Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

1737223_818559288169539_1300042041_o

Sziasztok!

Újabb hét, újabb munkánk kerül kiadásra. Azért tesszük ki már ma, mert ha minden jól megy, akkor szombaton és vasárnap már tényleg állni fog az oldalunk. (kb harmadszor írom már ezt, de a szaros falfirka nem akart kommunikálni az új pontrendszerrel) Tervezünk egy játékot a hétvégére, amelynek a lényege az lesz, hogy szombaton és vasárnap 6 óránként egy kép lesz látható az oldalunk helyett. Kép egy retró játékból. Aki a két nap alatt megjelenő képek alapján megmondja, hogy melyik 6 játékból van és elküldi egy direkt erre a célra létrehozott email címre, az majd pont jutalmat kap. Erről a pontos részletek pénteken várhatóak.

Castielnek köszönhetően a facebook oldalunkat is életre keltettük. A jövőben ott is várhatóak játékok, amelyekkel retró pontokat lehet majd szerezni. Sőt, azt tervezem, hogy bizonyos információk csak ott lesznek előre megosztva. Pl, melyik lesz a heti munkánk, stb.

Technikai okok miatt 1 hetet csúszik a Resident Evil Revelations magyarításunk, ezért ezen a héten mást hoztunk el nektek.

how-to-survive-3d_2

How To Survive

Mi történik ha eljön a Zombi Apokalipszis? Mit tennél? Hogy élnéd túl? Nos, azt ajánlom, hogy próbáld ki. Szerezd be a How To Survive játékot XBLA vagy PSN platformokra, töltsd le hozzá a magyarítás portolásunkat és hentelj ezerrel.
A játékról a szokásokkal ellentétben sokat nem tudok elmondani, mert kb 10 percet játszottam vele (mostanában az XMEN-Origins-t teszteltem és toltam) de állítólag jó kis game és megér egy hentelést a dolog.
how-to-survive-storm-warning-review

A magyarítást Teomus mesternek köszönhetjük. Természetesen mindkét konzolra megcsináltuk a portolást. A telepítése egyik esetben sem igényel különösebb tudnivalókat. Csak a szokásos. Lássunk egy rövidke videót, kedvcsinálót a játékból:
[cp_youtube id=wwQ_lJeujIs]

A jövő héten már tényleg érkezik a Resident Evil. Vagy kiadjuk az Evil Within-t. Vagy….. meglátjátok 🙂
Még öt friss infó:
– Hamarosan elkészül az Assassin Creed Liberation magyarítása. Portolni fogjuk azonnal.
– Szintén 85%+ nál tart a Shadows of Mordor játék magyarítása Teomus jóvoltából. Hozzuk nektek mindkét konzolra.
– A Red Dead Redemption magyarítása, portolása hamarosan kezdődik. Felhívás keretében be fogjuk hirdetni, így lehet majd segíteni. Senki nem marad le róla.
– Ellenben nagyon úgy tűnik, hogy az Evil Within játéknál csak a Ps3-as verzió esetében megoldható a DLC-k magyarítása, portolása. Az alapjátékot már mindkét konzolra elkészítettük.
– Májusban készül el a Mass Effect 3 DLC-k magyarítása, illetve az alapjáték javítása, így addig nem adjuk ki a többi rész portolását.

Jó játékot kíván a RetroConsoleGames!

22
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
20 Hozzászólások
2 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
22 Hozzászólók
fapapucsSandokánRolee82ssssXlr8r11 Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Csubi1980
Tag

Ismét nagyszerű hírek, valóban fáradhatatlanok vagytok. Köszönjük!!!

hpeti2
Tag
hpeti2

A deadlight is tetszett, mint zombis játék, remélem ez sem okoz csalódást. Külön köszi, hogy van 1000 pontos címlet is, így tudtam bele dobni én is.

Dudi87
Tag
Dudi87

How to Survive El Diablo Islands is remek rész volt. Ha jól tudom boxra sajnos nem jelent meg. Viszont az alap game-t is ajánlom mindenkinek,remek időtöltés.

Metal
Tag
Metal

How to Survive! Nem hiszek a szememnek,ez annyira durva game,ezzel most föl lett dobva a napom 🙂

Viktor
Tag
Viktor

Ezt a játékot se ismertem, na nembaj majd you tube mester butatjs. Ha nemjönbe akkor várok a jövőhetire azt nemkell bemutatni az evil meg a resi-is jónak ígérkezik.

krisz
Tag
krisz

Uhh én se ismerem majd kiváncsi leszek rá ha ki gyűl a pontom

habaluga
Tag
habaluga

Jó ötlet ez a játék dolog,csak hát valaki szombaton is melózik… 🙁

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

És van aki még vasárnap is 🙁 🙁

Géza
Tag
Géza

Köszönjük a munkátokat 😉

Ákos
Tag
Ákos

Szerintem a játékból kiesek, mert általában soha nem tudom mi milyen játékból való 😀 De persze a szerencsémet kipróbálom, hátha játszottam már azokkal a játékokkal 😀 A Portolást meg köszönjük, talán belerakok pontot, de még eldöntöm 😀

Norcsu
Tag

Köszönjük a híreket! Várom nagyon a the ewil within-t