Magyarítások, Portolások

Magyarítások, Portolások

2403790-mark_of_the_ninja

Üdv!

Habár erre a hétre már nem akartunk kiadni semmit, de Kolo meggyőzött, hogy egy kisebb projectet tegyünk elérhetővé!
Elnézést a Ps3 tulajdonosoktól, hogy ez a játék a Mark of the Ninja, de ígérem a jövő héten kárpótoljuk őket is. Tartjuk magunkat a heti 1 (soha nem lesz több vagy kevesebb) kiadott munkához. (OFF: ebben a pillanatban ment tönkre a billentyűzetem, fasza)
A jövő héten feltehetőleg egy AAA cím portolását adjuk ki Xbox360 és Ps3-ra. Az azt követő héten pedig a Resident Evil Revelations magyarításunk jön, szintén mindkét platformra.

A mostani portolásunk a Mark of the Ninja! Nem egy AAA cím, ellenben méltán zsebelt be jó pár elismerést és díjat. Próbáljátok ki. A magyarítást Rapid készítette, amíg a portolást Kolo és Evin.

Egy kis kedvcsináló a játékból:
[cp_youtube id=MTHqwCIBpsw]

Egyébként ebben a pillanatban lett kész az Evil Within portolásunk is Xbox360 és Ps3-ra, de ezek már csak leghamarabb is 3 hét múlva kerülnek ki. A Dark Souls esetében pedig a programunk szerencsére úgy szedi ki a szöveget, hogy az egyezik a PC-s magyarítással, így elég könnyű dolgunk lesz.
Tegnap nem említettem (habár rengeteg mindent fog tudni az új pontrendszerünk) de az új rendszerben a szerezhető pontok is ranghoz lesznek kötve. Példával élve egy sima felhasználó 2 pontot kap majd egy fórum hozzászólásért, amíg egy VIP tag 4 pontot. És így tovább.
A VIP tagság jelentkezésnél pedig sokan elfelejtették, hogy 2015. március 1.től indul a retró pont számláló.
Holnap elindítjuk az első, retró, online portolást, magyarítást is. Részletek majd felhívásban. Lehet kötetlenül segíteni és pontokat szerezni. A Far Cry Classic lesz az egyik, a másikat még kitalálom. Próbálok egyszerűeket választani, hogy egy középfokú angollal is lazán segíthet majd bárki. Hajrá!

FONTOS: Tegnap már írtuk, de mostantól minden portolásunk, magyarításunk esetén, ha kikerül a netre vagy más oldalakra, és megtudjuk, akkor +20 ezer ponttal emelkedik az összes jövőbeli munkánkhoz szükséges közös pont. Szóval gondolkodj, mielőtt cselekszel. Ha viszont a jövőben felelősségteljesen viselkedik mindenki, akkor további könnyítések, pontnövelés és egyéb pontszerzési lehetőségek várhatóak tőlünk.

21
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
17 Hozzászólások
4 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
16 Hozzászólók
NorcsuTomiFérfibuci1krisz Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Leckie
Tag
Leckie

Köszönöm szépen a magyarositást

Revolver
Tag
Revolver

Köszönöm szépen! Ki is próbálnom a a játékot. 🙂

somi8
Tag
somi8

Kifogom próbálni az biztos szeretem az ilyen játékokat,köszönöm a belefektetett munkát.

kisgomboc1
Tag
kisgomboc1

Hozzá járultam 1000 ponttal. Jó játékot a stílust kedvelőknek. A hírt olvasva úgy látom legalább 2 játékra kell gyűjtenem.

Castiel
Tag
Castiel

az evil within tesztelésébe bele lehet segíteni?!

Viktor
Tag
Viktor

Összeségében szerintem jó irány az újjítások egyedül atól tartok ha valami kikerül valami elégnagy dzsihád lesz! Na, de bízunk a legjobbakba, hogy mindenki olyan erkölcsös mint, jómagamis akit a mi úrunk a saját maga képmására megteremtett!
😉

hpeti2
Tag
hpeti2

Elsőre valamiért az ugrott be, hogy mennyire hasonlít a deadlightoz (az nagyon bejött). De a videó végignézése után már megváltozott a véleményem. Annyira nem is hasonlít rá. 🙂 Köszi a munkát.

buci1
Tag
buci1

Nem a kedvencem lesz a játék, de most már nem kell fukarkodni a pontokkal mióta lehet támogatni az oldalt, úgyhogy Hozzá járultam 2000 ponttal. 🙂 Köszönet a munkátokért!!!!!

Ákos
Tag
Ákos

Azt hitm már hogy az Evil Within jön jövő héten 🙁 Pedig már rég rajta van a boxomon, és erre várok már mióta! Na mind1 addig lesz mivel elfoglalni magunkat 😀

Gyilkos
Tag
Gyilkos

Hello!
A mark of the ninja fordítás csak az alapjátékot fordítását tartalmazza vagy a special edition-t is?