadni tőle az Xbox?

Schizoka
Tag
Schizoka

Köszönöm!
pontok berakva kérdés melyik Crysis 2 verzió ami tuti működik a 60 fps-el?

Castiel
Tag
Castiel

akkor ezt a p3.ptr fájlt pontosan hova kell majd másolni?HDD/games/evil within(Isorip) mappába???

gede
Tag
gede

A Monopoly a teljes verzió letöltése után is újraindítja a gépet. Én már beletörődtem, hogy nálam van a hiba, vagy mégsem?

Balazs
Tag
Balazs

Már alig várom a jövő héti kutyákat:) , de azért erre is dobok pontot. Köszi a munkát!!!

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Olyan régóta vártam az Evil Withinre most már hogy megvan nincs idő játszani 🙁 egyszer majd csak lesz addig is felrakom a gépre. Köszönöm a munkátokat.

Kolo
Tag

Érdekes, nekem ugyanaz van a Monopolyból és megy gond nélkül.

Predátor
Tag
Predátor

Jönnek a kutyák !!!!!!!!!Na végre. Köszönöm a munkáitokat és ment a pont.

Csubi1980
Tag

Köszönjük. Ideje lenne már ezt a túlélő-horror műfajt újra kipróbálni. Utoljára 12-13 évesen játszottam az Alone in the Dark első részével, az pedig nem ma volt 🙂

Rolee82
Tag

Na a Crysis2 60 fps-re húzására kíváncsi leszek. Csak egyszer játszottam ki a játékot(mikor még új volt), de az is szenvedés volt. Ha 3 embernél több lőtt rád, akkor már simán lement az fps 25 alá. Számomra teljesen élvezhetetlen volt a játék az alacsony fps miatt. Én már annak is örülnék, ha stabil 30-al menne, de így 60-al maga lesz a csoda. Egyébként grafikailag mennyire fog csorbát szenvedni ez miatt a mód miatt?